Jump to content
Sign in to follow this  
klauskoester

WYSIWYG HTMLArea MS2 V1.7

Recommended Posts

Hello,

please help a newbie.

I have installed OSC 2.2MS2, after that i have installed WYSIWYG HTMLArea MS2 V1.7.

In the admin area in the configuration menu i saw the WYSIWYG Editor 1.7 and i am able to configure it. But there is nothing to edit HTML-Code in example for the products.

Is there anybody who knows what is required for this contribution?

Have I to install additional software?

 

Thanks

Klaus

Share this post


Link to post
Share on other sites

I noticed you can edit the main page with this, it would be wonderful if I was able to edit any page using this. To edit the mainpage, this can be achieved by going here:

 

catalog/admin/define_mainpage.php

 

Perhaps I'm overlooking something, but is it possible to edit any page using this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, you can use the editor in place of any text box, anywhere.

 

klauskoester-

 

MSIE 5.5+ is required I believe (or is it v6 ?) If you have no errors but the box simply isn't there, lack of the proper browser is likely your problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had this issue before, it turned out to be the DEBUG value in the config was missing. Once it had a value, everything worked.

 

But...I've just moved my site to another host, and once again it's disappeared! The Debug flag was missing again, but adding it back hasn't fixed it :(

 

Any more suggestions?


Many Thanks,

 

Steve

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everything seems to working fine except for when I click on the Define Mainpage link on the Admin side. When I click on it, it brings up the following message:

 

Access Denied

 

No Right Permission Access

Please contact your Web Administrator to request

more access or if you found any problem.

 

Any Ideas?

 

Thanks in adavnce

Share this post


Link to post
Share on other sites
Everything seems to working fine except for when I click on the Define Mainpage link on the Admin side.  When I click on it, it brings up the following message:

 

Access Denied 

 

No Right Permission Access

Please contact your Web Administrator to request

more access or if you found any problem.

 

Any Ideas?

 

Thanks in adavnce

 

That is due to your File Permissions. Does your Host give you Cpanel? If so, go into filemanager, navigate to define_mainpage.php, click on it, click change permissions on the right top frame of file manager, change it to 777.

 

Anyway, i have a problem with another type of permissions. I have XP SP1 and get a Code 0 javascript arror saying access is denied. Is it on my servers or my computer? This deals with when one of my clients using the WYSIWYG editor to add a product on the add image popup. Just installed it today for her. (i have milstone 2 of course)

Edited by 241

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello,

please help a newbie.

I have installed OSC 2.2MS2, after that i have installed WYSIWYG HTMLArea MS2 V1.7.

In the admin area in the configuration menu i saw the WYSIWYG Editor 1.7 and i am able to configure it. But there is nothing to edit HTML-Code in example for the products.

Is there anybody who knows what is required for this contribution?

Have I to install additional software?

 

Thanks

Klaus

 

 

I am running into the same thing, the editor works but when I go to edit a page thats already populated it is blank.. anything I put in there is the only thing. I will have to go back through the install and see if I missed anything

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmmm.... when I went to the "Define Mainpage" link from admin, it gave me a TEXT_FILE_DOES_NOT_EXIST error. I followed the steps during the install correctly. Can anyone help this newbie?

Thanks!! B)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hmmmm....  when I went to the "Define Mainpage" link from admin, it gave me a TEXT_FILE_DOES_NOT_EXIST error.  I followed the steps during the install correctly.  Can anyone help this newbie?

Thanks!! B)

 

You forgot to read the instruction throughly:

 

Remember to copy these files to your shop:

 

New Files to Add: 6 #

-----------------------------------------------------------------------*

admin/comment_customer_bar.php *

admin/comment_newsletter_bar.php *

admin/define_mainpage.php *

*

catalog/includes/language/(your-Language)/mainpage.php

Share this post


Link to post
Share on other sites
You forgot to read the instruction throughly:

 

Remember to copy these files to your shop:

 

  New Files to Add: 6                                                    #

  -----------------------------------------------------------------------*

  admin/comment_customer_bar.php                                        *

  admin/comment_newsletter_bar.php                                      *

  admin/define_mainpage.php                                              *

                                                                        *

  catalog/includes/language/(your-Language)/mainpage.php

 

:blink:

Ok, the instructions I followed are as follows... well, at least the first bit... :-"

 

New Files to Add: 2

-----------------------------------------------------------------------

admin/define_mainpage.php

 

catalog/includes/language/(your-Language)/mainpage.php

-----------------------------------------------------------------------

 

 

 

Files to be Modified (instructions below): 6

-----------------------------------------------------------------------

admin/categories.php

admin/includes/boxes/catalog.php

admin/includes/filenames.php

admin/includes/languages/(your-Language).php

 

catalog/includes/filenames.php

catalog/includes/index.php

 

I basically just copied the 2 files to add to my directory, modified the rest of the files as instructed, etc. However mainpage.php is an empty file. There's nothing there at all. I checked the zip file to make sure that I was correct, and the mainpage.php file is the same.

Any help anyone can provide is greatly appreciated!

Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites
You forgot to read the instruction throughly:

 

Remember to copy these files to your shop:

 

  New Files to Add: 6                                                    #

  -----------------------------------------------------------------------*

  admin/comment_customer_bar.php                                        *

  admin/comment_newsletter_bar.php                                      *

  admin/define_mainpage.php                                              *

                                                                        *

  catalog/includes/language/(your-Language)/mainpage.php

 

Hopefully, I'm in the correct forum... This is the mod that I installed:

 

http://www.oscommerce.com/community/contri.../search,WYSIWYG

 

and I used the zip file from the post dated 20 September 2003. Should I have used the 15 October 2004? I thought that was just for French? uh oh.... hehehe

:blink:

 

But, the instructions I followed are as follows... well, at least the first bit... :-"

 

New Files to Add: 2

-----------------------------------------------------------------------

admin/define_mainpage.php

 

catalog/includes/language/(your-Language)/mainpage.php

-----------------------------------------------------------------------

 

 

 

Files to be Modified (instructions below): 6

-----------------------------------------------------------------------

admin/categories.php

admin/includes/boxes/catalog.php

admin/includes/filenames.php

admin/includes/languages/(your-Language).php

 

catalog/includes/filenames.php

catalog/includes/index.php

 

I basically just copied the 2 files to add to my directory, modified the rest of the files as instructed, etc. However mainpage.php is an empty file. There's nothing there at all. I checked the zip file to make sure that I was correct, and the mainpage.php file is the same.

 

I do notice in your directions that there are several files that are not included in my zip....

 

Any help anyone can provide is greatly appreciated!

Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hopefully, I'm in the correct forum...  This is the mod that I installed:

 

http://www.oscommerce.com/community/contri.../search,WYSIWYG

 

and I used the zip file from the post dated 20 September 2003.  Should I have used the 15 October 2004?  I thought that was just for French?  uh oh.... hehehe

:blink:

 

But, the instructions I followed are as follows... well, at least the first bit...  :-"

 

  New Files to Add: 2                                                 

  -----------------------------------------------------------------------

  admin/define_mainpage.php                                             

                                                                       

  catalog/includes/language/(your-Language)/mainpage.php               

  -----------------------------------------------------------------------

                                                                       

                                                                       

                                                                       

  Files to be Modified (instructions below): 6                         

  -----------------------------------------------------------------------

  admin/categories.php                                                 

  admin/includes/boxes/catalog.php                                     

  admin/includes/filenames.php                                         

  admin/includes/languages/(your-Language).php                 

                                                                       

  catalog/includes/filenames.php                         

  catalog/includes/index.php

 

I basically just copied the 2 files to add to my directory, modified the rest of the files as instructed, etc.  However mainpage.php is an empty file.  There's nothing there at all.  I checked the zip file to make sure that I was correct, and the mainpage.php file is the same.

 

I do notice in your directions that there are several files that are not included in my zip....

 

Any help anyone can provide is greatly appreciated!

Jim

Same here.

 

I've installed and copied everything as described in the Step by Step Installation. There's a WYSIWYG editor 1.7 item in the ADMIN/configuration where I can configure the mod. But beside that, there's nothing. No HTML editor in any text box and no item 'define mainpage' in the admin.

 

I'm working with IE 6.0

 

What did I miss?

 

Any help is appreciated very much.

 

Jeroen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×