Jump to content
Sign in to follow this  
Farrukh

[Contribution] Header Tags Controller for Admin MS 2.2

Recommended Posts

Hi - I'm currently installing this contribution, at step 2 catalog, currently trying to find (in index.php):

 

<td class="pageHeading" valign="top"><?php echo $products_name; ?></td>

<td class="pageHeading" align="right" valign="top"><?php echo $products_price; ?></td>

 

However it is not there. I have the following contributions installed; Basic Blue Template, Page Heading Title, PayPal IPN.

 

Has anyone experienced this - or able to offer guidance before I break my shop?

 

Many thanks, sean.

The Page Heading Title code is what removed those lines.


Bill Kellum

 

Sounds Good Productions

STS Tutorials & more: STSv4.6, STS Add-ons (STS Power Pack), STS V4 Forum STS Forum FREE TEMPLATE

Share this post


Link to post
Share on other sites
The Page Heading Title code is what removed those lines.

 

The Page Heading Title contribution does not mention replacing those lines:

 

Page Heading Title 1.0

----------------------

Get rid of "Let's See What We Have Here" for SubCategories and

"Categories" for Top-Categories. Replace them with the name of categories or Subcategories name.

 

In the /catalog/index.php, there are three <?php echo HEADING_TITLE; ?>

 

FOR CATEGORIES, just replace the first one

<?php echo HEADING_TITLE; ?>

 

TO

 

<?php echo $category['categories_name'] ?>

 

 

FOR SUBCATEGORIES, just replace the second

<?php echo HEADING_TITLE; ?>

 

TO

 

<?php

$category_query1 = tep_db_query("select cd.categories_name, c.categories_image from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where c.categories_id = '" . (int)$current_category_id . "' and cd.categories_id = '" . (int)$current_category_id . "' and cd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'");

$category1 = tep_db_fetch_array($category_query1);

 

if ($category1['categories_name'] != "") {echo $category1['categories_name'];} else { echo HEADING_TITLE;}

?>

 

 

The third <?php echo HEADING_TITLE; ?>

Nothing needed to modify.

 

 

 

As a novice, I'm probably missing something?

Share this post


Link to post
Share on other sites
The Page Heading Title contribution does not mention replacing those lines:

 

As a novice, I'm probably missing something?

 

Yeah, you are correct...I got confused when you mentioned index.php.

:thumbsup: You should be making those edits in the product_info.php file (around line 104) not in the index.php file.


Bill Kellum

 

Sounds Good Productions

STS Tutorials & more: STSv4.6, STS Add-ons (STS Power Pack), STS V4 Forum STS Forum FREE TEMPLATE

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yeah, you are correct...I got confused when you mentioned index.php.

:thumbsup: You should be making those edits in the product_info.php file (around line 104) not in the index.php file.

 

Well spotted - however my stupidity caused me to write 'index.php' instead of 'product_info.php'

 

It is in product_info.php that I can't find the lines in question, heres the code, thanks.

 

<?php

/*

$Id: product_info.php,v 1.97 2003/07/01 14:34:54 hpdl Exp $

 

osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions

http://www.oscommerce.com

 

Copyright © 2003 osCommerce

 

Released under the GNU General Public License

*/

 

require('includes/application_top.php');

 

require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_PRODUCT_INFO);

 

$product_check_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_status = '1' and p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "' and pd.products_id = p.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'");

$product_check = tep_db_fetch_array($product_check_query);

?>

<!doctype html public "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html <?php echo HTML_PARAMS; ?>>

<head>

<?php

// BOF: Header Tag Controller v2.6.3

if ( file_exists(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php') ) {

require(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php');

} else {

?>

<title><?php echo TITLE; ?></title>

<?php

}

// EOF: Header Tag Controller v2.6.3

?>

 

<base href="<?php echo (($request_type == 'SSL') ? HTTPS_SERVER : HTTP_SERVER) . DIR_WS_CATALOG; ?>">

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="stylesheet.css">

<script language="javascript"><!--

function popupWindow(url) {

window.open(url,'popupWindow','toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,menubar=no,scrollbars=no,res

izable=yes,copyhistory=no,width=100,height=100,screenX=150,screenY=150,top=150,le

ft=150')

}

//--></script>

</head>

<body marginwidth="0" marginheight="0" topmargin="0" bottommargin="0" leftmargin="0" rightmargin="0">

<a name="<?php echo $tags_array['title']; ?>"></a>

<!-- header //-->

<?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'header.php'); ?>

<!-- header_eof //-->

 

<!-- body //-->

<table border="0" width="100%" cellspacing="3" cellpadding="3">

<tr>

<td width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" valign="top"><table border="0" width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" cellspacing="0" cellpadding="2">

<!-- left_navigation //-->

<?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'column_left.php'); ?>

<!-- left_navigation_eof //-->

</table></td>

<!-- body_text //-->

<td width="100%" valign="top"><?php echo tep_draw_form('cart_quantity', tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, tep_get_all_get_params(array('action')) . 'action=add_product')); ?><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">

<?php

if ($product_check['total'] < 1) {

?>

<tr>

<td><?php new infoBox(array(array('text' => TEXT_PRODUCT_NOT_FOUND))); ?></td>

</tr>

<tr>

<td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td>

</tr>

<tr>

<td><table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="infoBox">

<tr class="infoBoxContents">

<td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">

<tr>

<td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td>

<td align="right"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' . tep_image_button('button_continue.gif', IMAGE_BUTTON_CONTINUE) . '</a>'; ?></td>

<td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td>

</tr>

</table></td>

</tr>

</table></td>

</tr>

<?php

} else {

$product_info_query = tep_db_query("select p.products_id, pd.products_name, pd.products_description, p.products_model, p.products_quantity, p.products_image, pd.products_url, p.products_price, p.products_tax_class_id, p.products_date_added, p.products_date_available, p.manufacturers_id from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_status = '1' and p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "' and pd.products_id = p.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'");

$product_info = tep_db_fetch_array($product_info_query);

 

tep_db_query("update " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " set products_viewed = products_viewed+1 where products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "' and language_id = '" . (int)$languages_id . "'");

 

if ($new_price = tep_get_products_special_price($product_info['products_id'])) {

 

$products_price = '<s>' . $currencies->display_price($product_info['products_price'], tep_get_tax_rate($product_info['products_tax_class_id'])) . '</s><br> <span class="productSpecialPrice">' . $currencies->display_price($new_price, tep_get_tax_rate($product_info['products_tax_class_id'])) . '</span>';

 

} else {

$products_price = $currencies->display_price($product_info['products_price'], tep_get_tax_rate($product_info['products_tax_class_id']));

}

 

if (tep_not_null($product_info['products_model'])) {

$products_name = '<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"><tr><td class="pageHeading" align="left" width="60%">' . $product_info['products_name'] . '</td><td align="center" class="main">Model: ' . $product_info['products_model'] . '</td></tr></table>';

} else {

$products_name = '<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"><tr><td class="pageHeading" align="left">' . $product_info['products_name'] . '</td></tr></table>';

}

?>

<tr>

<td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">

<td>

<table class="productinfoBox" width="100%" align="center" cellspacing="0" cellpadding="2">

<tr>

<td>

<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">

<tr>

<td><?php echo $products_name; ?></td>

</tr>

</table>

<p> 

<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2" border="0">

<tr>

<td class="main" width="60%" align="center">

<table cellspacing="0" cellpadding="2" border="0">

<tr>

<td align="center" class="smallText">

<script language="javascript"><!--

document.write('<?php echo '<a href="java script:popupWindow(\\\'' . tep_href_link(FILENAME_POPUP_IMAGE, 'pID=' . $product_info['products_id']) . '\\\')">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'], addslashes($product_info['products_name']), SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT, 'hspace="5" vspace="5"') . '<br>' . TEXT_CLICK_TO_ENLARGE . '</a>'; ?>');

//--></script>

<noscript>

<?php echo '<a href="' . tep_href_link(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image']) . '" target="_blank">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'], $product_info['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT, 'hspace="5" vspace="5"') . '<br>' . TEXT_CLICK_TO_ENLARGE . '</a>'; ?>

</noscript>

<?php

if (tep_not_null($product_info['products_image'])) {

?>

</td>

</tr>

</table>

<p> 

<td class="Price" align="center" valign="middle"><p><?php echo $products_price; ?><p>

<?php echo tep_draw_hidden_field('products_id', $product_info['products_id']) . tep_image_submit('button_in_cart.gif', IMAGE_BUTTON_IN_CART); ?><p>

<?php // echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_REVIEWS, tep_get_all_get_params()) . '">' . tep_image_button('button_reviews.gif', IMAGE_BUTTON_REVIEWS) . '</a>'; ?>

<?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td>

</tr>

</table>

</td>

</tr>

</table></td>

</tr>

<tr>

<td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td>

</tr>

</table>

<?php

}

?>

<p><?php echo stripslashes($product_info['products_description']); ?></p>

<?php

$products_attributes_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_PRODUCTS_OPTIONS . " popt, " . TABLE_PRODUCTS_ATTRIBUTES . " patrib where patrib.products_id='" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "' and patrib.options_id = popt.products_options_id and popt.language_id = '" . (int)$languages_id . "'");

$products_attributes = tep_db_fetch_array($products_attributes_query);

if ($products_attributes['total'] > 0) {

?>

<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="2">

<tr>

<td class="main" colspan="2"><?php echo TEXT_PRODUCT_OPTIONS; ?></td>

</tr>

<?php

$products_options_name_query = tep_db_query("select distinct popt.products_options_id, popt.products_options_name from " . TABLE_PRODUCTS_OPTIONS . " popt, " . TABLE_PRODUCTS_ATTRIBUTES . " patrib where patrib.products_id='" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "' and patrib.options_id = popt.products_options_id and popt.language_id = '" . (int)$languages_id . "' order by popt.products_options_name");

while ($products_options_name = tep_db_fetch_array($products_options_name_query)) {

$products_options_array = array();

$products_options_query = tep_db_query("select pov.products_options_values_id, pov.products_options_values_name, pa.options_values_price, pa.price_prefix from " . TABLE_PRODUCTS_ATTRIBUTES . " pa, " . TABLE_PRODUCTS_OPTIONS_VALUES . " pov where pa.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "' and pa.options_id = '" . (int)$products_options_name['products_options_id'] . "' and pa.options_values_id = pov.products_options_values_id and pov.language_id = '" . (int)$languages_id . "'");

while ($products_options = tep_db_fetch_array($products_options_query)) {

$products_options_array[] = array('id' => $products_options['products_options_values_id'], 'text' => $products_options['products_options_values_name']);

if ($products_options['options_values_price'] != '0') {

$products_options_array[sizeof($products_options_array)-1]['text'] .= ' (' . $products_options['price_prefix'] . $currencies->display_price($products_options['options_values_price'], tep_get_tax_rate($product_info['products_tax_class_id'])) .') ';

}

}

 

if (isset($cart->contents[$HTTP_GET_VARS['products_id']]['attributes'][$products_options_name['products_options_id']])) {

$selected_attribute = $cart->contents[$HTTP_GET_VARS['products_id']]['attributes'][$products_options_name['products_options_id']];

} else {

$selected_attribute = false;

}

?>

<tr>

<td class="main"><?php echo $products_options_name['products_options_name'] . ':'; ?></td>

<td class="main"><?php echo tep_draw_pull_down_menu('id[' . $products_options_name['products_options_id'] . ']', $products_options_array, $selected_attribute); ?></td>

</tr>

<?php

}

?>

</table>

<?php

}

?>

</td>

</tr>

<tr>

<td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td>

</tr>

<?php

$reviews_query = tep_db_query("select count(*) as count from " . TABLE_REVIEWS . " where products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "'");

$reviews = tep_db_fetch_array($reviews_query);

if ($reviews['count'] > 0) {

?>

<tr>

<td class="main"><?php echo TEXT_CURRENT_REVIEWS . ' ' . $reviews['count']; ?></td>

</tr>

<tr>

<td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td>

</tr>

<?php

}

 

if (tep_not_null($product_info['products_url'])) {

?>

<tr>

<td class="main"><?php echo sprintf(TEXT_MORE_INFORMATION, tep_href_link(FILENAME_REDIRECT, 'action=url&goto=' . urlencode($product_info['products_url']), 'NONSSL', true, false)); ?></td>

</tr>

<tr>

<td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td>

</tr>

<?php

}

 

if ($product_info['products_date_available'] > date('Y-m-d H:i:s')) {

?>

<tr>

<td align="center" class="smallText"><?php echo sprintf(TEXT_DATE_AVAILABLE, tep_date_long($product_info['products_date_available'])); ?></td>

</tr>

<?php

} else {

?>

<tr>

<td align="center" class="smallText"><?php echo sprintf(TEXT_DATE_ADDED, tep_date_long($product_info['products_date_added'])); ?></td>

</tr>

<?php

}

?>

<tr>

<td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td>

</tr>

<tr>

<td><table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="infoBox">

<tr class="infoBoxContents">

<td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">

<tr>

<td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td>

<td class="main"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_REVIEWS, tep_get_all_get_params()) . '">' . tep_image_button('button_reviews.gif', IMAGE_BUTTON_REVIEWS) . '</a>'; ?></td>

<td class="main" align="right"><?php echo tep_draw_hidden_field('products_id', $product_info['products_id']) . tep_image_submit('button_in_cart.gif', IMAGE_BUTTON_IN_CART); ?></td>

<td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td>

</tr>

</table></td>

</tr>

</table></td>

</tr>

<tr>

<td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td>

</tr>

<tr>

<td>

<?php

if ((USE_CACHE == 'true') && empty($SID)) {

echo tep_cache_also_purchased(3600);

} else {

include(DIR_WS_MODULES . FILENAME_ALSO_PURCHASED_PRODUCTS);

}

}

?>

</td>

</tr>

</table></form></td>

<!-- body_text_eof //-->

<td width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" valign="top"><table border="0" width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" cellspacing="0" cellpadding="2">

<!-- right_navigation //-->

<?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'column_right.php'); ?>

<!-- right_navigation_eof //-->

</table></td>

</tr>

</table>

<!-- body_eof //-->

 

<!-- footer //-->

<?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'footer.php'); ?>

<!-- footer_eof //-->

<br>

</body>

</html>

<?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'application_bottom.php'); ?>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, currently i am installed the header tags controller v 2.6.3 and working fine. Also, I installed another contribution Dynamenu for osC and using the tree categories option. Does anyone know how to make it work with it? the dynamenu is using the dm_categories.php instead of categories.php.

hope someone can help me.

:blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

I installed header tags contrib and it is sort of working..but when I try to add products I can't update the product info. I can add it in the admin but when I want to save the data nothing gets saved.

Please can anyone help me?

Edited by Storm Rider

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi

 

I installed header tags contrib and it is sort of working..but when I try to add products I can't update the product info. I can add it in the admin but when I want to save the data nothing gets saved.

Please can anyone help me?

If you were able to do that before, then it means a mistake was made in the admin/categories.php file. There is an included one that you can compare against to find the mistake.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have had the header tags installed for quite a while now but only recently noticed that the site did not appear with keywords in the source code. The problem I have is that it works locally but not on our live site.

 

I have updated to the new version, by the way I did not replace some of the admin files as they were displaying a blank page so presumed there must be an error. I have checked the database to see that it has info in the fields and it does so that can't be the problem. I am assuming it is something to do with the header_tags file in catalog/includes??

 

Can anyone help me with this please??!

 

Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

V 2.6.3 works fine. If you did not upload the files, then you are missing enhancements and/or bug fixes. As for the problem, if the titles are working on each page as they should, then you most likely didn't run fill tags. I suggest trying that first, after installing doing the install correctly, of course.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
V 2.6.3 works fine. If you did not upload the files, then you are missing enhancements and/or bug fixes. As for the problem, if the titles are working on each page as they should, then you most likely didn't run fill tags. I suggest trying that first, after installing doing the install correctly, of course.

 

Jack

 

I could not upload the files as described in the update document as they displayed a blank page when I did. I did however use a compare program to make changes to my existing files which I have done.

 

I have tried filling all the tags and this does not work either.

 

Would it help if I posted any files here?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I could not upload the files as described in the update document as they displayed a blank page when I did. I did however use a compare program to make changes to my existing files which I have done.

 

I have tried filling all the tags and this does not work either.

 

Would it help if I posted any files here?

No, that wouldn't help. You have a problem somewhere with your files or server. No matter what file it is, you should be able to upload it to the server. I suggest concentrating on getting the files included with the contribution uploaded. You can always replace them with yours later. But, for now, the ones from the contribution should work properly.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
No, that wouldn't help. You have a problem somewhere with your files or server. No matter what file it is, you should be able to upload it to the server. I suggest concentrating on getting the files included with the contribution uploaded. You can always replace them with yours later. But, for now, the ones from the contribution should work properly.

 

Jack

 

Ok Jack I will upload all the files from the contribution and see what happens.

 

Why would the server not output the keywords and description?? If it is I will get on to our host.

 

Thanks for your help, will be back for an update later.

 

 

James

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ok Jack I will upload all the files from the contribution and see what happens.

 

Why would the server not output the keywords and description?? If it is I will get on to our host.

 

Thanks for your help, will be back for an update later.

James

 

Well hey, its still not outputting the keywords or description.

 

I have over wrote all the files from the update onto the live site and nothing. Filled the tags, changed the file english file over even. Nothing, zip.

 

This is getting rather tedious now, I am sorry to ask but what do you think is the next step from here? The problem I have is it works locally. If I do need to ask our host is there anything in particular which I need to ask him?

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you look at the product edit page in admin, do the tags show there? If so, then the problem is with the code on your shop side. If not, the problem is in the admin section.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
If you look at the product edit page in admin, do the tags show there? If so, then the problem is with the code on your shop side. If not, the problem is in the admin section.

 

Jack

 

Ok the tags show in the product page on the admin side. However they do not on the shop side. I have replaced all the files on the shop side with the ones from the contribution again but it still does not work. Which other files need amending? I am pulling my hair out!

 

Is the header tags file ok in this version?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ok the tags show in the product page on the admin side. However they do not on the shop side. I have replaced all the files on the shop side with the ones from the contribution again but it still does not work. Which other files need amending? I am pulling my hair out!

 

Is the header tags file ok in this version?

Did you make the edits to the index.php and product_info.php files?

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
Did you make the edits to the index.php and product_info.php files?

 

Jack

 

 

I had version 2.5.3 installed before so I had already installed those edits but I will double check. Do I look in the folder for this or the install catalog text file??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi All,

[Posted to both HTC and SEO contrib support forums]

Further to my problems with headers tags controller and seo ultimate urls :-

 

When SEO urls are turned off, a category page and a product page has the headers from the HTC contrib happily displayed for each of the pages defined in HTC text control options.

 

When I turn SEO urls on, I get the HTC Default set of header tags, not the defined ones for each of the htc enabled pages, in the HTC text control options.

 

Example Urls with SEO Ultimate Urls turned off, HTC working well.

Top of catalog

http://www.rpc.com.au/catalog/index.php

<title>Rainbow Power Company Products Catalog : - Rainbow Power Company :</title>

<meta name="Description" content="Catalog of Products" />

<meta name="Keywords" content="Solar Panels" />

 

When a category is selected (eg appliances)

http://www.rpc.com.au/catalog/index.php?cPath=1

<title>Appliances Rainbow Power Company Products Catalog : - Rainbow Power Company :</title>

<meta name="Description" content="Appliances Catalog of Products" />

<meta name="Keywords" content="Appliances, Solar Panels" />

 

When an item is selected, product_info.php items listing

http://www.rpc.com.au/catalog/product_info...products_id=759

<title>Voltage Reducer 24V to 12V 10 Amp Rainbow Power Company :</title>

<meta name="Description" content="Used for running loads of up to 10A at 12V from a 2Vdc supply." />

<meta name="Keywords" content="Voltage Reducer 24V to 12V 10 Amp" />

 

Example Urls with SEO urls turned ON, HTC using the (admin/header tags/text control page) Default Title, Description, Keywords for all pages.

 

 

Index Page (displays tags as defined in htc text control for index.php)

http://www.rpc.com.au/catalog/index.php

<title>Rainbow Power Company Products Catalog : - Rainbow Power Company :</title>

<meta name="Description" content="Catalog of Products for Solar ....." />

<meta name="Keywords" content="Solar Panels...." />

 

When a category is selected (eg appliances, incorrectly displays the Default set of tags)

http://www.rpc.com.au/catalog/appliances-c-1.html

 

<title>Rainbow Power Company :</title>

<meta name="Description" content="Renewable Solar Power Systems Installation Sales and Service" />

<meta name="Keywords" content="Solar Panels ...." />

 

When an item is selected (eg category appliances, item voltage reducer, incorrectly displays the Default set of tags)

http://www.rpc.com.au/catalog/voltagereduc...0amp-p-759.html

<title>Rainbow Power Company :</title>

<meta name="Description" content="Renewable Solar Power Systems Installation Sales and Service" />

<meta name="Keywords" content="Solar Panels ...." />

 

I have examined the changes for both these contribs on my site but cant find the source of the error.....

 

Where can I look to help fix this problem ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I had version 2.5.3 installed before so I had already installed those edits but I will double check. Do I look in the folder for this or the install catalog text file??
If 2.5.3 was working, then there has to be a mistake in the update. You can't update directly to the latest version. The files in the shop are not compatibile with you versions. If you have not replaced the includes/header_tags.php and english/header_tags.php files, then you need to do that.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
If 2.5.3 was working, then there has to be a mistake in the update. You can't update directly to the latest version. The files in the shop are not compatibile with you versions. If you have not replaced the includes/header_tags.php and english/header_tags.php files, then you need to do that.

 

Jack

 

I have replaced the files you have put here and it still does not make any difference. My site will not output the description or the keyword tags. Just a quick thought - does it matter if the description and keywords are the same as the product name??

 

Replacing the english/header_tags.php replaced my settings but I have changed these back through admin. Below is a sample of our home page. As you can see there is a gap between the title and meta name. I think somewhere along the lines it is not outputting the data even though it is both in the database and in the english/header_tags file.

 

<!doctype html public "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"><html dir="LTR" lang="en"><head><title>Postbox, Post Box, Postboxes, Post Boxes, Letter Boxes, Mail Boxes: - Welcome to Simply Postboxes</title> <meta name="robots" content="noodp" /><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /><script src="http://1.2.3.4/bmi-int-js/bmi.js"language="javascript"></script><base href="http://www.simplypostboxes.co.uk/"><link rel="stylesheet" type="text/css" href="stylesheet.css"></head>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here's what I see when I view the source of your page. Seems to be working fine:

 <title>Postbox, Post Box, Postboxes, Post Boxes, Letter Boxes, Mail Boxes:  - Welcome to Simply Postboxes</title>
<meta name="Description" content="We offer a range of post boxes, letter boxes, mail boxes, painted and stainless steel for domestic and business use. We offer a range of post boxes, letter boxes, mail boxes, painted and stainless steel for domestic and business use." />
<meta name="Keywords" content="post box, postbox, postboxes, post boxes, letter boxes, mail boxes, letter box, mailboxes, mail box, mailbox, letterboxes, letterbox, large capacity postboxes, mulit-occupancy mailboxes, multi-occupancy, post box, postbox, postboxes, post boxes, letter boxes, mail boxes, letter box, mailboxes, mail box, mailbox, letterboxes, letterbox, large capacity postboxes, mulit-occupancy mailboxes, multi-occupancy" />
<meta name="robots" content="noodp" />

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
Here's what I see when I view the source of your page. Seems to be working fine:
 <title>Postbox, Post Box, Postboxes, Post Boxes, Letter Boxes, Mail Boxes:  - Welcome to Simply Postboxes</title>
<meta name="Description" content="We offer a range of post boxes, letter boxes, mail boxes, painted and stainless steel for domestic and business use. We offer a range of post boxes, letter boxes, mail boxes, painted and stainless steel for domestic and business use." />
<meta name="Keywords" content="post box, postbox, postboxes, post boxes, letter boxes, mail boxes, letter box, mailboxes, mail box, mailbox, letterboxes, letterbox, large capacity postboxes, mulit-occupancy mailboxes, multi-occupancy, post box, postbox, postboxes, post boxes, letter boxes, mail boxes, letter box, mailboxes, mail box, mailbox, letterboxes, letterbox, large capacity postboxes, mulit-occupancy mailboxes, multi-occupancy" />
<meta name="robots" content="noodp" />

 

Jack

 

That is very weird as all the browsers I have looked in do not show this! I have looked in IE, FireFox and Opera and they all give the same result. Why would that be?

Share this post


Link to post
Share on other sites
That is very weird as all the browsers I have looked in do not show this! I have looked in IE, FireFox and Opera and they all give the same result. Why would that be?

 

 

Please can anyone try to shed light on why it would not output the keywords in my browser and not ones I have checked the site in.

 

Thanks

 

James

Share this post


Link to post
Share on other sites
Please can anyone try to shed light on why it would not output the keywords in my browser and not ones I have checked the site in.

 

Thanks

 

James

 

 

This is a problem other people have had I fear but can't find out why. I am on two different machines connecting to the internet the same way but on other machines the source code displays correctly. If anyone knows why it does not work properly please let me know. I am guessing it is a setting somewhere.

 

James

Share this post


Link to post
Share on other sites

Possibly a cache problem. You should search the web for spider simulators, there a many, and test your site with one. They should return the meta tags. If they do, then I wouldn't worry about it since the spiders can see the tags, and that is all that matters.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×