Jump to content
Sign in to follow this  
chfields

Quick price update

Recommended Posts

The latest update, which improves layout comes up as 404 not found on server

 

It is to do with the way he has named the file and then uploaded it.

It needs to be named correctly and uploaded again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like he tried to fix it but now it gives this error

 

Object not found!

 

The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.

 

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 404

oscommerce.sunsite.dk

Sat Jul 26 21:53:05 2003

Apache/2.0.45 (Unix)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I think the install instructions need updating. There is no longer //define the filenames used in the project in the applications_top.php file.

 

So now what do I do? :?

 

~P~

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well, I think the install instructions need updating. There is no longer //define the filenames used in the project in the applications_top.php file.

 

So now what do I do? :?

 

~P~

 

in admin/includes/application_top.php

  in the section started with :

     // define the filenames used in the project

===>   add the line :

     define('FILENAME_QUICK_UPDATES', 'quick_updates.php');

 

shoud read:

 

in admin/includes/filenames.php

===>   add the line :

     define('FILENAME_QUICK_UPDATES', 'quick_updates.php');

 

There is one other error though it appears the language file is not being called correctly in admin..im trying to figure it out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just tried this with MS2 and basically it all installed ok, but on the quick updates page it lists just the product name and product price box (which has the wrong price in it)

 

Is this new look scaled down because an older version had loads of stuff added to it like weight etc!!!

 

Any ideas?


Feel free to ask me for help

beep... beep....My Pager

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't know if this will reach it's intended audience (the current and previous authors/contributors), but I have to say this is the single best mod I've installed for osCommerce yet... and I have a heavily modded shop. :)

 

Excellent work, folks! Two thumbs up!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I get this message when I go to the Admin Panel..

 

I can still get into the other Admin pages but when I click on the Updates link which has been put there okay, and most of the links in the My Store panel, nothing happens.

 

I have version 2.8.3 Full (English).

 

Any ideas please?

 

 

Shows on top of many pages in Admin..

 

 

Warning: include(includes/languages/english/) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\sydneytoner\catalog\admin\includes\application_top.php on line 133

 

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'includes/languages/english/' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\sydneytoner\catalog\admin\includes\application_top.php on line 133

 

The link in teh Catlaog Section works but this line is added in pink on the admin catalog page under that same message above

 

ERROR_CATALOG_IMAGE_DIRECTORY_DOES_NOT_EXIST

 

Really want this to work..

 

 

Thanks

 

 

oz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×