Jump to content
Sign in to follow this  
Fiber

There is no WRITE REVIEW link

Recommended Posts

Strange thing happend I install newest phoenix 1024 for just be sure that i'am not going mad ūüôā¬†What i cannot activated is de write review on product info...what is happend here?¬†

1.png

2.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Fiber said:

What i cannot activated is de write review on product info...what is happend here? 

Check your install it should be working as it's still in core

https://github.com/gburton/CE-Phoenix/blob/master/includes/modules/content/product_info/templates/tpl_cm_pi_reviews.php


 

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, Fiber said:

Sure thats the first thing what I did ofcourse..

I believe that the reviews area got a rewrite and update and for some reason the button to write and create a review has been removed.  I asked Gary about this a week or so ago and was told that Its being made available to only the supporters in a module for the product info page.


REMEMBER BACKUP, BACKUP AND BACKUP

Get the latest Responsive osCommerce CE (community edition) here

It's very easy to over complicate what are simple things in life

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, 14steve14 said:

I believe that the reviews area got a rewrite and update and for some reason the button to write and create a review has been removed.  I asked Gary about this a week or so ago and was told that Its being made available to only the supporters in a module for the product info page.

yep its is clear now @Heaterbell¬†explain it, so I'am not mad ūüôā
thnx for reply..

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×