Jump to content
Sign in to follow this  
euskopc

[CONTRIBUTION] Dropdownmenu

Recommended Posts

Hi,

on page 7/8 the contributor wrote how to change the catalog/*.php file, so that the manufacturers menu would only show manufacturers who had products assigned to it.

 

anyonw know how to alter the code, so that the manufacturers list only shows manufacturers with active/enabled products??

 

Because right now with the current mod, the manufacturer comes up, even though all products assigned to this manufacturer are disabled.

 

thanks.


Dedicated OsCommerce user. 2011 will be the return of OsC

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, Thanks for the new update and Contribution! I'm found a few bugs with the new version that I want to report to you and If anyone can fix the problem, it will be great to all. Ok here we go?

I've tested the new version with different computers and browsers. I've noticed that all Mac computers will NOT work with this contribution regardless of any type of browsers. Using Mac version Microsoft Internet Explorer will made Mac froze.

 

This new version surely made it much more easier then before and enhances it functionally. I hope someone or the author will fix this problem and support you to release the new version. Also I?ve translated the Germany version to English version if anyone needed them.

 

Best Regards,

Andre

 

-Many bugs fixed.

-New Administration side with:

---Enable and disable contribution

---Show and hide the last list (subcategories or manufacturers)

---Lists order, starting with manufacturers or categories

---Capture Keywords (In development)

---Configure collected keywords (In development)

 

Without english strings yet :-(

Thats all folks!

 

Please report problems here, browser compatability, new ideas...

 

You can view it running at http://www.euskopc.com/avsearch/index.php

Download at http://www.euskopc.com/descargas/avsearch.zip

Now some holidays ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

can you control what field are searched? can you make 4 of them?

i need ones for model, make, year, and one more, it is for a car parts site.

so i guess in short, can you set it up to search attributes?

Share this post


Link to post
Share on other sites

is there any one who can help me install this?

when I go to use it it either gives me a blank screen or complains about no keywords. depends on whether I have one of the " } " left in or not.

with it in, I get a blank screen, when I remove it, I get the complaint about no key words.

 

/**********3**********/
3.Open catalog/advanced_search_result.php and search this lines:

if (tep_not_null($keywords)) {
  if (!tep_parse_search_string($keywords, $search_keywords)) {
	$error = true;

	$messageStack->add_session('search', ERROR_INVALID_KEYWORDS);
  }
}

After it paste this code ( BEFORE THE LAST } ):

if(!tep_not_null($keywords)) {
$keywords="Empty";
}

that's where my problem appears to lie.

any help would be appreciatted.

I'm getting the error on version 2.5

Edited by internetautomart

Share this post


Link to post
Share on other sites
is there any one who can help me install this?

when I go to use it it either gives me a blank screen or complains about no keywords. depends on whether I have one of the " } " left in or not.

with it in, I get a blank screen, when I remove it, I get the complaint about no key words.

 

/**********3**********/
3.Open catalog/advanced_search_result.php and search this lines:

if (tep_not_null($keywords)) {
  if (!tep_parse_search_string($keywords, $search_keywords)) {
	$error = true;

	$messageStack->add_session('search', ERROR_INVALID_KEYWORDS);
  }
}

After it paste this code ( BEFORE THE LAST } ):

if(!tep_not_null($keywords)) {
$keywords="Empty";
}

that's where my problem appears to lie.

any help would be appreciatted.

I'm getting the error on version 2.5

 

anyone willing to help? I'll even pay

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am trying to help my brother get a site up using this contribution. Where would I find the sql that is used to do the advanced search?

 

Thanks

Simmy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

I spent much time but couldn't resolve my problem.

How can I disable the manufacturers dropdown menu?

I don't have any manufacturers, so I want just hide it.

 

Thanks,

Igor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This mod doesn't show sub-subcategories!

 

I'm confused. Why could this be?

Thanks,

Colin

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have find this errors in my logfile

 

Undefined variable: categories_array in catalog/avsearch.functions.php on line 21

 

Undefined offset: 0 in catalog/includes/classes/boxes.php on line 115

Share this post


Link to post
Share on other sites

have someone dropdownmenu with QTpro together in use ?

 

i woud like to select product options too

 

because i dont know how to select this with LEFT JOIN

Share this post


Link to post
Share on other sites

please - can someone help me to create two other PullDowns in this DropDownMenu

i have QTpro in use and would like to create PullDowns with "Color" and "Size"

here is status quo from this great contribution

 

thnx.s

Share this post


Link to post
Share on other sites

HELP PLEASSSEEEE!

 

I looked at your website: http://www.euskopc.com/catalog, and the top header has drop down menu's for the navigation buttons.

Please can somebody help me out and enlighten me on how that can be done, ive looked & installed many contributions but none seem to offer that simple request! I know how to do it in HTML, but not in osCommerce / PHP.

 

Please any help would be appreciated!

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does anybody actually have this working on a live site? As I would like to add this contrib, but it seems like ot is full of bugs with no support anymore.


Powered By osC 2.2RC2a STS 4.5.8 - HTC 2.6.3 - FP 1.5.9 - BCH 1.0.0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Does anybody actually have this working on a live site? As I would like to add this contrib, but it seems like ot is full of bugs with no support anymore.

 

Bump


Powered By osC 2.2RC2a STS 4.5.8 - HTC 2.6.3 - FP 1.5.9 - BCH 1.0.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Getting this error:

Fatal error: Cannot use string offset as an array in /www/.../includes/functions/html_output.php on line 272

 

// Output a form pull down menu
 function tep_draw_pull_down_menu($name, $values, $default = '', $parameters = '', $required = false) {
$field = '<select name="' . tep_output_string($name) . '"';

if (tep_not_null($parameters)) $field .= ' ' . $parameters;

$field .= '>';

if (empty($default) && isset($GLOBALS[$name])) $default = stripslashes($GLOBALS[$name]);

for ($i=0, $n=sizeof($values); $i<$n; $i++) {
  $field .= '<option value="' . tep_output_string($values[$i]['id']) . '"';				   << -- this is line 272
  if ($default == $values[$i]['id']) {
	$field .= ' SELECTED';
  }

  $field .= '>' . tep_output_string($values[$i]['text'], array('"' => '"', '\'' => ''', '<' => '<', '>' => '>')) . '</option>';
}
$field .= '</select>';

if ($required == true) $field .= TEXT_FIELD_REQUIRED;

return $field;
 }

 

If I add $values = array(); before it, the error goes away, but some of the pull down menus are blank. (currencies)

 

Really need some help, I'm a noob in php. :blush:

 

 

Thanks!

Edited by darkhebe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×