Jump to content
Sign in to follow this  
NextLevelMotoring

All Products enhanced

Recommended Posts

All Products enhanced was released 1/13/03 and is available here:

 

http://www.oscommerce.com/community/contributions,1785

 

 

I am having trouble opening it - it is a .tar.gz file. I got PKZip which says it can open those types of files, but have not been able to get it open. Can someone let me know what I'm doing wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No go on Unix, WinAce, or PowerZip. Would be nice to be able to actually see this thing. In WinAce the php files are there but cannot be viewed or extracted. The other two methods simply fail completely.

Share this post


Link to post
Share on other sites
This works great, thanks so much. I really needed this one. Have a great night.

Mary Ann

Could you do the rest of us a favor since you managed to get the thing extracted...could you just take the folder, compress it as a regular zip file and then upload it to the contributions section?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zip file created and uploaded to http://www.oscommerce.com/community/contributions,1785. For those of you on Windows boxes, Winzip 8.x will open the .tar.gz files, or you can get a copy of gzip to do it from the command line.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks a bunch Jim. Tried unzipping the tar with WinZip 8.1 but said it was not valid..maybe the original download got corrupted somewhere along the line. Thanks again!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anybody been able to add column sorting with this contribution?

It would be reall great to sort by the various columns. Also, my weight column shows no values in it.....anyone experiencing that?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Installed latest version and everything seems to be working fine except for the Price column which shows $0.00. Can anyone help with this. Thanks Wayne


Your help and suggestions are greatly appreciated.

Thanks

Wayne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just installed it, and it's working fine... I can't imagine what would be causing that exactly.. it returns everything as 0.00? It has to be pulling that number from somewhere, doesn't it? Otherwise it would just be a blank space? :ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×