Jump to content
jhilgeman

NEW! Complete Order Editing Tool!

Recommended Posts

i have the lastest order editor installed 5.0.6.1. and among other contributions fancier invoice and packing slip

this contribution also send a invoice when a order is placed in checkout_process.php

 

my question is, is it possible to send the email invoice instead of the text email when the administrator hits the new order email

 

greetings eric

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

I have just installed order_editor_5_0_63

 

I just added a product to a full paid for order BUT HOW DOSE THE EXTRA $$ GET PAID FOR BY THE CLIENT?

 

can you help with this?

Edited by West One Hosting

Thanks Simon

 

osCommerce Version: Online Merchant v2.2 RC 2a - Test Site with: oscommerce-2.2ms2-060817

cPanel Version: 11.23.4-RELEASE - Apache version: 2.0.63 - PHP version: 5.2.5 - MySQL version: 5.0.51a-community - Operating system: Linux

========================================================================

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi

 

I have just installed order_editor_5_0_63

 

I just added a product to a full paid for order BUT HOW DOSE THE EXTRA $$ GET PAID FOR BY THE CLIENT?

 

can you help with this?

 

 

As far as I know, it depends what payment method you have set up on your site.

 

If you have CC or bank to bank transfer, you can invoice them and tell them to pay it. If you use paypal, you could send them a email payment request.

 

I would be interested to see what others' say about this!

 

 

A final point, I installed the manual order editor contribution in about 10 minutes flat - that was soooo easy! I recommend it to all.

 

Manual Order Maker http://addons.oscommerce.com/info/4829

 

 

Cheers

Sol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, and thanks for the this wonderful contribution. I've just installed it but I get the following message at the top of the page (the rest of the page appears OK):

 

// Get Product Info

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /homepages/xx/xxx/htdocs/davesdiecastmodels/admin/edit_orders.php:1) in /homepages/xx/xxx/htdocs/davesdiecastmodels/admin/includes/functions/sessions.php on line 97

 

Any thoughts?

 

Regards, Edward

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys no one seems to have an answer in the super downloads thread so ill ask here. I recently installed the order editor and super downloads all I sell is downloadable bundles of videos. And well when I go to add a product order editor doesn't put the links in the account. It lets me select the product bundle but when you go to the account theres no links just the expire date and downloads remaining.

 

I will pay for a solution as its very much a pain to go in delete an account recreate the account and use a dummy card that goes nowhere to get the customer going.

 

So please help I really need it I waited over a week for a response at the other thread and got none so I am hoping someone here can help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
As far as I know, it depends what payment method you have set up on your site.

 

If you have CC or bank to bank transfer, you can invoice them and tell them to pay it. If you use paypal, you could send them a email payment request.

 

I would be interested to see what others' say about this!

 

 

A final point, I installed the manual order editor contribution in about 10 minutes flat - that was soooo easy! I recommend it to all.

 

Manual Order Maker http://addons.oscommerce.com/info/4829

 

 

Cheers

Sol

 

could a paylink button for paypal, Google ect.. be added so it will show on the invoice?

 

Paypal button ie:

 

<form action="https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="post">
<input type="hidden" name="cmd" value="_xclick">
<input type="hidden" name="business" value="????? email account">
<input type="hidden" name="item_name" value="test">
<input type="hidden" name="item_number" value="test">
<input type="hidden" name="amount" value="29.95">
<input type="hidden" name="no_shipping" value="0">
<input type="hidden" name="no_note" value="1">
<input type="hidden" name="currency_code" value="GBP">
<input type="hidden" name="weight" value="10">
<input type="hidden" name="weight_unit" value="kgs">
<input type="hidden" name="lc" value="GB">
<input type="hidden" name="bn" value="PP-BuyNowBF">
<input type="image" src="https://www.paypal.com/en_GB/i/btn/btn_buynowCC_LG.gif" border="0" name="submit" alt="PayPal - The safer, easier way to pay online.">
<img alt="" border="0" src="https://www.paypal.com/en_GB/i/scr/pixel.gif" width="1" height="1">
</form>


Thanks Simon

 

osCommerce Version: Online Merchant v2.2 RC 2a - Test Site with: oscommerce-2.2ms2-060817

cPanel Version: 11.23.4-RELEASE - Apache version: 2.0.63 - PHP version: 5.2.5 - MySQL version: 5.0.51a-community - Operating system: Linux

========================================================================

Share this post


Link to post
Share on other sites

'shipping_module' => $shipping['id'],

 

Hi, great work!!

 

I was wondering what the function of "'shipping_module' => $shipping['id']," in the checkout_process.php is?

 

It doesn't work properly unless i remove that code.

 

I'm using flat rate shipping costs, so I'm thinking that is the problem.

 

It seems like everything works perfect without the code, but I'm worried if it there's a problem, but I don't see it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
'shipping_module' => $shipping['id'],

 

Hi, great work!!

 

I was wondering what the function of "'shipping_module' => $shipping['id']," in the checkout_process.php is?

 

It doesn't work properly unless i remove that code.

 

I'm using flat rate shipping costs, so I'm thinking that is the problem.

 

It seems like everything works perfect without the code, but I'm worried if it there's a problem, but I don't see it?

 

It seems like the problem was with my database update.

I did a manual update on my sql server, and put the code back into checkout_process.php, and everything is ok :)

 

thank you for making this software :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having trouble installing this order editor.

 

After installing the files my administrator pannel now looks like:

 

screen-shot.gif

 

Any suggestions on how to fix this?

 

-Meraj

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is an awesome contribution. Thanks!

 

 

However I am having a small problem. It does not give me quotes for FedEx in the order edit when creating a manual order. It only gives me USPS. I have searched and can't find a solution.

 

Does anyone know how I can fix this???

 

 

 

EDIT: I already tried this -> FedEx fix for this Contribution

Edited by jaybquick

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello

 

I am using Individual Product Shipping V4.3 and i just installed your Order Editor 5.0.61 and when i click on the EDIT button from within the ADMIN i getting the following error:

 

Fatal error: Call to undefined method shipping::get_shiptotal() in /home/******/public_html/includes/modules/shipping/indvship.php on line 53

 

 

How do i fix this problem?????????????????????????

 

Thank you

 

Richard

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am having trouble installing this order editor.

 

After installing the files my administrator pannel now looks like:

 

screen-shot.gif

 

Any suggestions on how to fix this?

 

-Meraj

 

 

Try checking your "admin/includes/languages/english/index.php" file. Usually when something like this happens to me, I find that I have accidentally uploaded the root file with the same name (in your case "admin/index.php") instead of the one with the english definitions.

 

Corinne

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I go to add a new product in the order edit screen, I get kicked back to my login screen when i click "add to order."

 

Also, I am having trouble with Order Editor applying my discount codes. If I need to edit an order, I have to delete the coupon and then reapply a negative value and update. Any thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Im running the latest version of this module and Im having some problems with one of my order total modules

 

I use a shipping insurance module to calculate shipping based on the courier company I use.

 

Now when I edit orders the ot_insurance information is not updated.

 

Any ideas?

 

 

I am having the same problem as Maxxis and Chris and have installed the same Shipping Insurance mod as them. Insurance appears, but becomes non-editable after a change is made in the editor, and the insurance amount is not added to the total.

 

Chris posted a fix for this; but for the life of me, I can't figure out what he did to make the insurance show up in the total. (I was able to make it editable.) He says he added a line before these lines:

 

			$written_ot_totals_array[] = $ot_class;
			$written_ot_titles_array[] = $ot_title;

 

The problem is that these two lines occur six times in the edit_orders.php file. I have no clue how to fix it because my php and javascript are very limited. Add in that AJAX thing and I'm completely lost. I've been searching this thread for three afternoons. :blink: HELP PLEASE!

 

Chris's posts were #2701 & #2702 dated April 2008. Maxxis, any clue?

 

Corinne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Guys

 

I have intalled and have been using order editor for quite some time now but I have a small problem which I cant quite work out.

 

I use a cash register program in my shop and os commerce for online but the 2 cant comunicate as the cash register ubdates just once a day. So I have decided to make my own cash register program based on oscommerce and the order editor contribution, and it works great.

 

The problem that I have arrises when it is busy in the shop and the personel scan a barcode in they myst then choose a result and then choose to add the chose result to the order. after 10 Items this becomes a laborious task.

 

I would like it to add the product directly to the order if there is only one result found in the product search from step 1. I have made it to echo "just one result" in step 2 if that is the case but I do not know how to make it jump to step 5 and update the order.

 

The rest of the fuctionality needs to remain the same as there are certain products which do not have barcodes so need to be selected then updated in the order.

 

I apreciate any help that you can offer me in solving this issue.

 

I thought that the order editor could jump to the processing url with the correctly populated variables if there is ony one result.

 

Any Ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am having the same problem as Maxxis and Chris and have installed the same Shipping Insurance mod as them. Insurance appears, but becomes non-editable after a change is made in the editor, and the insurance amount is not added to the total.

 

Chris posted a fix for this; but for the life of me, I can't figure out what he did to make the insurance show up in the total. (I was able to make it editable.) He says he added a line before these lines:

 

			$written_ot_totals_array[] = $ot_class;
			$written_ot_titles_array[] = $ot_title;

 

The problem is that these two lines occur six times in the edit_orders.php file. I have no clue how to fix it because my php and javascript are very limited. Add in that AJAX thing and I'm completely lost. I've been searching this thread for three afternoons. :blink: HELP PLEASE!

 

Chris's posts were #2701 & #2702 dated April 2008. Maxxis, any clue?

 

Corinne

 

The cg-tbear. I will look into those two posts and see what is possible.

 

Im actually considering moving to Magento over OSCommerce due to this exact bug not being repairable.

 

Ill let you know what I find.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think I got it.

 

Its still not updating the insurance total when adding products or quantity changes but it updates the order total correctly.

 

//this is supposed to catch the oddball components that don't show up in $order_totals

				$new_order_totals[] = array(
						'title' => $ot_title,
						'text' => $currencies->format($ot_value, true, $order->info['currency'], $order->info['currency_value']),
						'value' => $ot_value,
						'code' => $ot_class,
						'sort_order' => $j);
		   //$current_ot_totals_array[] = $order_totals[$i]['code'];
			//$current_ot_titles_array[] = $order_totals[$i]['title'];
							$order->info['total'] += $ot_value; // added in
			$written_ot_totals_array[] = $ot_class;
			$written_ot_titles_array[] = $ot_title;
			$j++;

			 } //end 7

 

I added the "// added in" to indicate where I added the code to get it to calculate correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

everything works great except i had the ot_modules setup to show the discounts with a minus sign and the font in red. since the install the font is black again and there is no minus sign.

 

It looks right in the checkout process but in the order history info and in admin/edit_orders it is not red anymore.

 

can you point me in the direction on where to look.

 

Thanks

Mike

Edited by paq1200

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I have installed version 5.0.61 and also I have installed Discount Coupon Codes and both addons are working well, if I dont need to edit order where are used discount coupon.

When I need to edit order, order editor give error and doesn't count discount anymore (before editing discount were OK)

error is Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /admin/edit_orders.php on line 423

 

I have tried to search some help to this but I couldnt find anything what could help me

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I installed this it worked fine the other day. Yesterday I added a contribution for HTML emails and tested it throughly. This was the only email that did not take on the new form, by that I mean that if I edited an order the new email sent to the customer was the bog standard one and not my new super cool version LOL!

 

Anyways, today I tried to edit an order for the first time for a real customer and after I added the new £ total I was sent back to admin login and then just got a white screen and no updates?? I swear it worked yesterday so where do I look for a solution now?

 

Any help appreciated, thanks!


Heather...

 

icon_baby_crawl-1.gifCrawling my way through pages of code with my fingers crossed and one eye on here. Grateful to many at the osCommerce Community. Thank YOU

 

Coding successes: GV & Coupons, UltraPics, FCK Editor, Product Listings Enhancement, Short Descriptions, Define Main Page, Text Box, Attribute Sets Plus, . PayPal WPP. UL Catagories. Dynamenu. Featured Products. Mailist Report 1.2. Easy Meta Tags (Now even I could have screwed that up) Sold Out but Displayed 0.3. Club osc Specials on Front Page. Order Editor. HTML Emails V2

Working on: SEO

 

 

Proud member of the Code Breakers Club

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×