Jump to content
Sign in to follow this  
VJ

[Contribution] Links Manager for osC v1.00

Recommended Posts

Hi, I love the contribution, its a great help.

 

But (theres always a but!) could you tell me how to make the links direct instead of redirecting them please?

 

I use a website that uses a spider to check that the link is present on my site, but as it uses a redirect it cannot find the link, and thus not allowing me to share the links.

 

Thanks for any help.

 

And thanks VJ for a brill contribution!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

For the links question, turn on the Click Count option in admin->Links. For the other, that has nothing to do with Links Manager. I'm not sure what you are expecting it to do but it doesn't work properly anyway and should not be used. If you have a question about it, please post a question in the general forum.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks but you actually need to turn off the Click Count option in admin->Links.

 

As for the Spider Friendly Links feature it does ave something to do with this contrib its in the same location as the Click Count option, actually its the next option down then that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, that is correct about the click count. That question gets asked so often I don't give the answer much thought.

 

The spider friendly option is used for check for spiders but only when Click Count is on.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
You can't get rid of the categories without rewriting the code. But you can link to directly. Just visit the page that has your links in it to get the url. Then edit the Links url in the Information box, or wherever you have it, to go straight to that page. You would want to remove the link for categories on that page most likely too.

 

Jack

 

Thank you jack, but how do receive link requests if I do this? Can 'linkers' still request their link somewhere?

HS

Share this post


Link to post
Share on other sites

When turning off the "Click Count", I would think that this column should not be displayed on the links pages, but on my site, it still does. Is this a bug or a feature?


John Skurka

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thank you jack, but how do receive link requests if I do this? Can 'linkers' still request their link somewhere?

HS

Link requests are reached with a different url so you could still provde a direct link to that section of code.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
When turning off the "Click Count", I would think that this column should not be displayed on the links pages, but on my site, it still does. Is this a bug or a feature?
That appears to be a feature since I missed it. :) I make a note to fix that for the next release.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
Link requests are reached with a different url so you could still provde a direct link to that section of code.

 

Jack

 

I understand I must link to links.php?lPath=1

How do I code this in the define box:

 

define('FILENAME_LINKS', 'links.php?lPath=1');

will not work.

 

Thank you for helping Jack, superbe contrib!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Link requests are reached with a different url so you could still provde a direct link to that section of code.

 

Jack

 

Ok I understand but how do i code the link to go to the dynamic url links.phph path=1?

 

define('FILENAME_LINKS', 'links.php?lPath=1'); does not work .. what do I need to change here?

 

Thanks for the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't test it right now but try

define('FILENAME_LINKS', '?lPath=1');

If that doesn't work, compare the link it creates with the actual link displayed when you visit the page to find the difference.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

One other question.

 

When submitting a link on my site, the /links_submit_success.php pages wants to come up on the secure side of my server (https:) rather than the unsecure (http:) side. Any ideas why this might be?


John Skurka

Share this post


Link to post
Share on other sites
I can't test it right now but try
define('FILENAME_LINKS', '?lPath=1');

If that doesn't work, compare the link it creates with the actual link displayed when you visit the page to find the difference.

 

Jack

 

That brings me to my homepage.

The pagename generated is:

http://www.porteveil.com/catalog/links.php?lPath=1

but I cannot reach this page without going through the link page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
One other question.

 

When submitting a link on my site, the /links_submit_success.php pages wants to come up on the secure side of my server (https:) rather than the unsecure (http:) side. Any ideas why this might be?

I never noticed that before but it is from the orignal release. My guess is that the author copied checkout success and it has the code for ssl. In links_submit.php there is a redirect to the links_submit_success.php page. It has ssl set. You could change that to NONSSL and see how it works.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
That brings me to my homepage.

The pagename generated is:

http://www.porteveil.com/catalog/links.php?lPath=1

but I cannot reach this page without going through the link page.

I jsut tested the following and it works. Paste this code in the very bottom of your includes/column_left.php file to test it:

<tr>
  <td align="center" class="main">
  <?php echo '<a title="Links" href="' . tep_href_link(FILENAME_LINKS, 'lPath=1', 'NONSSL') . '">' . "Links" . '</a>'; ?></td>
</tr>

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

is it possible to send different emails according to the status you select?

 

for instance:

if link is "denied", send them info on how to get their listing approved?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, not currently. I had need of this myself and started it as an option but have not had time to complete it. It will be in the next version I do but I don't know when that might be.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
You could change that to NONSSL and see how it works.

 

Found a few instances of the "SSL" in redirects, but it still goes to the secure side of the server. I also checked the configure.php to make sure things were spec'd right there. Any other places I need to check for this?


John Skurka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just the ones on link_submit.php and link_submit_success.php should be changed I think.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Jack,

We routinely receive LINK request but have no tme

to handle manually. This contribution is really a boon.

 

It installed well but I am stuck with the Notorious

SPLIT PAGE issue.

 

When I open in admin I get

CODE

Links AllPendingApprovedDisabledWaiting Search:

 

Title

Asc Desc URL

Asc Desc Clicks

Asc Desc Status

Asc Desc Action

1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-0, MAX_LINKS_DISPLAY' at line 1

 

select l.links_id, l.links_url, l.links_image_url, l.links_date_added, l.links_last_modified, l.links_status, l.links_clicked, ld.links_title, ld.links_description, l.links_contact_name, l.links_contact_email, l.links_reciprocal_url, l.links_status from links l left join links_description ld on l.links_id = ld.links_id where ld.language_id = '1' order by ld.links_title limit -0, MAX_LINKS_DISPLAY

 

 

 

error messge even though there is one entry in the table.

I was recently stuck with this issue in CATALOG for another contribution

which was sorted by oleaving the old version of

split_page.php and modifying the call in the

contribution file which was different ( I have a hybrid MS2 version)

 

However your function call inthe links.php in admin is

similar to old version (with 4 parameters with MAX_LINKS_DISPLAY

as the second)

 

I have tried all the fixes discussed in the fORUMS and official bug report

 

I spent a week sorting the last one and am really tired of this

issue. Do you have any info that could be useful to get it working.

 

The site iis http://affiliatesexcel.com

 

Best regardds

Shred

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello Jack,

We routinely receive LINK request but have no tme

to handle manually. This contribution is really a boon.

 

It installed well but I am stuck with the Notorious

SPLIT PAGE issue.

 

Hello Problem sorted thanks to earlier posts in this thread.

 

I didn't realise that the instal.php added a new LINKS item under

the store configuration . Great automation, but need some instruction

in the read me file to go there and set up things.

 

I simply refreshed the MAX_DISPLY_Links count

and the database problem disappeared.

 

The second suggestion is to add a link to this thread

in the READ ME file.

 

Great contribution from nice guys ! Many thanks again !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi i ave just install this contribution and after looking at the admin area the features and simplification looks really great. Though my Admin area is working just great i am facing errors on links.php and links_submit.php with follwoing error

 

Fatal error: Cannot redeclare tep_show_category() (previously declared in E:\inetpub\vhosts\wisdomindia.org\httpdocs\includes\header.php:160) in E:\inetpub\vhosts\wisdomindia.org\httpdocs\includes\boxes\categories.php on line 13

 

Has anyone faced similar kind of Error? Also i run the file links_setup.php befor i changed the before filemodifications. So step 3 befor step 2 can this be the reason.? (however i tried restoring the database and the file run but no luck although)

 

What could be the possible reason?

 

Thanks in Advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

The code is trying to load the tep_show_category function twice. You should search your files and make sure it is not declared twice. If it isn't, you will need to try to trace down the file that is doing the calling. It doesn't matter what order the database is installed it by the way.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×