Jump to content

Recommended Posts

If this is incorrect and a waste of your time, please do not waste even more of your time by replying:-
 
Phoenix 1.0.7.2
 
Call to undefined function tep_ltrim_once()
 
templates/default/includes/template.php on line 41

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

This problem 1.0.7.3 thread too

I changed line in  templates/default/includes/template.php on line 41 
from

$file = tep_ltrim_once(str_replace('\\', '/', $file), DIR_FS_CATALOG);


to

$file = str_replace(DIR_FS_CATALOG, '', (str_replace('\\', '/', $file)));

cannot wait more

Edited by Andrey_M

Share this post


Link to post
Share on other sites

Or you could have just updated to 1.0.7.3, which has a fix for this as well as others. 


Always back up before making changes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just downloaded it, and the fix is there. 

7 minutes ago, Andrey_M said:

not found change in this place

Replace the includes/functions/general.php file. 

Or look for the complete set of changes at https://github.com/gburton/CE-Phoenix/compare/v1.0.7.2...v1.0.7.3

Or join the Phoenix Club so that you get upgrade instructions. 


Always back up before making changes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

As a shop owner, I confirm this works on 1.0.7.3 using the upgrade package supplied by Matt/Gary.

Peter


CE PHOENIX SUPPORTER

Support the Project, go PRO and get access to certified add ons

Full-time I am a C-suite executive of a large retail company in Australia. In my spare time, I enjoying learning about web-design.

Download the latest version of CE Phoenix from gitHub here

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×