Jump to content
shichemt

Square Payments Plugin for osCommerce

Recommended Posts

I have installed the oscommerce-2.3.4.1, the squareup plugin files are copied to the same directories as instructed and template_bottom has been modified. the square api is alsp obtained.

However I tried to install the plugin and I do not see the square payment module is listed among all these preinstalled modules.

I tested on the other domain, it was there and installed successfully.

> The suceesful one here: giftcardonly.com

?> the failed domain: gconly.com

Any idea what is the real issue causing this?

 

Thank you

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay so I'm having some problems getting this to show up.


I'm connecting to the CANADIAN developers side, and the module is NOT showing up in the admin dashboard for payment modules.

 

Any advise?


A signature is something that reflects its user. - The dictionary

 

The question is not, 'to code, or not to code'

the question is, 'if we do not code, are we really alive?'

-- anonymous

Share this post


Link to post
Share on other sites

BTW...what protection do I as a merchant have if someone uses a stolen card here?  If someone has a stolen card, all they need is a zip code and this transaction will pass, yes?  Nothing authenticating a card's zip code with a site user's payment address?  So no protection from charge back... or am I missing something?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/16/2019 at 3:15 PM, shichemt said:

Please post any bugs, problems and suggestions about  Square Payments Plugin for osCommerce in this topic. I will do my best to provide support.

Trying to get this to work on 2.3.4BS. The weird thing is I was getting a blank screen from the tep_mail error however a customer managed to make a payment somehow. Try as I might all I got was a blank screen when I clicked confirm. Now that the tep_mail is cleared up I can see the error I'm getting is "Error: Your request was invalid and cannot be processed right now. Please try again later." I copied the IDs off the square page, entered valid cc info but can't get it to work ... any suggestions would be much appreciated

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×