Jump to content
Sign in to follow this  
MaxiDVD

[Contribution] UltraPics v1.0 - Addition Image Pac

Recommended Posts

I believe you are using a new version of the osCommerce Milestone 3. The newly modified Milestone 3 codes does not work fully with the existing version of the UltraPics, meaning it's not fully compatible with Milestone 3 yet. If you were to downgrade to Milestone 2, then it should work perfectly, or just wait for the next version of UltraPics.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having a small newbie problem. I cannot seem to find where I upload the pictures to each product. I only have a limited number of products so I'd like to just browse and put the images on one by one for each product. How do i do this? Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there MaxiDVD, hope you can helpt me out with a "small" dilema that i got ;)

 

Is your contribution the answer to my prairs?

I have downloaded the latest UltraPics, but i hesitate to install it since it also contains a bunch of modifications that i dont need/want to use... ;)

 

I posted to day another thread in this issue;

http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=99743

 

Hope your contribution is the answer ;) (with out the "overload" that is)


----===~~oOo~~===----

// Bjarne Varoystrand aka Black Skorpio

Do to others what you want them to do to you

- �� Lek och Lust F�r Vuxna

Share this post


Link to post
Share on other sites

Theres 2 different versions one loaded and one with only the ultra pics. Do a search in the contrib and you'll find it there, but i believe the loaded one is more up to date.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey

 

Great contribution...one wee thing tho...

 

In Admin --> Tools menu I have 'InfoPages Unlimited'...

 

I add a 'new file', add the stuff to it and make it active but never appears in my shop....

 

Where should it appear and what do you think I have missed for it not to show up in my catalog??

 

Cheers Paul


Kind Regards

 

Paul Brown

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

 

I have installed the UltraPics updated version following the instructions but the extra "Browse.." buttons to upload more images don't appear.

What am I doing wrong?

 

Thanks in advanced

yomero

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi

how can i change the extra image colums to row

 

 

example:

 

:huh: :huh: :huh:

 

 

to

 

:huh:

:huh:

:huh:

 

 

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am getting an error when importing the sql file, both the one in the package, and the individual file you left as an option.

 

Error

SQL-query :  

INSERT INTO configuration_group( configuration_group_id, configuration_group_title, configuration_group_description, sort_order, visible ) 
VALUES (

'112', 'WYSIWYG Editor 1.7', 'HTMLArea 1.7 Options', '15', '1'
) 

MySQL said: 


#1062 - Duplicate entry '112' for key 1

 

Any ideas on the cause???

 

-Patrick

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok earlier in the posts of this contrib there was mention of a code comparison tool, however I am unable to find such a tool and was wondering if anyone could tell me where to find such a tool.

 

It doesn't have to be free software either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The code comparsion tool is Beyond Compare 2. Search the Google...

 

The sql problem? Hmm, I think you've done this before. That's why the program tells you duplicate entry notice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even without using the SQL (presuming the needed changes already exist), the contrib still doesn't work. Of course it doesn't help that the guy packaged way more files than needed for the contrib. He should have only included those needed for the contrib and that is it. So it makes it hard for me to pick apart what changes he actually made. Every time I install the contrib my entire site goes down. Luckily I have a backup of it burnt to a CD. I would really like to get it to work.

 

-Patrick

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am getting an error when importing the sql file, both the one in the package, and the individual file you left as an option.

And this query is a part of Ultrapics installation?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try to get rid out those line causing the sql error.

And get back with the result.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I believe the sql error is for the image height and width for the line with the error, just change it from '' to '300' for both of them and it'll give u the next error which is '112' just change it to ''

Share this post


Link to post
Share on other sites

crap getting the same Duplicate entry '112' for key 1 error on a clean install of MS2(almost, just have the seperate price 3.5 mod installed)

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK fixed. There really was a duplicate entry because I had tried running the original SQL file using PHPMyAdmin and it had errored out because it didn't have single quotes. So then I tried sakebomz fixed enclosed SQL file and I guess there already was some data inserted by the previous SQL file. Just needed to removed the first insert statement from sakebomz file and it worked like a charm!

Share this post


Link to post
Share on other sites

First off, just want to thank you for creating an awesome product. Works like a charm for me, and my client loves the new functionality.

 

The only problem I am having so far is that when my client tries to launch the Image Manger window, it isn't popping up with the full (popup) window (for instance, he can't see the browse button that would allow him to search for a new image to upload.) I've tested it out on 10 different machines in my office, and they all work fine. I can probably just make the winder re-sizable, but I was hoping their may be a more permanant solution.

 

Thanks for any help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have WYSIWYG HTMLArea MS2 v1.7 and Master_products-v1.1.5 (and a dozen other) contribution already installed.

 

I dont understand the codes I just copy and paste them. Unfortunatelly the author of Ultrapics doesnt wrote a copy&paste guide.

 

When I tried to reach the categories part in admin it gives me this error message:

 

Parse error: parse error in /web/companies/eware/html/admin/categories.php on line 771

 

This line is referencing to master product code lines. I though that I should integrate Ultrapics codes not just into the standard code part but into master product codes.

 

I paste here a link with my admin-categories.php:

 

categories.php

 

Would you mind to checking my code?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I spent a week to figuring out what's wrong in my case.

I realised that this contrib is incompatible with Master Prod contribution.

And no one wrote a reply to my post so I gave up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am still trying to do a compare on the files to figure out all of the changes, I printed out the compare report and I am going over it right now, but so far I have only compared the index.php files. I wish the author would just document the changes to each file, or for an easier approach for himself just go to the code itself and leave notes showing the areas he added or changed. Thats how your supposed to write programs anyway, with documentation embedded. I think this program is a great idea, just needs the code to be denoted in each affected file.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×