Jump to content
Sign in to follow this  
razorjack

Keyword Show with Admin v1.2 - Trouble

Recommended Posts

Greetings:

 

I just attempted an install of Keyword Show with Admin v1.2 and I'm getting weird errors from the reports link. I'm afraid I haven't found any answers on these forums for my problem. (I can't seem to be able to coax the search engine into giving me the info I want if it's there). Any nudges in the right direction would be greatly appreciated.

 

Errors:

 

 

Warning: gzgets(): supplied argument is not a valid Zlib file resource in /var/www/html/catalog/admin/keyword_show.php on line 82

 

Warning: gzclose(): supplied argument is not a valid Zlib file resource in /var/www/html/catalog/admin/keyword_show.php on line 116

 

Keywords, search from Google

 

Warning: gzgets(): supplied argument is not a valid Zlib file resource in /var/www/html/catalog/admin/keyword_show.php on line 121

 

Warning: gzclose(): supplied argument is not a valid Zlib file resource in /var/www/html/catalog/admin/keyword_show.php on line 154

 

Keywords, search from Google Germany

 

Warning: gzgets(): supplied argument is not a valid Zlib file resource in /var/www/html/catalog/admin/keyword_show.php on line 159

 

Warning: gzclose(): supplied argument is not a valid Zlib file resource in /var/www/html/catalog/admin/keyword_show.php on line 192

 

Keywords, search from Google France

 

Warning: gzgets(): supplied argument is not a valid Zlib file resource in /var/www/html/catalog/admin/keyword_show.php on line 196

 

Warning: gzclose(): supplied argument is not a valid Zlib file resource in /var/www/html/catalog/admin/keyword_show.php on line 231

 

Keywords, search from Google Japan

 

Warning: gzgets(): supplied argument is not a valid Zlib file resource in /var/www/html/catalog/admin/keyword_show.php on line 235

 

Warning: gzclose(): supplied argument is not a valid Zlib file resource in /var/www/html/catalog/admin/keyword_show.php on line 271

 

Keywords, search from Other Googles

 

Warning: gzgets(): supplied argument is not a valid Zlib file resource in /var/www/html/catalog/admin/keyword_show.php on line 275

 

Warning: gzclose(): supplied argument is not a valid Zlib file resource in /var/www/html/catalog/admin/keyword_show.php on line 309

 

Keywords, search from Yahoo

 

Warning: gzgets(): supplied argument is not a valid Zlib file resource in /var/www/html/catalog/admin/keyword_show.php on line 313

 

Warning: gzclose(): supplied argument is not a valid Zlib file resource in /var/www/html/catalog/admin/keyword_show.php on line 346

 

Keywords, search from Altavista

 

Warning: gzgets(): supplied argument is not a valid Zlib file resource in /var/www/html/catalog/admin/keyword_show.php on line 350

 

Warning: gzclose(): supplied argument is not a valid Zlib file resource in /var/www/html/catalog/admin/keyword_show.php on line 383

 

Keywords, search from Other search engines

 

Warning: gzgets(): supplied argument is not a valid Zlib file resource in /var/www/html/catalog/admin/keyword_show.php on line 388

 

Visits from Googlebot Googlebot

Total number of keyword searches and Googlebot visits: 0.

Edited by razorjack

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got almost the same errors just a little different

 

Here are the error messages:

Warning: gzgets(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/webstar/public_html/store/admin/keyword_show.php on line 82

 

Warning: gzclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/webstar/public_html/store/admin/keyword_show.php on line 116

 

Warning: gzgets(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/webstar/public_html/store/admin/keyword_show.php on line 121

 

Warning: gzclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/webstar/public_html/store/admin/keyword_show.php on line 154

 

Warning: gzgets(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/webstar/public_html/store/admin/keyword_show.php on line 159

 

Warning: gzclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/webstar/public_html/store/admin/keyword_show.php on line 192

 

Warning: gzgets(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/webstar/public_html/store/admin/keyword_show.php on line 196

 

Warning: gzclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/webstar/public_html/store/admin/keyword_show.php on line 231

 

Warning: gzgets(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/webstar/public_html/store/admin/keyword_show.php on line 235

 

Warning: gzclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/webstar/public_html/store/admin/keyword_show.php on line 271

 

Warning: gzgets(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/webstar/public_html/store/admin/keyword_show.php on line 275

 

Warning: gzclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/webstar/public_html/store/admin/keyword_show.php on line 309

 

Warning: gzgets(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/webstar/public_html/store/admin/keyword_show.php on line 313

 

Warning: gzclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/webstar/public_html/store/admin/keyword_show.php on line 346

 

Warning: gzgets(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/webstar/public_html/store/admin/keyword_show.php on line 350

 

Warning: gzclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/webstar/public_html/store/admin/keyword_show.php on line 383

 

Warning: gzgets(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/webstar/public_html/store/admin/keyword_show.php on line 388

 

 

Have you had any luck yet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello

 

After a long time working on it, I finally get it working. I had the same problems as all of you. In my case was the problem, that the path to my log-file was not working right, even than I thought so.

 

To solve the problem I got with my ftp-programm (like smart FTP) to the log-file, with a right click on your mouse, you can copy the url from the log-file. Take exactly this path in the administration. After I changed this everything was working perfekt. (my path: ftp://web87615:xxxxx@login-1819.hoststar.ch/log/access_log)

 

I hope I could help some people and sorry about my english. Greetings from Switzerland.

 

Cyrill

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello

 

After a long time working on it, I finally get it working. I had the same problems as all of you. In my case was the problem, that the path to my log-file was not working right, even than I thought so.

 

To solve the problem I got with my ftp-programm (like smart FTP) to the log-file, with a right click on your mouse, you can copy the url from the log-file. Take exactly this path in the administration. After I changed this everything was working perfekt. (my path: ftp://web87615:xxxxx@login-1819.hoststar.ch/log/access_log)

 

I hope I could help some people and sorry about my english. Greetings from Switzerland.

 

Cyrill

Hello,

 

I get the same errors as noted above and I really would like to try the last fix for that, but I can't find that log/access_log anywhere. Where should I look for this log file?

 

Thanks a lot,

Irina.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello

 

After a long time working on it, I finally get it working. I had the same problems as all of you. In my case was the problem, that the path to my log-file was not working right, even than I thought so.

 

To solve the problem I got with my ftp-programm (like smart FTP) to the log-file, with a right click on your mouse, you can copy the url from the log-file. Take exactly this path in the administration. After I changed this everything was working perfekt. (my path: ftp://web87615:xxxxx@login-1819.hoststar.ch/log/access_log)

 

I hope I could help some people and sorry about my english. Greetings from Switzerland.

 

Cyrill

I tried your fix, Condurango but I still get that error. What else can cause that error?

 

Thanks,

Irina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Irin

 

I still guess that your log-file can't be read. It could be, that your folder doesn't accept reading the file. For testing this, copy your log-file in the "html"-folder with your ftp-programm. Change the path in the administration (on the same level as your www root directory). If it's working now, you have a problem with the log-file folder. Ask your hosting company how you can read the log-file.

 

Greetings Cyrill

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×