Jump to content
Sign in to follow this  
Silencer

SEF Link Transformer (SE friendly URLs)

Recommended Posts

Al,

 

You might have to make some edits such as I did to the .htaccess file. Can you detail your server configuration at all? Are you on a shared hosting server or is this your own box? Is it running some sort of control panel application such as Ensim or Plesk?

 

I'm no expert on .htaccess by any means, I'd hate to give bad advise, but posting the contents of your current file may yield some ideas. Just a thought.

 

- Wayne

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm trying to install this mod but having trouble. I also have the STS template mod installed and I think there's some problem with both of them trying to capture and change the output buffer. What happens is sometimes I get a page and sometimes I get a error 500 page. Any suggestions?

 

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello

 

can somebody help me .

i install SID Killer module, but when i try to install SEF ... it's appear an error.

the problem is, that after installation url-s are really short, but some links (not all) bring me "Product cann't find" text.

 

my site is http://headsetplus.com/index.php.

just now i delete SEF, but when i install it, links from the images on the bottom of the main site --> "Cann't find this product"

 

can somebody help me? what's the reason ?

may be the problem was in my site?

 

thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

BTW

 

i have problems with sid killer installation. but i resolve it.

 

instead of

 

if (isset($sid)) {

$link .= $separator . $sid;

}

 

i find such a code

 

if (isset($_sid)) {

$link .= $separator . $_sid;

}

 

that's why i add

 

if (isset($_sid) && ( !$kill_sid ) ) {

$link .= $separator . $_sid;

}

Share this post


Link to post
Share on other sites

I installed this contribution. Have to say it works very well, it does what it suppose to do. However it seems my visitor stats reports are not working any more. I use modlogan and webalizer. When I try to look at modlogan it says "Forbidden You don't have permission to access /modlogan/ on this server" and webalizer does the same thing as well. Could it have something to do with the .htaccess. file? What could be the problem? The contribution I'm using is 0.6.2 which i got off the oscommerce site. The http://osc.silencer.ispvds.com seems to be down.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Al,

 

You might have to make some edits such as I did to the .htaccess file.  Can you detail your server configuration at all?  Are you on a shared hosting server or is this your own box?  Is it running some sort of control panel application such as Ensim or Plesk?

 

I'm no expert on .htaccess by any means, I'd hate to give bad advise, but posting the contents of your current file may yield some ideas.  Just a thought.

 

- Wayne

Wayne,

 

I'm on a shared hosting. Cpanel is used. I installed the contribution like stated. I still get urls like http://xyz.com/product_info.php?products_id=157 and not .html. What do you think might be causing the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Link still not being transformed to .html it's being displayed like this

http://sample.com/product_info.php/cPath/35/products_id/89. What could be done to fix this. Safe URL in cnfiguration is turned off.

 

Cheers

Al

That itself is the problem. Safe URLs should be turned on; because the search engine rewrite is clearly still on, as its the only transform function in osC to switch query strings for slashes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

HI, guys

 

i want to download SEF Link Transformer but this site http://osc.silencer.ispvds.com was down for a long time.

 

anybody has this newest version , could you plz paste a link so we can download.

 

 

thanks

sean

Edited by terran11355@yahoo.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Link still not being transformed to .html it's being displayed like this

http://sample.com/product_info.php/cPath/35/products_id/89. What could be done to fix this. Safe URL in cnfiguration is turned off.

 

Cheers

Al

That itself is the problem. Safe URLs should be turned on; because the search engine rewrite is clearly still on, as its the only transform function in osC to switch query strings for slashes.

Safe URL is in fact turned on in the admin section of configuration. I still get URL's like this http://sample.com/product_info.php/cPath/35/products_id/89. What could be causing the prob.

 

Cheers, Al

Share this post


Link to post
Share on other sites

What makes you think that SEF function must be turned on?

It must be turned OFF for make SEFLT work.


There is always more than one way to do it.

And always Keep It Simple, Stupid.

Share this post


Link to post
Share on other sites
http://sample.com/product_info.php/cPath/35/products_id/89.

 

Having the same problem  :unsure:

 

If you take away the  ob_end_flush(); statement, the url's when you mouse over, work

 

When you click on a link they don't  work :( ??

Taking off the ob_end_flush(); didn't affect anything is my case. I still get url's like this: http://sample.com/product_info.php/cPath/35/products_id/89. If anyone know the solution to the problem, drop me a line.

Share this post


Link to post
Share on other sites

How many times i need told you guys that you must TURN OFF "Search Engine Friendly links" in Configuration - My Store?


There is always more than one way to do it.

And always Keep It Simple, Stupid.

Share this post


Link to post
Share on other sites
i want to download SEF Link Transformer but this site http://osc.silencer.ispvds.com was down for a long time.

 

anybody has this newest version , could you plz paste a link so we can download.

 

Really. Can we get a re-up on the contrib. server or a mirror URL that works...?

 

Cmon- I wanna bug Serg on not turning off SE-Safe URLs... :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites
How many times i need told you guys that you must TURN OFF "Search Engine Friendly links" in Configuration - My Store?

You told us 10 times. The SEF is off and your piece of shit contribution is not working. Think of something usefull to say, try to help solve the problem and not say non sense stuff. ;-) Cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
How many times i need told you guys that you must TURN OFF "Search Engine Friendly links" in Configuration - My Store?

You told us 10 times. The SEF is off and your piece of shit contribution is not working. Think of something usefull to say, try to help solve the problem and not say non sense stuff. ;-) Cheers.

Madman00

 

I don't think you will get any help if you speak to Silencer like that

 

Silencer, I did turn off search-engine safe urls & it doesn't work for me ?

 

Can you think of any reason for the problems, myself & the others are having, getting this contribution to work for us ?

 

Thanks in advance

 

Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has anyone gotten this to work with Simple Template System installed as well? My urls all appear to get transformed to index.html, but clicking on them the links don't work

Thanks ahead of time

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oops, I just installed this wrong, it works with STS :lol:

 

I have another problem tho, is anyone else using this with real static pages?

 

ie. I have mysite.com/index.html as my main page and this links to the cart.

 

However when I use this contribution, the catalog main page is also linked to as index.html and this goes to my static page.

 

Does anyone know how to fix this?

 

Thanks ahead of time ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
ie. I have mysite.com/index.html as my main page and this links to the cart.

 

However when I use this contribution, the catalog main page is also linked to as index.html and this goes to my static page.

Can you rename index.html to index.htm?


There is always more than one way to do it.

And always Keep It Simple, Stupid.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure if anyone else has mentioned this yet or not (and excuse me for not reading every thread if so), but User Agent information is not sent in every instance. Some security settings, proxies and firewalls block this information.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can this work with static HTML pages on my site? I have it working fine with oscommerce files but I get a 404 error trying to access any static HTML.

Thanks ahead of time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Change your static pages extension to .htm if you can


There is always more than one way to do it.

And always Keep It Simple, Stupid.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×