Jump to content
Sign in to follow this  
petercbk

Define MAINPAGE v1.3

Recommended Posts

I have set up my first shop using oscommerce-2.2ms2 - its brilliant.

 

I've also included a whole bunch of addons which are all working properly, except Define Mainpage (I used v1.3).

 

The default mainpage displays in the catalog. But in Admin when I click on Define MainPage the forbiden.php page opens: "Access Denied No Right Permission Access"

 

I have set the permissions on the 2 define_mainpage.php files and on each directory to these files to 777.

 

Are there other files that need permissions changed or should I have installed an earlier version first? Or is there something else?

 

Thanks in anticipation.

 

Peter

Share this post


Link to post
Share on other sites

It sounds to me like you've got an Admin contribution running in admin.

 

If your admin contribution is like mine, you have to go into the Administrator within Admin, and click on file access, then open up the Catalog folder, and store the files associated with define_mainpage.php.

 

I am using oscommerce 2.2 MS1 and Admin Account 1.2. This is what I had to do to make it accessable.

 

If you are using another Admin Contribution, you may have to add a line in one of the languages files to make it accessable so that the Admin contribution recognizes it, and allows you permission to open that link.

 

I hope this helps...

 

Max


.:) shadowmaxss (:.

shadowmaxss dot com/portal

I love loaded osc distros

Share this post


Link to post
Share on other sites

Many thanks Max - that fixed it. It helps understanding how it all hangs together :D

 

Thanks again, cheers

 

Peter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Installed DEFINE MAINPAGE v1.3 osCommerce UPDATED FOR MS2 2.2

and index (main) page is without any graphics/css but with all data displayed!

 

Any idea what is wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, problem solved! (something stupid as me changing in /catalog/includes/configure.php value in line

define('HTTP_SERVER', 'http://xxxxxxx.com');

 

problem was not related to DEFINE MAINPAGE v1.3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×