Jump to content
Latest News: (loading..)
Sign in to follow this  
JcMagpie

Support thread for a simple jssor animated slider CE

Recommended Posts

A simple addon to let you place a jssor slider on your index page. Why? Why not! Make that space work for you. A good banner is worth a thousand words.As you will see the jssor slide is easy to use and nice and smooth in operation. It is still a no core change add-on. Install all the new files and turn on it’s as simple as that. All the images are in images/jssor. You can make changes by simply editing the template file. It’s simple HTML so quite easy to do. It has been tested on the v2.3.4.1 CE Only. Enjoy.

Can be seen running on the test site index page.

https://www.justfastfood.com/

 

image.thumb.png.1081e99454a1419f82e406598fe1ee36.png


 

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, Owl Sauron said:

wich one is it what you have in the header section of your test site?

There are no sliders in my header? Those are video header and video carousel. I have not posted those so far but they are available. I take t is these 2 you are referring to.

image.png.9703e490b50532ada5c97c72ef37ff60.png


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated to V1.2 can now be edited in admin to set images, text and styles and other stuff. Tested on both CE BS3 and BS4,

Works on BS4 but needs slider max width to be set to 780 if useing index addon, not sure why! Works fine on BS3 with wider slider max settings.

image.png.b4bdcdb8b69a89279a3e13d40ca7adb0.png

 

 


 

Share this post


Link to post
Share on other sites
44 minutes ago, shiftyrecall said:

but on mine the image slider does not scale down properly to fit a mobile like yours does,

What version of osC are you using? or post or pm link to site,


 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, shiftyrecall said:

installed on 2.3.4 BS,

Well that's why this is for CE Frozen only it's not been tested on anything older. You probably have an outdated version of js and bootstrap.


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

well that  was easy! as you can see the add-on is not sitting correctly on your site and if you look carefully at the border the css is only being applied to part of the container.

Something clearly not right with your site. What width have you applied to it?

image.png.c7484144d60aaccfb975891630b845a1.png

Edited by JcMagpie

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, JcMagpie said:

Well that's why this is for CE Frozen only it's not been tested on anything older. You probably have an outdated version of js and bootstrap.

Ok thanks for the info, the header slider resizes fine it is just the index slider that plays up. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, shiftyrecall said:

index slider that plays up.

You missed the point! its not sitting corectly even in the pc view.


 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, JcMagpie said:

well that  was easy! as you can see the add-on is not sitting correctly on your site and if you look carefully at the border the css is only being applied to part of the container.

Something clearly not right with your site. What width have you applied to it?

image.png.c7484144d60aaccfb975891630b845a1.png

 

6 minutes ago, JcMagpie said:

well that  was easy! as you can see the add-on is not sitting correctly on your site and if you look carefully at the border the css is only being applied to part of the container.

Something clearly not right with your site. What width have you applied to it?

image.png.c7484144d60aaccfb975891630b845a1.png

/* user.css ----------------------------------------------------------------- */
div.test iFrame {
        width:100%!important; //!important is used because the width is set inline on the iframe
        height:235px!important;
        overflow:scroll;
        border:hidden;
    }

Share this post


Link to post
Share on other sites

no what width have you applied in admin in the add-on. When I look at it on a phone the css border is scaling properly bu the images are not.


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×