Jump to content
Sign in to follow this  
churchillj54

PayPal Express authorisation loop.

Recommended Posts

Hi there,

I have been having a lot of trouble with the paypal module on my current website which used to work fine. When a customer uses the express paypal button they get taken to the paypal site of which they sign in but when they return to the site the basket is empty, they then continue to pay via paypal and continue this loop indefinatly. When checking the payment module logs the individuals attempting get SetExpressCheckout and GetExpressCheckout repeatly and from what I have read a completed authorisation process must send back a DoExpressCheckoutPayment. I tried updating the version which worked at first as I tried to process a payment for myself as a test but then the problem started again just as before and now no payments are processing for people.

I have no idea what this could be, if anyone could assist in this problem it would be amazing.

Regards,

Jack

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@churchillj54

If you site used to work fine with the Paypal module, and now it doesn't, that usually means that something somewhere has changed. Ask your host if they updated anything, especially if they updated the version of PHP the server is running. Many hosts will deny that they changed anything, but if pressed, will finally (and/or reluctantly) admit it when they have indeed made a change.

M


Get the latest Responsive osCommerce CE (community edition) here .

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had buyers experience the same issue with PayPal Express and the only way for them to complete payment and make a purchase was for me to turn off Express and revert back to PayPal Standard.  I hated doing that as I really love Modular Shopping Cart and how close it is to a simple one-page checkout complete with products, shipping, coupons and click on PayPal Express and be done with it. 

I don't believe it's a problem on my host's end.  I'm using 2.3.4.1 CE and PHP 7 since making the switch to the responsive version of osCommerce months back.  And I don't think the problem affected all buyers, either.  Just some.  Perhaps a browser issue?  I don't know.

- Andrea

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×