Jump to content
DiamondSea

[contribution] Simple Template System (sts)

Recommended Posts

okay following problem:

 

STS is working good but i alsow wants to have 2 other mods installed

but STS wont work with those 2 other mods.

 

can anybody tell me how to fix the problem?

its regarding those 2 mods:

 

Ultimate Images Pack and, Points/Rewards Module V1.50

 

hopefully somebody can help me

Share this post


Link to post
Share on other sites

that the author could answer in order to help all we..

and to second improve sts the requirements of the forum

Share this post


Link to post
Share on other sites

nevermind. duh. i was putting it in the src tag when all i needed to to was put it between <td> and </td> well that solves the $image question. question 2 is still valid.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nevermind. duh. i was putting it in the src tag when all i needed to to was put it between <td> and </td>  well that solves the $image question.  question 2 is still valid.

 

 

which src tag? in which file?

Share this post


Link to post
Share on other sites

As somebody allready mentioned in this thread website made with the help of STS becomes very slow. But I guess one has to choose btw oscommerce original plain look and sts's flexibility.

I have no idea why it hapens, probably cause of the time it takes to parse php.

Brian, what's your word on it?

The question I want to ask people who tried both sts2 and sts3 is if the previous version is also this slow, maybe it's worth downgrading......

Share this post


Link to post
Share on other sites
okay following problem:

 

STS is working good but i alsow wants to have 2 other mods installed

but STS wont work with those 2 other mods.

 

can anybody tell me how to fix the problem?

its regarding those 2 mods:

 

Ultimate Images Pack and, Points/Rewards Module V1.50

 

hopefully somebody can help me

 

Don't use the STS product_info and you'll be fine.

 

Iggy


Everything's funny but nothing's a joke...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have some questions regarding STS 3 and Header Tags Controller 2.5.4.

 

Earlier (in STS 2) HTC was already 80% implemented in STS, if I followed the HTC installation instructions the installation went completely wrong..

 

Is HTC still implemented in STS 3? Do I need to follow all steps in HTC instructions when installing STS first?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello i would like to have your advice

I have installed STS Template and Header Tags .I have a problem but i didn't find th solution in the forum. The Problem is that i can see the header tags only the index.php page and not to the product_info.php page Is that normal

My site www.luxe.gr (download the 2 pages at your PC and open the with your editor)

do you know why is it happening?

Please help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello i would like to be more precise after i saved the index.php page to my pc and by using my editor i see this code :

<html><head><!-- Using Template File [includes/sts_template.html) -->

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7"><title>Luxe.gr : e-shopping therappy</title>

 

<meta name="Description" content="Luxe.gr : Ηλεκτρονικό κατάστημα με τη μεγαλύτερη συλλογή σε ρολόγια,είδη δώρου και είδη γάμου.">

<meta name="Keywords" content="Ρολόι,ρολόι,Ρολοι,ρολοι,Ρολόγια,ρολόγια,Ρολογια,ρολογια,Horloge,Festina,Candino,Jaguar,Lacoste,Eline,Lorenz,Maurice Lacroix,Jordan Kerr,Calypso,Είδη δώρου,δώρα,δωρα,δώρο,δωρο,είδη γάμου,γάμος,βέρες βέρα,βερες,στέφανα,στεφανα,μπουμπουνιέρες,μπουμπουνιερες,μπομπονιέρες,μπομπονιερες,μονόπετρο,μονόπετρο,μονόπετρα,μονοπετρα">

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7">

<meta name="Reply-to" content="luxe@luxe.gr"><!-- EOF: Generated Meta Tags -->

 

and i think its correct but when i am doing the same thing with product_info.php i see only this part of code :

<html><head><!-- Using Template File [includes/sts_template.html) -->

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7"><title>Luxe.gr...e-shopping therapy</title>

<!-- base href="http://www.luxe.gr/" --><!-- start get_javascript(applicationtop2header) //-->

 

 

 

<script language="JavaScript">

<!--

etc....

 

Does anyone knows why this is happening?

any idea ? please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I would like to change my template according to the language selected by user. Is it possible? The problem is that i have some images in greek language and i want them to be replaced by english images when user changes oscommerce language into english.

 

any ideas how to do that?

please help...

 

Use the $langid variable in your image path names.

 

ie: /img/logo/banner-$langid.gif

 

Then create

 

banner-1.gif, banner-2.gif, etc, depending on the languages being used. The number for the LangID will come from your particular osC implementation.

 

- Brian


Simple Template System (STS)

Layout your site with 1 (or more) HTML file!

Download STS: http://www.oscommerce.com/community/contributions,1524

Support: http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=58541

Share this post


Link to post
Share on other sites
okay following problem:

 

STS is working good but i alsow wants to have 2 other mods installed

but STS wont work with those 2 other mods.

 

can anybody tell me how to fix the problem?

its regarding those 2 mods:

 

Ultimate Images Pack and, Points/Rewards Module V1.50

 

hopefully somebody can help me

 

The changes you make in product_info.php you will also need to make in sts_product_info.php and assign the appropriate information to a template variable.

 

Look at the difference between product_info.php and sts_product_info.php to see how it's done.

 

- Brian


Simple Template System (STS)

Layout your site with 1 (or more) HTML file!

Download STS: http://www.oscommerce.com/community/contributions,1524

Support: http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=58541

Share this post


Link to post
Share on other sites
As somebody allready mentioned in this thread website made with the help of STS becomes very slow. But I guess one has to choose btw oscommerce original plain look and sts's flexibility.

I have no idea why it hapens, probably cause of the time it takes to parse php.

Brian, what's your word on it?

The question I want to ask people who tried both sts2 and sts3 is if the previous version is also this slow, maybe it's worth downgrading......

 

I'd be happy to work on this if someone can point me to a site having this problem, and give me the Parse_Times from running it both with and without STS.

 

- Brian


Simple Template System (STS)

Layout your site with 1 (or more) HTML file!

Download STS: http://www.oscommerce.com/community/contributions,1524

Support: http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=58541

Share this post


Link to post
Share on other sites
Whi the autor of STS not replydirect and help many users??

 

daiamond your job is too much apreciate..

 

Sorry, I'm trying to keep up, but am plenty busy with my day to day workload to devote a whole lot of time on here... I'm trying.... :-)

 

- Brian


Simple Template System (STS)

Layout your site with 1 (or more) HTML file!

Download STS: http://www.oscommerce.com/community/contributions,1524

Support: http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=58541

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I've just been looking at installing the STS system on several osCommerce driven websites but noticed the lasted version is in it's BETA phase, should I install it now for productions sites or hang on until the 'official release' in which case how far away is it????

 

Thanks,

Tom

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here's a new one.

 

I have STS running fine except for this.

 

I have installed the "Product Attribute - Option Type" Contribution which basically, "...allows the use of various option types when setting up product attributes. With the current milestone of osCommerce, all options are displayed as select lists. This contribution specifically adds Text Options, Radio Buttons, Checkboxes and Textarea fields."

 

When I have option types listed from a product_info page, STS forces dropdowns. The whole point of installing "Option Types" contribution was to be able to add text fields to the product options. This works when I disable product_info pages and just use OSC product_info.

 

Is there any way to tell STS to just treat option types like OSC default does so I can get out of strict dropdowns.

 

Thanks.

Gabe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all! I'm building a completely new osC package for my customers and I wonder if I should use STS 3.0 Beta? Is it stable? Or should i download an earlier version? Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I really like the contib. Great Job!

I did the install and did not have much trouble until I discovered the site loads completely in mozilla but not Internet Explorer. I cant figure out why why why why........ :o

Any advice?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

:blink: i'm new to this sts template... everything seems to work fine... EXCEPT there is no contents in the home page. i tried to search for $content to see what i can modify to get it to work.... but i'm unable to find it... and really ran out of clue as where i can get $content to be display. PLEASE HELP!! :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

If anyone was wondering about my sts in SSL problem, It turns out that I was using the wrong ssl link. Its fixed and works like a charm now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm I asked in another forum area but since I have STS v3 installed (and working) I might as well ask this here. Is there a way to add a single product to the front page? basically I want 1 product showing on the front page with the add to cart button and attributes. I don't want to show any categories or anything. Just this single product. Anyone have any ideas? Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hmm I asked in another forum area but since I have STS v3 installed (and working) I might as well ask this here.  Is there a way to add a single product to the front page?  basically I want 1 product showing on the front page with the add to cart button and attributes.  I don't want to show any categories or anything.  Just this single product.  Anyone have any ideas?  Thanks in advance.

 

Make an index-0 and strip the template of any tags, then place your product there?

 

Iggy


Everything's funny but nothing's a joke...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×