Jump to content
Sign in to follow this  
zefeena

product Quantity

Recommended Posts

Hio,

 

I'm trying to add the following code to a frozen install.  and its throwing up various errors. anyone any ideas.  It works fine on my old site: ta

 

TO ADD THE PRODUCT MODEL NUMBER & QUANTITY:

 

 

IN: admin/categories.php

 

FIND THIS:

 

                <td class="dataTableHeadingContent"><?php echo TABLE_HEADING_CATEGORIES_PRODUCTS; ?></td>

 

 

ADD THIS AFTER:

 

                <td class="dataTableHeadingContent" align="center"><?php echo TABLE_HEADING_MODEL; ?>&nbsp;</td>

                <td class="dataTableHeadingContent" align="center"><?php echo TABLE_HEADING_STOCK; ?>&nbsp;</td>

                <td class="dataTableHeadingContent" align="center"><?php echo TABLE_HEADING_PRICE; ?>&nbsp;</td>

*********

 

FIND THIS:

 

 

<td class="dataTableContent”>.     <?php echo '<a href="' . tep_href_link('categories.php', 'cPath=' . $cPath . '&pID=' . $products['products_id'] . '&action=new_product_preview&read=only') . '">' . tep_image('images/icons/preview.gif', ICON_PREVIEW) . '</a>&nbsp;' . $products['products_name']; ?></td>

 

CHANGE IT TO THIS:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<td class="dataTableContent"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(‘categories.php’, 'cPath=' . $cPath . '&pID=' . $products['products_id'] . '&action=new_product') . '">' . tep_image(‘images/icons/edit.gif', ICON_EDIT) . '</a>'; ?>

 

 

<?php echo '<a href="' . tep_href_link(‘categories.php’, 'cPath=' . $cPath . '&pID=' . $products['products_id'] . '&action=new_product_preview&read=only') . '">' . tep_image(‘images/icons/preview.gif', ICON_PREVIEW) . '</a>&nbsp;' . $products['products_name']; ?></td>

 

 

 

                <td class="dataTableContent" align="center">

<?php echo '<a href="' . tep_href_link(‘categories.php’, 'cPath=' . $cPath . '&pID=' .  $products['products_id']) . '">' . '</a>' . $products['products_model'];  ?></td>

 

                <td class="dataTableContent" align="center">

<?php echo '<a href="' . tep_href_link(‘categories.php’, 'cPath=' . $cPath . '&pID=' .  $products['products_id']) . '">' . '</a>' . $products['products_quantity'];  ?></td>

 

 

               <td class="dataTableContent" align="center">

<?php echo '<a href="' . tep_href_link(‘categories.php’, 'cPath=' . $cPath . '&pID=' .  $products['products_id']) . '">' . '</a>' . $products['products_price’];  ?></td>

 

 

 

**************************************************************

 

IN:  /admin/includes/languages/LANGUAGE/categories.php

 

FIND THIS:

 

define('TABLE_HEADING_CATEGORIES_PRODUCTS', 'Categories / Products');

 

ADD THIS AFTER:

 

define('TABLE_HEADING_MODEL', 'Model');

define('TABLE_HEADING_STOCK', 'Quantity');

 

define('TABLE_HEADING_PRICE’, ‘Price’);

 

 

*****************************************************************************************************************************************************************************************************

 

IN:  /admin/includes/languages/LANGUAGE.php

 

FIND THIS:

 

define('ICON_ERROR', 'Error');

 

ADD THIS AFTER:

 

define('ICON_EDIT', 'Edit');

 

*****************************************************************************************************************************************************************************************************

 

ADD THIS:

 

edit.gif

preview.gif (optional - better image than stock one)

 

TO THIS FOLDER:

 

/admin/images/icons/


Running a botched up version of  osCommerce Online Merchant v2.3.4 bootstrap with the dresscode theme installed, numerous add-ons, terrible coding, terrible website, but will have to make do until I have made up for my losses and can risk shutting down for a couple of weeks while I start all over again. - I did not install my program but am endeavouring to fix it with your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you try making just one change at a time?  I'd try the language files first.  If you get error messages just with the language file changes, please post those errors, the code that you added, and some of the surrounding code for context.  If those go through fine, then add the image files.  Change admin/categories.php last. 

And just to be sure we are both on the same page, where it says LANGUAGE, you should be writing something like english, e.g. /admin/includes/languages/english/categories.php


Always backup before making changes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×