Jump to content
Sign in to follow this  
Denkster

Phoenix - Incorrect Configuration ID

Recommended Posts

On 8/15/2019 at 11:57 AM, burt said:

Phoenix 1.0.2.0 

...

  • Run SQL

Some SQL needs to be run (eg in phpMyAdmin) to set up the new database entries and to update some existing database entries.  Please ensure that you have made a DB backup prior to running this (or in fact any!) SQL

I found these lines in the sql for the table configuration.

(316, 'Sort Order', 'MODULE_CONTENT_UPCOMING_PRODUCTS_EXPECTED_SORT', 'desc', 'This is the sort order used in the output.', 1, 4, NULL, '2019-08-17 22:55:53', NULL, 'tep_cfg_select_option(array(\'asc\', \'desc\'), '),
(317, 'Sort Field', 'MODULE_CONTENT_UPCOMING_PRODUCTS_EXPECTED_FIELD', 'date_expected', 'The column to sort by in the output.', 1, 5, NULL, '2019-08-17 22:55:53', NULL, 'tep_cfg_select_option(array(\'products_name\', \'date_expected\'), '),

Isn't the configuration_group number 1 wrong for this type of configurations?

Eveline

Share this post


Link to post
Share on other sites
32 minutes ago, Denkster said:

Isn't the configuration_group number 1 wrong for this type of configurations?

I dont know...what is the effect of it being "1" instead of say "6" ?
I


This is a signature that appears on all my posts.  
IF YOU MAKE A POST REQUESTING HELP...please state the exact version
of osCommerce that you are using. THANKS

 
Get the latest Responsive osCommerce CE (community edition) here

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×