Jump to content
Sign in to follow this  
zweilicht

WYSIWYG Picture upload in Categories

Recommended Posts

:( Hi

 

After installing WYSIWYG the image upload for product-categories doesn't work anymore!? everything else works fine!!!

 

there is a runtime-error occuring (line 253 document.all[...].style is 0 or no object - i think there should be loaded the html area picture upload funcionality, but it doesn't - in the categories menu all looks like before wysiwyg ...

 

can anybody help me solving this problem!?

 

THX ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

... as I've tried the error is inbetween these lines:

 

(arround 80) can anybody tell me, what is wrong in here?: :rolleyes:

 

if (HTML_AREA_WYSIWYG_DISABLE == 'Disable') {

if ($categories_image = new upload('categories_image', DIR_FS_CATALOG_IMAGES)) {

tep_db_query("update " . TABLE_CATEGORIES . " set categories_image = '" . tep_db_input($categories_image->filename) . "' where categories_id = '" . (int)$categories_id . "'");

}

} else {

if (isset($HTTP_POST_VARS['categories_image']) && tep_not_null($HTTP_POST_VARS['categories_image']) && ($HTTP_POST_VARS['categories_image'] != 'none')) {

tep_db_query("update " . TABLE_CATEGORIES . " set categories_image = '" . tep_db_input($HTTP_POST_VARS['categories_image']) . "' where categories_id = '" . (int)$categories_id . "'");

}

}

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×