Jump to content

Recommended Posts

It's difficult for anyone to help since your question doesn't include any details. First, you should always state the version of oscommerce you are using (see my signature on how to do that). Then, how did the reviews get in the database? I can only assume you have replaced the original shop and the new one isn't showing them but that would just be guessing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, Jack_mcs said:

It's difficult for anyone to help since your question doesn't include any details. First, you should always state the version of oscommerce you are using (see my signature on how to do that). Then, how did the reviews get in the database? I can only assume you have replaced the original shop and the new one isn't showing them but that would just be guessing.

i use the last  OSCOM CE Phoenix 

yes i have replaced old oscommerce db

what do you mean with guessing?

Share this post


Link to post
Share on other sites

And .. in italian language i have a review in the output instead 5

in english version  no one review in the output

Enrico

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you are talking about product reviews display on product info page then check that you have more than one set to show in admin. Also in admin /Configuration /max val

make sure you have more than 1 to display per day

image.png.12a4724f5330b06bbb8ac42cac267bc9.png


 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, bitit.it said:

And .. in italian language i have a review in the output instead 5

in english version  no one review in the output

check you database to check all reviews were copied properly

image.png.112ce0534adcc3e024f1c154acd94cc1.png


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

In max value i haven't this configurations , i have something of similar in content , but any changes don't producing  nothing .

 

 

max-value.jpg

contenet.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, bitit.it said:

what do you mean with guessing?

There are many versions of oscommerce and they are not all coded the same way. When it isn't known what version is being used, I, and others, can only guess at what the problem might be.

In Phoenix, there is a Reviews module in the Modules->Navbar modules section, Do you have that enabled?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
22 minutes ago, Jack_mcs said:

There are many versions of oscommerce and they are not all coded the same way. When it isn't known what version is being used, I, and others, can only guess at what the problem might be.

In Phoenix, there is a Reviews module in the Modules->Navbar modules section, Do you have that enabled?

 

Yes is enabled , i can reach to review page , where is only one review, no more

 

Enrico

Edited by bitit.it

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, bitit.it said:

i have 24 , setting, bur 1 output

Then you need to check your error logs and database I would think something has gone wrong in the install or db transfer.


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@bitit.itThe code checks if the product in the review has an active status and if the review has an active status. Assuming your products are all enabled and active, the problem might be that your reviews don't have a reviews_status field. Older versions of oscommerce didn't have that field so you may need to add it to the table.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Jack_mcs said:

@bitit.itThe code checks if the product in the review has an active status and if the review has an active status. Assuming your products are all enabled and active, the problem might be that your reviews don't have a reviews_status field. Older versions of oscommerce didn't have that field so you may need to add it to the table.

Thank you jack but i have reviews_status all with value=1

Enrico

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×