Jump to content
Sign in to follow this  
Farrukh

[Contribution] Header Tags Controller for Admin MS 2.2

Recommended Posts

I don't understand why my program is unzipping some files as an empty folder, but it is.. I'm going to try a different unzip program (currently using extract now).

 

 

No luck.. tried the free trial version of winzip and still ending up with folders instead of files. I really wanted to add this one because it then leads to adding all products.. Hmmm now I'm wondering how many other files this has happened with and why I am unable to use a lot of contribs.. Here I thought I was just a dolt!

 

I wonder why this is happening.. Anyone have a clue?

 

Lori

Share this post


Link to post
Share on other sites

In this thread and in the docs that come with this contribution I often encounter references to "admin->Header Tags->blablabla". However, when I check my shop's administration part, I don't see this Header Tags section.

 

The only differences that I noticed in the admin part are the Header Tags fields for the Categories and Products in the Catalog section.

 

I installed version 2.5.1 last weekend. Did I do something wrong? As far as I know, I followed all instructions in the Install_ReadMe_First.txt file.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That tool was added in 2.4.9 (I think) so if you have a later version, it should be there. You most likely missed something in the installation. Double check your admin/includes/column_left.php file and make sure there is an entry there for Header Tags.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
That tool was added in 2.4.9 (I think) so if you have a later version, it should be there. You most likely missed something in the installation. Double check your admin/includes/column_left.php file and make sure there is an entry there for Header Tags.

That file was indeed unmodified. I've now added the missing line, but I still don't get the section in the admin, any idea what might still be missing?

 

I'm also modifying my code now to upgrade to v2.5.3, so there's a chance that I missed something again. Could you point out which parts of the code are crucial to getting this section to show in the admin?

 

Just to clarify: I took the complete admin/categories.php from v2.5.3, still no Header Tags section...

Share this post


Link to post
Share on other sites
That file was indeed unmodified.  I've now added the missing line, but I still don't get the section in the admin, any idea what might still be missing?

Oops, nevermind my last post, I found out what was happening.

I forgot to update my configuration when I copied the shop to another folder so it was getting the pages from the old folder...

 

Thanks for your help Jack! B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

After installing the latest version of Header Tags Controller, Im getting the following error:

Parse error: parse error, unexpected T_DOUBLE_ARROW in /home/facialwo/public_html/shop/admin/categories.php on line 308

 

The code starting in line 296 up to 316 is as follows:

-----------------------------------------------------------------------------------

$languages = tep_get_languages();

for ($i=0, $n=sizeof($languages); $i<$n; $i++) {

$language_id = $languages[$i]['id'];

 

//HTC BOC

$sql_data_array = array('products_name' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_name'][$language_id]),

'products_description' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_description'][$language_id]),

'products_url' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_url'][$language_id]),

'products_head_title_tag' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_head_title_tag'][$language_id]),

'products_head_desc_tag' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_head_desc_tag'][$language_id]),

'products_head_keywords_tag' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_head_keywords_tag'][$language_id]));

//HTC EOC

'products_head_title_tag' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_head_title_tag'][$language_id]),

'products_head_desc_tag' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_head_desc_tag'][$language_id]),

'products_head_keywords_tag' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_head_keywords_tag'][$language_id]));

 

if ($action == 'insert_product') {

$insert_sql_data = array('products_id' => $products_id,

'language_id' => $language_id);

 

$sql_data_array = array_merge($sql_data_array, $insert_sql_data);

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

Am I missing some brackets somewhere?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I had two closing statements, so I mofified what I show in red, to a ","

 

-----------------------------------------------------------------------------------

$languages = tep_get_languages();

for ($i=0, $n=sizeof($languages); $i<$n; $i++) {

$language_id = $languages[$i]['id'];

 

//HTC BOC

$sql_data_array = array('products_name' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_name'][$language_id]),

'products_description' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_description'][$language_id]),

'products_url' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_url'][$language_id]),

'products_head_title_tag' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_head_title_tag'][$language_id]),

'products_head_desc_tag' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_head_desc_tag'][$language_id]),

'products_head_keywords_tag' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_head_keywords_tag'][$language_id]));

//HTC EOC

'products_head_title_tag' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_head_title_tag'][$language_id]),

'products_head_desc_tag' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_head_desc_tag'][$language_id]),

'products_head_keywords_tag' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_head_keywords_tag'][$language_id]));

 

if ($action == 'insert_product') {

$insert_sql_data = array('products_id' => $products_id,

'language_id' => $language_id);

 

$sql_data_array = array_merge($sql_data_array, $insert_sql_data);

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

But now I get error as follows:

 

Parse error: parse error, unexpected T_CASE in /home/facialwo/public_html/shop/admin/categories.php on line 374

 

starting in line 354, up to 385 (line 374, in red for reference)

----------------------------------------------------------------------------------------

//HTC BOC

$description_query = tep_db_query("select language_id, products_name, products_description, products_head_title_tag, products_head_desc_tag, products_head_keywords_tag, products_url from " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " where products_id = '" . (int)$products_id . "'");

while ($description = tep_db_fetch_array($description_query)) {

tep_db_query("insert into " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " (products_id, language_id, products_name, products_description, products_head_title_tag, products_head_desc_tag, products_head_keywords_tag, products_url, products_viewed) values ('" . (int)$dup_products_id . "', '" . (int)$description['language_id'] . "', '" . tep_db_input($description['products_name']) . "', '" . tep_db_input($description['products_description']) . "', '" . tep_db_input($description['products_head_title_tag']) . "', '" . tep_db_input($description['products_head_desc_tag']) . "', '" . tep_db_input($description['products_head_keywords_tag']) . "', '" . tep_db_input($description['products_url']) . "', '0')");

}

//HTC EOC

}

 

tep_db_query("insert into " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " (products_id, categories_id) values ('" . (int)$dup_products_id . "', '" . (int)$categories_id . "')");

$products_id = $dup_products_id;

}

 

if (USE_CACHE == 'true') {

tep_reset_cache_block('categories');

tep_reset_cache_block('also_purchased');

}

}

 

tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_CATEGORIES, 'cPath=' . $categories_id . '&pID=' . $products_id));

break;

case 'new_product_preview':

// copy image only if modified

$products_image = new upload('products_image');

$products_image->set_destination(DIR_FS_CATALOG_IMAGES);

if ($products_image->parse() && $products_image->save()) {

$products_image_name = $products_image->filename;

} else {

$products_image_name = (isset($HTTP_POST_VARS['products_previous_image']) ? $HTTP_POST_VARS['products_previous_image'] : '');

}

break;

}

}

-----------------------------------------------------------------------------------

 

:blink: ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

I have just installed HeaderTags V2.5.3...

I have copied all files ... and mada all nesecary changes....

 

And there is one BUG... or may be my mistake... still can not find...

 

Problem is:

 

There is no heading titles and image for CATEGORIES .... I mean it is invisible on BODY page <h1> and <h2>... even on top of browser you can see it.... in <title> tag

 

and same time everything is ok with SUBCATEGORIES.......

 

I mentioned one thing:

 

When I added new categories .... all shown ok... IMAGE of CATEGORY and heading titles <h1> and <h2> BUT when I added first subcategory in this category I have got the problem.........

you can see here http://www.vinoline.net/wineshop

 

Anybody knows solutions....!?

thnks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I uploaded the file admin/categories that comes with the contribution to save a long headhache. BUt if anyone can tell me why did this happen, better.

 

x :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ok, I had two closing statements, so I mofified what I show in red, to a ","

 

-----------------------------------------------------------------------------------

  $languages = tep_get_languages();

          for ($i=0, $n=sizeof($languages); $i<$n; $i++) {

            $language_id = $languages[$i]['id'];

 

            //HTC BOC

            $sql_data_array = array('products_name' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_name'][$language_id]),

                                    'products_description' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_description'][$language_id]),

                                    'products_url' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_url'][$language_id]),

                                    'products_head_title_tag' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_head_title_tag'][$language_id]),

                                    'products_head_desc_tag' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_head_desc_tag'][$language_id]),

                                    'products_head_keywords_tag' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_head_keywords_tag'][$language_id])); 

          //HTC EOC

                                    'products_head_title_tag' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_head_title_tag'][$language_id]),

                                    'products_head_desc_tag' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_head_desc_tag'][$language_id]),

                                    'products_head_keywords_tag' => tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_head_keywords_tag'][$language_id]));

 

            if ($action == 'insert_product') {

              $insert_sql_data = array('products_id' => $products_id,

                                      'language_id' => $language_id);

 

              $sql_data_array = array_merge($sql_data_array, $insert_sql_data);

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

But now I get error as follows:

 

Parse error: parse error, unexpected T_CASE in /home/facialwo/public_html/shop/admin/categories.php on line 374

 

starting in line 354, up to 385 (line 374, in red for reference)

----------------------------------------------------------------------------------------

//HTC BOC

            $description_query = tep_db_query("select language_id, products_name, products_description, products_head_title_tag, products_head_desc_tag, products_head_keywords_tag, products_url from " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " where products_id = '" . (int)$products_id . "'");

            while ($description = tep_db_fetch_array($description_query)) {

              tep_db_query("insert into " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " (products_id, language_id, products_name, products_description, products_head_title_tag, products_head_desc_tag, products_head_keywords_tag, products_url, products_viewed) values ('" . (int)$dup_products_id . "', '" . (int)$description['language_id'] . "', '" . tep_db_input($description['products_name']) . "', '" . tep_db_input($description['products_description']) . "', '" . tep_db_input($description['products_head_title_tag']) . "', '" . tep_db_input($description['products_head_desc_tag']) . "', '" . tep_db_input($description['products_head_keywords_tag']) . "', '" . tep_db_input($description['products_url']) . "', '0')");

            }     

          //HTC EOC 

            }

 

            tep_db_query("insert into " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " (products_id, categories_id) values ('" . (int)$dup_products_id . "', '" . (int)$categories_id . "')");

            $products_id = $dup_products_id;

          }

 

          if (USE_CACHE == 'true') {

            tep_reset_cache_block('categories');

            tep_reset_cache_block('also_purchased');

          }

        }

 

        tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_CATEGORIES, 'cPath=' . $categories_id . '&pID=' . $products_id));

        break;

      case 'new_product_preview':

// copy image only if modified

        $products_image = new upload('products_image');

        $products_image->set_destination(DIR_FS_CATALOG_IMAGES);

        if ($products_image->parse() && $products_image->save()) {

          $products_image_name = $products_image->filename;

        } else {

          $products_image_name = (isset($HTTP_POST_VARS['products_previous_image']) ? $HTTP_POST_VARS['products_previous_image'] : '');

        }

        break;

    }

  }

-----------------------------------------------------------------------------------

 

:blink: ??

You made a mistake somewhere in that file. The line in the error doesn't always point to the correct line, as in this case. Try installing the categories.php file from the contribution to make sure the error goes away. If it does, compare that file to yours to find the mistake.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello,

 

I have just installed HeaderTags V2.5.3...

I have copied all files ... and mada all nesecary changes....

 

And there is one BUG... or may be my mistake... still can not find...

 

Problem is:

 

There is no heading titles and image for CATEGORIES .... I mean it is invisible on BODY page <h1> and <h2>... even on top of browser you can see it.... in <title> tag

 

and same time everything is ok with SUBCATEGORIES.......

 

I mentioned one thing:

 

When I added new categories .... all shown ok... IMAGE of CATEGORY and heading titles <h1> and <h2>  BUT when I added first subcategory  in this category I have got the problem.........

you can see here http://www.vinoline.net/wineshop

 

Anybody knows solutions....!?

thnks

Did you run the fill_tags file? It appears that the header tags fields for your categories are not filled in.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I did it..... during the instalation process.... this is for ald data information....

As I told .... I created absolutely new CATEGORY and filled all requested information ...... and as I mentioned .... all info WAS visible in empty CATEGORY....

 

Which part of code responsible for that .... I found this one in index.php...

<!-- body_text //-->

<?php

if ($category_depth == 'nested') {

$category_query = tep_db_query("select cd.categories_name, c.categories_image, cd.categories_htc_title_tag, cd.categories_htc_description from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where c.categories_id = '" . (int)$current_category_id . "' and cd.categories_id = '" . (int)$current_category_id . "' and cd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'");

?>

<td width="100%" valign="top"><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">

<tr>

<td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">

<tr>

<td><h1><?php echo $category['categories_htc_title_tag']; ?></h1></td>

<td class="pageHeading" align="right"><?php echo tep_image(DIR_WS_IMAGES . $category['categories_image'], $category['categories_name'], HEADING_IMAGE_WIDTH, HEADING_IMAGE_HEIGHT); ?></td>

</tr>

<?php if (tep_not_null($category['categories_htc_description'])) { ?>

<tr>

<td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td>

</tr>

<tr>

<td><h2><?php echo $category['categories_htc_description']; ?></h2></td>

</tr>

<?php } ?>

</table></td>

 

I suugest that problem should be there !???

 

Why the HEADING INFO visible in <TITLE> tag .... and not on the page...

Share this post


Link to post
Share on other sites

To be more clear.... this is Category page html code.... with missed head and image info in BODY ..... but as you see in TITLE, DESCRIPTION and Keywords TAGS infos are visible !

______________________________

<title>Wines by classifications - osCommerce :</title>

<META NAME="Description" Content="Classifications Vins d'Alsace osCommerce : What\'s New Here? - Hardware Software DVD Movies">

<META NAME="Keywords" CONTENT="Wine classifications Alsace - Hardware Software DVD Movies What's New Here?">.......

 

<!-- body_text //-->

<td width="100%" valign="top"><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">

<tr>

<td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">

<tr>

<td><h1></h1></td>

<td class="pageHeading" align="right"><img src="images/" border="0" alt="" width="81" height="57"></td>

</tr>

</table></td>

</tr>

<tr>

<td><img src="images/pixel_trans.gif" border="0" alt="" width="100%" height="10"></td>

</tr>

<tr>

<td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">

<tr>

<td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">

<tr>

<td align="center" class="smallText" width="33%" valign="top"><a href="http://vinoline.net/wineshop/classifications-wine-c-22_23.html"><img src="images/red_wine.gif" border="0" alt="Red wine AOC" title=" Red wine AOC " width="81" height="57"><br>Red wine AOC</a></td>

___________________________________

 

This is the subcategory HTML Code.... it is ok.....

 

<title>Red Wine AOC - osCommerce :</title>

<META NAME="Description" Content="Red Wine AOC osCommerce : What\'s New Here? - Hardware Software DVD Movies">

<META NAME="Keywords" CONTENT="Red Wine AOC - Hardware Software DVD Movies What's New Here?">.........

 

!-- body_text //-->

<td width="100%" valign="top"><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">

<tr>

<td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">

<tr>

<td><h1>Red Wine AOC</h1></td>

<td align="center" class="main"><form name="filter" action="index.php" method="get"><b>Show:</b> <input type="hidden" name="cPath" value="22_23"><input type="hidden" name="sort" value="2a"><select name="filter_id" onchange="this.form.submit()"><option value="" SELECTED>All Manufacturers</option><option value="10">Domaine Chateau Sezui</option><option value="11">Domaine Dezali</option></select></form></td>

<td align="right"><img src="images/red_wine.gif" border="0" alt="Let's See What We Have Here" title=" Let's See What We Have Here " width="81" height="57"></td>

</tr>

 

<tr>

<td><img src="images/pixel_trans.gif" border="0" alt="" width="100%" height="10"></td>

</tr>

<tr>

<td><h2>Red Wine AOC</h2></td>

 

____________________________________________

 

Can not understand......!? where is problem

 

and one more question....... why in IMAGE ALT this text Let's See What We Have Here ..... where it comes from !?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yes I did it..... during the instalation process.... this is for ald data information....

As I told .... I created absolutely new CATEGORY and filled all requested information ...... and as I mentioned .... all info WAS visible in empty CATEGORY....

 

Which part of code responsible for that .... I found this one in index.php...

<!-- body_text //-->

<?php

    if ($category_depth == 'nested') {

      $category_query = tep_db_query("select cd.categories_name, c.categories_image, cd.categories_htc_title_tag, cd.categories_htc_description from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where c.categories_id = '" . (int)$current_category_id . "' and cd.categories_id = '" . (int)$current_category_id . "' and cd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'");

?>

    <td width="100%" valign="top"><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">

      <tr>

        <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">

          <tr>

            <td><h1><?php echo $category['categories_htc_title_tag']; ?></h1></td>

    <td class="pageHeading" align="right"><?php echo tep_image(DIR_WS_IMAGES . $category['categories_image'], $category['categories_name'], HEADING_IMAGE_WIDTH, HEADING_IMAGE_HEIGHT); ?></td>

  </tr>

  <?php if (tep_not_null($category['categories_htc_description'])) { ?>

  <tr>

    <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td>

  </tr>

  <tr>

      <td><h2><?php echo $category['categories_htc_description']; ?></h2></td>

  </tr>

  <?php } ?>

        </table></td>

 

I suugest that problem should be there !???

 

Why the HEADING INFO visible in <TITLE> tag .... and not on the page...

You've made a mistake on the install. All of the files are included with the package. You can use them to find the problem. They probably won't work for you if your site has been modified, but they will help isolate the problem.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks for support..... I found missed line in code.....

 

but steel several questions.....

 

1. in subcategories on images ALT is all time the same "Lets see what we have here" ..... is it ok!?

2. is it possible to add the same lines <h1> and <h2> in manufactures pages, because it shows nothing and ALT on manufactures images the same all time "Lets see what we have here" !?

 

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
thanks for support..... I found missed line in code.....

 

but steel several questions.....

 

1. in subcategories on images ALT is all time the same "Lets see what we have here" ..... is it ok!?

2. is it possible to add the same lines <h1> and <h2>  in manufactures pages, because it shows nothing and ALT on manufactures images the same all time "Lets see what we have here"  !?

 

thanks

1 - That is actually an oversite in the code. To fix that, find this line in index.php (around 248)
          <td align="right"><?php echo tep_image(DIR_WS_IMAGES . $image, HEADING_TITLE, HEADING_IMAGE_WIDTH, HEADING_IMAGE_HEIGHT); ?></td>

and replace it with

          <td align="right"><?php echo tep_image(DIR_WS_IMAGES . $image, $category['categories_htc_title_tag'], HEADING_IMAGE_WIDTH, HEADING_IMAGE_HEIGHT); ?></td>

2 - The manufacturers are displayed with the same code as above so that problem should be fixed with the above change too.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could be like that .... for manufacturers and subcategories:

 

// Get the right image for the top-right

$image = DIR_WS_IMAGES . 'table_background_list.gif';

if (isset($HTTP_GET_VARS['manufacturers_id'])) {

$image = tep_db_query("select manufacturers_image, manufacturers_name from " . TABLE_MANUFACTURERS . " where manufacturers_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['manufacturers_id'] . "'");

$image = tep_db_fetch_array($image);

$images = $image['manufacturers_image'];

 

$cat = $image['manufacturers_name'];

}

 

elseif ($current_category_id) {

$image = tep_db_query("select categories_image from " . TABLE_CATEGORIES . " where categories_id = '" . (int)$current_category_id . "'");

$image = tep_db_fetch_array($image);

$images = $image['categories_image'];

$cat = $category['categories_htc_description'];

}

?>

<td align="right"><?php echo tep_image(DIR_WS_IMAGES . $images, $cat, HEADING_IMAGE_WIDTH, HEADING_IMAGE_HEIGHT); ?></td>

</tr>

<?php if (tep_not_null($cat)) { ?>

<tr>

<td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td>

</tr>

<tr>

<td><h2><?php echo $cat; ?></h2></td>

</tr>

<?php } ?>

 

It works......:) thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jack,

 

what do you think about adding in Description and Keyword .... 'manufacturers-name' on their pages....

 

litle bit complicated for me... I am not so good with coding , But give some idea I will try to develope....

 

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi jack

 

Well I finally made the installation with the HTC showing up in the admin section.

But now I have 3 problems

 

1)The admin page when you choose english, once past the blue choose an option admin screen the store configuration screen is in french the other screens are OK.(my website is in english/french/german).

 

2)In the catalog section I do not have the products name anymore but twice the product description.

 

3)In the header tag text control if I try to change the defaults title,description and keywords it does not change in /includes/languages/english/header_tags.php, I have to change it manually.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jack,

 

what do you think about adding in Description and Keyword  .... 'manufacturers-name'  on their pages....

 

litle bit complicated for me... I am not so good with coding , But give some idea I will try to develope....

 

thanks

That's a good idea. I hadn't thought about it since I don't use manufacturers. If someone doesn't do it by the time I get around to it, I will add that option. Thanks for mentioning it.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi jack

 

Well I finally made the installation with the HTC showing up in the admin section.

But now I have 3 problems

 

1)The admin page when you choose english, once past the blue choose an option admin screen the store configuration screen is in french the other screens are OK.(my website is in english/french/german).

 

2)In the catalog section I do not have the products name anymore but twice the product description.

 

3)In the header tag text control if I try to change the defaults title,description and keywords it does not change in /includes/languages/english/header_tags.php, I have to change it manually.

1 - I tried it here and it works but maybe we are looking at differnet things.

 

2 - A mistake was made on the installation on the categories page. Compare the one included with the contribution with yours. It may help you find the error.

 

3 - This is usually because the host is preventing you from writing to the file. Make sure the permissions are set to allow writing. If it still doesn't work, assuming the code is correctly installed, you won't be able touse the admin tool. You will need to make the changes with an editor.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 - I tried it here and it works but maybe we are looking at differnet things.

 

2 - A mistake was made on the installation on the categories page. Compare the one included with the contribution with yours. It may help you find the error.

 

3 - This is usually because the host is preventing you from writing to the file. Make sure the permissions are set to allow writing. If it still doesn't work, assuming the code is correctly installed, you  won't be able touse the admin tool. You will need to make the changes with an editor.

 

Jack

 

Hi jack

 

thank you for your quick response

 

1) I need some help : what file make recognise the language in configure.php, I still have it in french for the configure.php and it does in all languages, german too.

 

2) Categories.php OK now, was my mistake.

 

3) I have my own linux server and I am able to modify all the other page and it is writing it in /english/header_tags.php or any languages without any problem. But the default title, description and keywords does not, just point me in which file to look.

 

Thank's for everything, great contribution

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi jack

 

thank you for your quick response

 

1) I need some help : what file make recognise the language in configure.php, I still have it in french for the configure.php and it does in all languages, german too.

 

2) Categories.php OK now, was my mistake.

 

3) I have my own linux server and I am able to  modify all the other page and it is writing it in /english/header_tags.php or any languages without any problem. But  the default title, description and keywords does not, just point me in which file to look.

 

Thank's for everything, great contribution

1 - The language is loaded depending on the page you are on. If you are working on the categories, then it's on categories.php. If on amin->Header Tags, then it is one of the header tags files. Look at the url so find what page you are on.

 

3 - The same code is used for the default items so there is no special code to look at. Try using the file that comes wth the contribution to see if the problem goes away and then compare files.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 - The language is loaded depending on the page you are on. If you are working on the categories, then it's on categories.php. If on amin->Header Tags, then it is one of the header tags files. Look at the url so find what page you are on.

 

3 - The same code is used for the default items so there is no special code to look at. Try using the file that comes wth the contribution to see if the problem goes away and then compare files.

 

Jack

 

Hi Jack

 

1) Uploaded the original files admin/configuration.php and I still have the same language problem (but do not know if HTC is the problem will try on a non modified osc 2.2)

 

3) Which file I should upload????

 

4) I did 3 times the complete installation and keep running into the same problems, but 1) and 3) are no big deal since 1) I understand French and 3) I can modify it by hand, but now all the categories titles in the shop are in German, this has nothing to do with the admin side it starts when you do the Install_Catalog.TXT, any idee ?????

 

I will install also a non modified 2.2 osc to see if I run into the 1) and 3) problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, sorry. No ideas. The language part of the contribution is new and, while I did test it, it was a very limited test. No one else has mentioned a problem so I assume it is working correctly but there is the possibility that it is not and no one has tried it. So installing it into a new shop (just copy/paste) is probably the best way to be sure.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×