Jump to content
Sign in to follow this  
Zero222

I can't log in to the admin panel

Recommended Posts

That particular error is often a sign that something is broken in cookies.  E.g. that your browser has them turned off or that they are misconfigured. 


Always back up before making changes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

admin/includes/configure.php -- particularly the cookie settings.  You may want to post it, minus the DB_ settings at the bottom. 

You also might check to see if your host allows you to see the error logs.  Sometimes there is something interesting in there. 


Always back up before making changes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes

 

<?php
  define('HTTP_SERVER', 'http://avto-focus.com');
  define('HTTPS_SERVER', 'http://avto-focus.com');
  define('ENABLE_SSL', false);
  define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '');
  define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '');
  define('HTTP_COOKIE_PATH', '/admin');
  define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/admin');
  define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://avto-focus.com');
  define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'http://avto-focus.com');
  define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'false');
  define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', '/var/www/vh...../data/www/avto-focus.com/');
  define('DIR_WS_ADMIN', '/admin/');
  define('DIR_WS_HTTPS_ADMIN', '/admin/');
  define('DIR_FS_ADMIN', '/var/www/vh...../data/www/avto-focus.com/admin/');
  define('DIR_WS_CATALOG', '/');
  define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');
  define('DIR_FS_CATALOG', '/var/www/...../data/www/avto-focus.com/');
  define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');
  define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
  define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', DIR_WS_CATALOG . 'images/');
  define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');
  define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');
  define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
  define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
  define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
  define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');
  define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_WS_CATALOG . 'includes/languages/');
  define('DIR_FS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/languages/');
  define('DIR_FS_CATALOG_IMAGES', DIR_FS_CATALOG . 'images/');
  define('DIR_FS_CATALOG_MODULES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/modules/');
  define('DIR_FS_BACKUP', DIR_FS_ADMIN . 'backups/');
  define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');
  define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

  define('DB_SERVER', 'mysql.avto-focus.com');
  define('DB_SERVER_USERNAME', '.......');
  define('DB_SERVER_PASSWORD', '.....');
  define('DB_DATABASE', 'vh.....');
  define('USE_PCONNECT', 'false');
  define('STORE_SESSIONS', 'mysql');
  define('CFG_TIME_ZONE', '.....');
?>

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

You could try it with

  define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'avto-focus.com');
  define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'avto-focus.com');

But otherwise you may need to wait until someone other than me has a chance to offer suggestions. 


Always back up before making changes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This would likely mean that you have one (or more of);

  • configure file incorrect
  • incorrect admin password
  • incorrect admin username

But it's hard to say without error messages or anything that could help to diagnose.


Help shape the future of Phoenix; join the Phoenix Club

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, burt said:

This would likely mean that you have one (or more of);

  • configure file incorrect
  • incorrect admin password
  • incorrect admin username

But it's hard to say without error messages or anything that could help to diagnose.

Error message is - 

Quote

This page isn’t working

127.0.0.1 redirected you too many times.

ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

I suspect it is to do with the fact I have my admin->configure.php and admin->local->configure.php or at the very least an issue with admin->local->configure.php

Here is the file -

const HTTP_SERVER = 'http://127.0.0.1/360v3'; // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers
  const COOKIE_OPTIONS = [
    'lifetime' => 0,
    'domain' => '127.0.0.1',
    'path' => '',
    'samesite' => 'Lax',
  ];

  define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', 'C:/xampp/htdocs/360v3/'); // where your pages are located on the server. if $DOCUMENT_ROOT doesn't suit you, replace with your local path. (eg, /usr/local/apache/htdocs)
  const DIR_WS_ADMIN = '/admin/';
  const DIR_FS_ADMIN = DIR_FS_DOCUMENT_ROOT . DIR_WS_ADMIN;
  const DIR_FS_BACKUP = DIR_FS_ADMIN . 'backups/';

  // leave blank or omit to use MySQL sessions
  const DIR_FS_SESSION = '';

  const HTTP_CATALOG_SERVER = 'http://127.0.0.1/';
  const DIR_WS_CATALOG = '/';
  const DIR_FS_CATALOG = DIR_FS_DOCUMENT_ROOT . DIR_WS_CATALOG;

// set default timezone if none exists (PHP 5.3 throws an E_WARNING)
  date_default_timezone_set(date_default_timezone_get());

// define our database connection
  const DB_SERVER = 'localhost'; // eg, localhost - should not be empty for productive servers
  const DB_SERVER_USERNAME = 'root';
  const DB_SERVER_PASSWORD = '';
  const DB_DATABASE = '360v3';

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Never mind, I got the correct details by installing a fresh version of 1.0.7.7 and then copied them into my admin->local->configure.php and all is working.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×