Jump to content
Sign in to follow this  
radhavallabh

Bogus: Manufacturer dropdown

Recommended Posts

Hi, Phoenix is awesome!!
I found a issue when selecting the Manufacturer from the Manufacturer box it leads to a blank page..

Regds.

radhavallabh

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, radhavallabh said:

Hi, Phoenix is awesome!!
I found a issue when selecting the Manufacturer from the Manufacturer box it leads to a blank page..

Regds.

radhavallabh

TY, was this on the test site or on your own install?

 


This is a signature that appears on all my posts.  
IF YOU MAKE A POST REQUESTING HELP...please state the exact version
of osCommerce that you are using. THANKS

 
Get the latest Responsive osCommerce CE (community edition) here

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, burt said:

TY, was this on the test site or on your own install?

 

On the test site right now! Still On the way to install it to update my Live shop!😉

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, radhavallabh said:

On the test site right now! Still On the way to install it to update my Live shop!😉

It should be fixed now?  Looks like the file got corrupted when I FTP'd it...

Thanks for the heads up.


This is a signature that appears on all my posts.  
IF YOU MAKE A POST REQUESTING HELP...please state the exact version
of osCommerce that you are using. THANKS

 
Get the latest Responsive osCommerce CE (community edition) here

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, One more thing the Create Account page does not have a State field; So it will get difficult to migrate accounts.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, radhavallabh said:

Hi, One more thing the Create Account page does not have a State field; So it will get difficult to migrate accounts.

I turned it off in admin > configuration > customer_details, just for this demo.  


This is a signature that appears on all my posts.  
IF YOU MAKE A POST REQUESTING HELP...please state the exact version
of osCommerce that you are using. THANKS

 
Get the latest Responsive osCommerce CE (community edition) here

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×