Jump to content
Sign in to follow this  
Druide

NEW: Anti Robot Registration Validation

Recommended Posts

do you have a url


Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am able to duplicate this by creating a problem with sessions.

 

Clear your cache & try again.

 

A corrupt cookie can also create this error, delete cookies & try again.

 

Also try with force cookie use turned off.

 

Check your configure settings.


Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Same message... :(

 

 

Do you have a url?


Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites

DO you have a URL


Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites

would you care to expound, what circumstances created the 2nd, & what happened to the rsid error?


Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The 2nd image is Unpredictable. It could be in the fist loading page, or in the second, third, etc.

I still use version2.5

With 2.8.1, it display the rsid error every time

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have'nt looked at the 2.5 code as it worked fine for me, just not as sophisticated as 2.6, just had tooo many bugs.

 

I think you need to resolve the sid issue, as regardless of this contrib it will create no end of trouble later.


Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have installed it only on "contact.php". I have add admin control menu. I will not touch to this configuration. I have set a message at the top of the png file, for visitors "If you don't see the code, please refresh your page"

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have installed it only on "contact.php". I have add admin control menu. I will not touch to this configuration. I have set a message at the top of the png file, for visitors "If you don't see the code, please refresh your page"

 

Some settings cause problems with the $_GET (SEO URL) just in case you have that try this addition:

 

after:

$new_guery_anti_robotreg = tep_db_fetch_array($check_anti_robotreg_query);

add:

 

if (empty($new_guery_anti_robotreg['session_id'])) echo 'Error, unable to read session id.';

 

PS if you add a product to the cart, then browse other pages, then go back to cart, is it still there?


Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I added your line code. No changements.

 

If I add a product to the cart, this last will appear in my cart.

But, when I will want to order it, I have to register again, and my products will be appareared.

Tomorrow, I will put on an url for your test

thanks a lot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe a solution to contourn my problem.

Is it possible to add a refresh button under the png file?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its clear to me that your problem is loss of sid, & yes refreshing the page will restore that, but thats hardly a good solution. You need to resolve the problem & stop the loss.

 

The most common reason is using page links with standard href instead of the osC tep_href_link.

 

If anyone else has this then they need to fix too, adding a workaround to the contrib for poeple with 'broken' sites is a very bad idea.


Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites

After a fresh install of oscommerce-2.2rc2a and installation of AntiRobotRegistrationValidation-2.8.1 I made it work!!! but I have a problem:

I can see the validation code only on new user registration although I have set to true all the boxes in admin panel

 

For example when I click on contact us I get the above:

 

fireshotprocapture11olabt3.th.png

 

 

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check your code on the page, and use the validation_png.php from 2.8.2


Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Check your code on the page, and use the validation_png.php from 2.8.2

 

I used your contact_us file and the validation_png.php from 2.8.2. But it works only for the new registration page .I can see the code only in this page

Share this post


Link to post
Share on other sites
I used your contact_us file and the validation_png.php from 2.8.2. But it works only for the new registration page .I can see the code only in this page

 

 

I havent looked at the contact_us file, its just the one from the ealier versions as I don`t user it, I`ll take a look later.


Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites
update

 

it works on register new account

but not on contact us

 

 

see my post above


Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uploaded Anti Robot Registration Validation v2.9

 

 

Added workaround for cache bug in firefox (It ignores no-cache at times).

Fixed the bugs in the install for 'contact us' and in the included file.

Note I have not touched the account_edit.php, account_password.php or links_submit.php files, so they may still be bugged.

Edited by spooks

Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have two problems with my setup of this contribution.

 

I am using 1.8.1, which used to be the latest, but I guess is now supplanted by 1.9. I don't think that the new version will fix this.

 

When it displays the picture, occasionally the letters are so far off the screen that it is impossible to distinguish the letter. Sometimes it can be mistaken for a different letter. I think this is probably a setting issue that I have, but I don't know how to fix it.

 

The other issue is that it displays weird characters like @, +, =. I would rather have it stick to displaying numbers and letters.

 

I have linked to an image that displays the second problem quite well. This image shows that the characters are slightly off the screen, but it is still pretty easy to tell what it should be.

 

Picture%205.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks spook for input

 

i upgraded to 2.9

and I still cant use the 'contact us' form

I turned it off for now

but Im scared of the robots!!!

ive had to be vigilant in the past and deny IPs on a regular basis (using an unsecured guestbook)

'register' works fine

but I now also have characters going off page and non alphanumeric as well

 

 

http://hoss.com.au/catalog/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×