Jump to content
Sign in to follow this  
peego

Price Break contribution - Missing file?

Recommended Posts

Hi,

 

I just installed the Price break contribution based on quantity. it seems to work fine after install in the admin etc... but the price breaks does not show up on the site it self??

 

I don't know if this is the cause, but I don't have this file:

 

catalog/includes/classes/PriceFormatter.php

 

In the readme file, it says this file is one of the files that gets patched. But I don't have this priceformatter.php file... and I have no idea why.

 

What should I do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was able to find a priceformatter.php file and uploaded it.

 

But I still can't seem to get the prices on the product pages to show the quanity discounts.

 

http://www.canada-sports-supplement.com/pr...&products_id=26

 

ie. for this page, i made it so that the prices should be

 

$50 q =1

$40 q =5

$30 q = 10

 

what else do I need to do to get the prices to show the quanitity breaks?

 

thanks!

 

ps. all the prices just show "0".... :blink: :blink: what to do??

Edited by peego

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the price formatter php file, lol.....I just don't understand the patch thing ;)

 

14 Feb 2004 - File by File MS2 Installation on the (features/quanity price break page) has the file you are missing.

 

Don't do the rest of the stuff in that download because it is not correct :( (live and learned the hard way, parise the good Lord up above for back up copies)

 

If you can give me a simple plain english set of instructions I would be very thankful.

 

Kel


I live in my own little world. But it's OK. They know me here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I use SecureCRT to telnet into my host's server.

 

then use the command in the readme file:

 

cd /YOUR-MS2-STORE-ROOT

patch -p1 < /WHEREVER/oscommerce-2.2ms2-with-price-break-1.1.diff

 

then you'll be prompted with:

 

 

File to patch:

 

 

type in the name of each file listed in the readme:

catalog/admin/categories.php

catalog/admin/includes/languages/english/categories.php

catalog/includes/application_top.php

catalog/includes/classes/PriceFormatter.php

catalog/includes/classes/shopping_cart.php

catalog/includes/languages/english/product_info.php

catalog/includes/modules/product_listing.php

catalog/index.php

catalog/product_info.php

catalog/stylesheet.css

 

one at a time.

 

and it patches.

 

 

Can someone help me figure out why my pages are not showing the price breaks?

Share this post


Link to post
Share on other sites

MrsC,

 

I got it working with the find/replace method posted on the feb 14 file.

 

there's just one typo he made:

 

========================
Find:

// products price
       $product_query = tep_db_query("select products_id, products_price, products_tax_class_id, products_weight from " . TABLE_PRODUCTS . " where products_id = '" . (int)$products_id . "'");
       if ($product = tep_db_fetch_array($product_query)) {

Change to:
/ products price
       if ($product = $pf->loadProduct($products_id)){

=========================

 

THIS:

 

Change to:

/ products price

if ($product = $pf->loadProduct($products_id)){

 

should be:

 

Change to:

// products price

if ($product = $pf->loadProduct($products_id)){

 

just missing one back slash.

 

i follow the instructions, and it works fine now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks so much I will try it later today and see if I can get it to work with your correction.

 

Kel


I live in my own little world. But it's OK. They know me here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OH......lol........what page is that on Peego ? And thank for the simple patch instructions, but I can't telnet no shell rights. :(

 

So I made a test server on my little box on my desk and have learned that there is a major big difference between webmaster and webdesigner.......lol.

 

I just love my little box and all the neat tricks it can do.

 

Oh I took a peek at your site......how did you get the tell a friend to show? I have it activated on both servers and it is not showing...... :blink:

 

Kel


I live in my own little world. But it's OK. They know me here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×