Jump to content
Sign in to follow this  
crash3903

gift voucher errors

Recommended Posts

Morning people

 

I have installed the gift voucher credit contribution and it is now displaying correctly in the site but in admin i get this displayed in the left column

 

BOX_HEADING_GV_ADMIN

 

when i click it it cannot find the file for admin etc etc??

 

Any ideas pls

 

thanks

 

mark :ph34r:


Regards

 

Mark A Reynolds

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

You have missed a couple of things on the admin side of your install... the display of BOX_HEADING_GV_ADMIN shows you have not added the required define in english.php:

 

//example:
? ? define('BOX_HEADING_GV_ADMIN', 'GV Administration');

 

you are also missing defines in filenames.php if the files are not being found - consult the installation document :blink:

 

Matti

Edited by Johnson

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks again Johnson

 

It is now working - the only thing is when redeeming the voucher it does not subtract it from my cart??

 

thanks

 

mark


Regards

 

Mark A Reynolds

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems to me that the contribution has forgotten or left out the payment module needed to use the avilable voucher funds in one's account. I too am having this problem, and when I use the redeem code AFTER I have clicked the automatic redeem system in the email, and added the funds to the cart, I get an invalid redeem code error.

 

Can someone please tell me where or how to get this to remove funds from the voucher account during checkout?

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have installed this contrib on MS2.2 and it has been working perfect until I discovered a problem today. When someone uses a Gift Voucher and their balance is $0.00, instead of skipping the payment processor and completing the order, it goes to the payment processor page with errors, of course, because they can't process $0.00.

 

Anyone have any idea?

 

Thanks,

Priest

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have installed this contrib on MS2.2 and it has been working perfect until I discovered a problem today. When someone uses a Gift Voucher and their balance is $0.00, instead of skipping the payment processor and completing the order, it goes to the payment processor page with errors, of course, because they can't process $0.00.

 

Anyone have any idea?

 

Thanks,

Priest

Same problem here too

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good to see I am not alone, although sorry to hear it.

 

I have talked to everyone and they just say, "Check your settings." Well, I have checked EVERY setting and everything is correct.

 

To get past it, I had to set up the vouchers so that shipping charges are not covered by the voucher, so something is always being charged - which isn't really fair to my customers.

 

If anyone finds a solution, post it or PM me. I'm about ready to pay someone to fix this for once and for all!

 

-p-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×