Jump to content
RobAnderson

Article Manager v1.0

Recommended Posts

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can I quickly ask what software you are using for this lovely blog website? I really like the layout and everything.

 

Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I find solution for the memory exhaust problem.

 

Just change the id's the following 2 tables to 1.

 

1. In the topics table "topics_id" to "1" and parent_id to "1"

2. In the "topics_decrition" table "topics_id" to "1"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, Anyone successfully install this add on?

 

Can you share your website for me to take a look? Like to know the final look. It's quite a fair bit of modifying of existing files. so want to take a look at it first.

 

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can see it in the lower right column of my site

Edited by burt
remove commercial link

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh, that's because I have China blocked due to all of the hacking attempts. You can use a proxy site like zend2.com though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please excuse my lack of knowledge regarding it's status. It is also blocked though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

Thanks for the add on, it is working fine so far, except that i have these error when i click insert or update at the admin panel..

 

Warning: require_once(includes/functions/header_tags.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/17/8283017/html/shop/catalog/admin/articles.php on line 317

 

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/functions/header_tags.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/content/17/8283017/html/shop/catalog/admin/articles.php on line 317

 

and also,

 

Clicking on the all articles (in the box), gives me

 

Fatal error: Call to undefined function clean_html_comments() in /home/content/17/8283017/html/shop/catalog/includes/modules/article_listing.php on line 67

 

When i click on the specific article,

 

1146 - Table 'oxy1124712420737.TABLE_HEADERTAGS' doesn't exist

 

select page_name, page_title from TABLE_HEADERTAGS where page_name like 'article_info.php?articles_id=1' and language_id = '1' LIMIT 1

 

[TEP STOP]

 

Regards,

Edited by Comesticage

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you install the version of Article Manager that starts with 1_57, then you have to have Header Tags SEO installed. If you don't want to use Header Tags SEO, then one of the other versions of Article Manager will work, though they have not been supported in some time and you will lose a lot of improvements. The errors you see are because you don't have Header Tags SEO installed. The correct link is Header Tags SEO.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@Jack_mcs

 

Hi Jack I did so.

 

It's almost working now. There's some graphical changes that the add on did to my index.php and product.php.

 

I will ask you in the correct support thread. =)

 

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi everyone. Thanks to all who have helped with this great contrib!

 

I've installed it, and just have a few issues. My site is built off a 'theme', so might differ from stock somewhat. The issues I have are as follows:

First, this piece of code is showing:

 

p><p>Second, articles aren

http://i.imgur.com/8dRIUq7.jpg[/img]

 

 

Any ideas where to look for the problem?

 

Thanks a lot!

 

Edit: not quite sure what's going on with my IMG tags??

 

http://i.imgur.com/bPSm9qe.jpg' alt='bPSm9qe.jpg'>

Edited by ABG_Building

Share this post


Link to post
Share on other sites

I really don't know what happened there. I'll try again because it won't let me edit the post.

 

Code Showing:

 

http://i.imgur.com/bPSm9qe.jpg[/img]

 

Article Box issue:

 

http://i.imgur.com/8dRIUq7.jpg[/img]

 

 

Edit: stuff it, the forum for some reason won't let me post images. You'll just have to click it yourself.

Edited by ABG_Building

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't understand your question but the first image shows a definition from this addon is missing. You need to go back through the instructions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Jack, for the first image I had forgotten to put the definitions in the english.php file.

 

I'm still not sure why the articles box is empty though. I'll keep investigating.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Jack, for the first image I had forgotten to put the definitions in the english.php file.

 

I'm still not sure why the articles box is empty though. I'll keep investigating.

 

Just updating because I hate looking through the forums and seeing issues without knowing how people fixed them!

 

I looked through all my code and it was correct, so I decided to re-import the .sql. This fixed all my problems, so I assume it must have been a corrupted database.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×