Jump to content

Recommended Posts

In case it's of interest - is there a minor error in admin>includes>boxes>customers.php?
 
It throws up:
 
    Notice: Undefined index: title in /var/www/vhosts/aperfume.co.uk/ph1040.aperfume.co.uk/a19b0414zx/includes/column_left.php on line 47
 
    Notice: Undefined index: link in /var/www/vhosts/aperfume.co.uk/ph1040.aperfume.co.uk/a19b0414zx/includes/column_left.php on line 64
 
    Notice: Undefined index: title in /var/www/vhosts/aperfume.co.uk/ph1040.aperfume.co.uk/a19b0414zx/includes/column_left.php on line 64
 
Comparing customers.php to orders.php (which should be very similar?), customers.php has 2 extra lines (16 & 17) - “array (“ & “)”, removing these 2 clears the notices.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I believe this is fixed in the upcoming 1.0.4.1

@raiwa will confirm.


This is a signature that appears on all my posts.  
IF YOU MAKE A POST REQUESTING HELP...please state the exact version
of osCommerce that you are using. THANKS

 
Get the latest Responsive osCommerce CE (community edition) here

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/30/2019 at 12:22 PM, trier said:

customers.php has 2 extra lines (16 & 17) - “array (“ & “)”, removing these 2 clears the notices.

I must be missing somthing as on 2 installs I dont get this notice nor do I have this extra code? Also checked downloaded install zip and github and unable to find this code.

Still never mind not as big an issue's it's just a notice! unlike the other errors beeing thrown up but I'm sure they have all been coverd already.


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The code is here

And it won't show in a typical install because notices are turned off in error_reporting, here.  It will only show if someone changed the error_reporting or if the host doesn't allow error_reporting to be changed. 


Always back up before making changes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah thanks for that may be of help to someone.... all new instals are tested with error reporting loged to file so if it was an issue it would be in error file along with all the other errors. Also as I said that code is not in the file. So it must have been fixed before it was made available to the little people...... 😊 but thanks anyway.

<?php
/*
  $Id$

  osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions
  http://www.oscommerce.com

  Copyright (c) 2014 osCommerce

  Released under the GNU General Public License
*/

  $cl_box_groups[] = array(
    'heading' => BOX_HEADING_CUSTOMERS,
    'apps' => array(
      array(
      )
    )
  );
?>

 


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×