Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mujahid

upgrade v2.2 to v2.3.4.1 after getting admin error

Recommended Posts

Hello, 

I have upgraded OSCommerce v2.2 to v2.3.4.1 after the front store completely works. But admin getting errors like below:

Warning: Use of undefined constant ENABLE_SSL - assumed 'ENABLE_SSL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/inceptio/public_html/curtispayments/test-os/admin/includes/functions/html_output.php on line 14

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/inceptio/public_html/curtispayments/test-os/admin/includes/functions/html_output.php:14) in /home/inceptio/public_html/curtispayments/test-os/admin/includes/functions/general.php on line 25

I have already SSL enabled on my website. also, add below code in both configure.php files

define('ENABLE_SSL', true);


But didn't working as well

Admin: https://inceptionsystem.com/curtispayments/test-os/admin/
Front: https://inceptionsystem.com/curtispayments/test-os/


How can I solve this? Does anyone suggest for very appreciate?

Thank you


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

There's no reason you should be getting that particular error on php7/8. ENABLE_SSL is defined in configure.php, which is included in application_top.php. So its always defined.

Share this post


Link to post
Share on other sites

when I define ENABLE_SSL in configure.php in the admin folder.

Website giving me error looks like:

This page isn’t working

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

^^ This is not a problem you should be having, because ENABLE_SSL has not changed.

Can't say why you might be having this problem, too little information.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, mujahid said:

Warning: Cannot modify header information - headers already

This may indicate the problem. It usually occurs due to an extra space at the beginning or end of a file. My guess is that your editor caused that when you made a change. I would check the configure file but also the html_output.php file or any file you have edited.


Support Links:

For Hire: Contact me for anything you need help with for your shop: upgrading, hosting, repairs, code written, etc.

Get the latest versions of my addons

Recommended SEO Addons

Share this post


Link to post
Share on other sites

×