Jump to content
Sign in to follow this  
Parikesit

[Contribution] Admin Account with Access Level

Recommended Posts

I am unable to get past the login screen as well regardless of whether the information that I enter is correct or not.

 

If it is not correct, there is no message indicating that something was wrong.


"Great spirits have always found violent opposition from mediocre minds. The latter cannot understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence." - A. Einstein

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a Problem with:

ADMIN ACCOUNT with ACCESS LEVEL

for osCommerce's Administration Tool

Version: 1.2

 

when i go to admin/index.php say this:

 

Fatal error: Cannot redeclare tep_admin_check_login() in /............admin/includes/functions/general.php on line 15

[/b]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I guess I must have done something wrong at installing this Administrators contribution because it isn't working for me.

I see:

 

Log In To Administer

Administrator UserID:

Administrator Password:

 

And try to log as user: 'admin' and password: 'admin' (as it is set in the DB) but I can't get logged in.

 

Any idea?

Thanks in advance,

 

Jose


Jose Delgado

- - - - - - - - - - - -

"I wish I were smart enough so I could end all my posts with one of those famous and brillant phrases!"

J. Delgado, amateur philosopher (2003)

Share this post


Link to post
Share on other sites

well sorry to ask those 2 questions my english is not so ggod so i wanted to be sure :

 

1. with this contrib can u set that certains admin won't see on the left column some link and other yes ... like for exemple i installed a contrib called "web visitors informations" and with my IAN LOAD 5 , i can define that if a user click on any report contrib , it ll show a message telling they have no Right to see that , but they still see the reports function title they can not access ... me i would like that they can see only the title of the function they have access and other would be hidden ...

 

2. as i have the ian load 5 with already administrator 2.2 installed , is it hard to uninstall it and install your contribution ?

 

best regards


MS2

Share this post


Link to post
Share on other sites

well i see in column left :

if (tep_admin_check_boxes('reports.php') == true) {

include(DIR_WS_BOXES . 'reports.php');

 

so it seems that u can only define that some admin can not see all the reports functions but not see certains fonction and not other in the reports categories ... am I wrong :(


MS2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please do not set the password field by hand in DB, because it must be encrypted. Just use the default one, and you can change it later from Administrator menu after installation finished.

 

zaenal

 

Log In To Administer  

Administrator UserID:      

Administrator Password:      

   

And try to log as user: 'admin' and password: 'admin' (as it is set in the DB) but I can't get logged in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nop, nop.

You can define what sub-categories to be shown or not for any members.

 

Example, if there are any sub-categories beyond reports.php selected, reports.php will shown (==true); otherwise, if there are no one sub-categories selected, the parent categories will not be shown (==false).

 

zaenal

 

 

well i see in column left :

if (tep_admin_check_boxes('reports.php') == true) {

   include(DIR_WS_BOXES . 'reports.php');  

 

so it seems that u can only define that some admin can not see all the  reports functions  but not see certains fonction and not other in the reports categories ... am I wrong  :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok cool , did someone managed to desinstall administrator contribution to install your "with level" as its very sensitive , i'm sure i need some advice im so afraid to have acceess problem after ... and when it work , i could transalte your contribution in french :wink:


MS2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've got ADMIN ACCESS with LEVEL v1.2 up and running, and it seems to be working pretty well so far. The only problem is that I've installed the Credit Class and Customer Testimonials contributions and I can't get those admin options to appear.

 

The Credit Class has it's own box, and I tried adding it in column_left.php by typing:

if (tep_admin_check_boxes('gv_admin.php') == true) {

   include(DIR_WS_BOXES . 'gv_admin.php');

 }

But that doesn't seem to work.

 

The Testimonials Manager was an option in the Tools box, so I tried manually adding it to the $contents array in tools.php by typing:

tep_admin_files_boxes(FILENAME_TESTIMONIALS_MANAGER, BOX_TOOLS_TESTIMONIALS_MANAGER) .

 

But that didn't work either.

 

Any ideas :?:


If at first you don't succeed, call your mother and ask her to send more money.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you add this box (category) and sub-categories of this box to database?

 

Here the steps:

First, you have to put this categories (gv_admin.php) in folder admin/includes/boxes.

Second, open Administration Tools than go to Administrator>File Access. Here you will see gv_admin with the red button; install it by clicking green button.

Third, than go in gv_admin and add the file (sub-categories) of this box.

 

zaenal

 

 

I've got ADMIN ACCESS with LEVEL v1.2 up and running, and it seems to be working pretty well so far.  The only problem is that I've installed the Credit Class and Customer Testimonials contributions and I can't get those admin options to appear.

 

The Credit Class has it's own box, and I tried adding it in column_left.php by typing:

if (tep_admin_check_boxes('gv_admin.php') == true) {

   include(DIR_WS_BOXES . 'gv_admin.php');

 }

But that doesn't seem to work.

 

The Testimonials Manager was an option in the Tools box, so I tried manually adding it to the $contents array in tools.php by typing:

tep_admin_files_boxes(FILENAME_TESTIMONIALS_MANAGER, BOX_TOOLS_TESTIMONIALS_MANAGER) .

 

But that didn't work either.

 

Any ideas :?:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Marg,

Do you have SSL in your server and use it for OsC? Can you enable/disable SSL for OsC?

 

Otherwise, if you won't to use SSL in this contribution:

Replace (in function tep_admin_check_login()) in generale.php:

tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_LOGIN, '', 'SSL'));

with:

tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_LOGIN, '', 'NONSSL'));

 

Also in login.php line 136

tep_href_link(FILENAME_PASSWORD_FORGOTTEN, '', 'SSL')

with this one:

tep_href_link(FILENAME_PASSWORD_FORGOTTEN, '', 'NONSSL')

 

logoff.php line 63

tep_href_link(FILENAME_LOGIN, '', 'SSL')

with:

tep_href_link(FILENAME_LOGIN, '', 'NONSSL')

 

password_forgotten.php lines 111, 120, 147

tep_href_link(FILENAME_LOGIN, '', 'SSL')

with:

tep_href_link(FILENAME_LOGIN, '', 'NONSSL')

 

includes/header.php line 23

tep_href_link(FILENAME_ADMIN_ACCOUNT, '', 'SSL')

with:

tep_href_link(FILENAME_ADMIN_ACCOUNT, '', 'NONSSL')

 

 

Hi!

I go to https:xxxxx.xxxxx.net/shop/admin/login.php and login only to be brought to a non https address. (http://www.xxxxx.com/shop/admin/index.php) Can someone please tell me what it is I have missed.

Thanks in advance,

Marg

Share this post


Link to post
Share on other sites

:D WOOHOO! That fixed it.

 

Thanks Parikesit!!


If at first you don't succeed, call your mother and ask her to send more money.

Share this post


Link to post
Share on other sites

just one last question:

Where is TEXT_INFO_EDIT_GROUP_INTRO supposed to be defined? I checked the update for english.php that's included with the contrib, but it's not listed in there.


If at first you don't succeed, call your mother and ask her to send more money.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe I miss something,

You can define that in admin/languages/english/admin_members.php file.

 

just one last question:

Where is TEXT_INFO_EDIT_GROUP_INTRO supposed to be defined? I checked the update for english.php that's included with the contrib, but it's not listed in there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having probles with this one. The default admin works okay even after I modufied the information, but all other accounts do not login. The system redirects and redirects until browser reaches its limit of redirects or starts to download login.php where it says:

 

               <td class="login"><input type="text" name="email_address"></td>

                                   </tr>

                                   <tr>

                                     <td class="login">Salasana:</td>

                                     <td class="login"><input type="password" name="password" maxlength="40"></td>

                                   </tr>

                                   <tr>

                                     <td colspan="2" align="right" valign="top"><input type="image" src="includes/languages/finnish/images/buttons/button_confirm.gif" border="0" alt="Submit"></td>

                                   </tr>

                                 </table></td></tr>

                               </table>

                               </td>

                             </tr>

                             <tr>

                               <td valign="top" align="right"><a class="sub" href="/password_forgotten.php">Password forgotten?</a><span class="sub"> </span></td>

                             </tr>

                           </table>

                         </form>



           </td>

         </tr>

       </table></td>

     </tr>

     <tr>

       <td><br>

<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">

 <tr>

   <td align="center" class="smallText">

E-Commerce Engine Copyright © 2002 <a href="http://www.oscommerce.com" target="_blank">osCommerce</a><br>

osCommerce provides no warranty and is redistributable under the <a href="http://www.fsf.org/licenses/gpl.txt" target="_blank">GNU General Public License</a>

   </td>

 </tr>

 <tr>

   <td><img src="images/pixel_trans.gif" border="0" alt="" width="1" height="5"></td>

 </tr>

 <tr>

   <td align="center" class="smallText">Powered by <a href="http://www.oscommerce.com" target="_blank">osCommerce</a></td>

 </tr>

</table>

</td>

     </tr>

   </table></td>

 </tr>

</table>



</body>



</html>

0



HTTP/1.1 302 Found

Date: Tue, 20 May 2003 00:51:50 GMT

Server: Apache/1.3.26 (Unix) Debian GNU/Linux mod_python/2.7.8 Python/2.1.3 PHP/4.3.1 mod_throttle/3.1.2 mod_ssl/2.8.9 OpenSSL/0.9.6g

X-Powered-By: PHP/4.3.1

Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT

Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0

Pragma: no-cache

Location: login.php?%2Findex.php%3F%252Findex.php%253F%25252Findex.php%25253F%2525252Findex.php%2525253F%252525252Findex.php%252525253F%25252525252Findex.php%25252525253F%2525252525252Findex.php%2525252525253F%252525252525252Findex.php%252525252525253F%25252525252525252Findex.php%25252525252525253F%2525252525252525252Findex.php%2525252525252525253F%252525252525252525252Findex.php%252525252525252525253F%25252525252525252525252Findex.php%25252525252525252525253F%2525252525252525252525252Findex.php%2525252525252525252525253F%252525252525252525252525252Findex.php%252525252525252525252525253F%25252525252525252525252525252Findex.php%25252525252525252525252525253F%2525252525252525252525252525252Findex.php

Keep-Alive: timeout=3, max=99

Connection: Keep-Alive

Transfer-Encoding: chunked

Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1



b23

<!doctype html public "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html dir="ltr" lang="fi">

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

<title>SSpower-hallinta</title>

<style type="text/css"><!--

a { color:#080381; text-decoration:none; }

a:hover { color:#aabbdd; text-decoration:underline; }

a.text:link, a.text:visited { color: #ffffff; text-decoration: none; }

a:text:hover { color: #000000; text-decoration: underline; }

a.sub:link, a.sub:visited { color: #dddddd; text-decoration: none; }

A.sub:hover { color: #dddddd; text-decoration: underline; }

.sub { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10px; font-weight: bold; line-height: 1.5; color: #dddddd; }

.text { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: bold; color: #000000; }

.smallText { font-family: Verdana, Arial, sans-serif; font-size: 10px; }

.login_heading { font-family: Verdana, Arial, sans-serif; font-size: 12px; color: #ffffff;}

.login { font-family: Verdana, Arial, sans-serif; font-size: 12px; color: #000000;}

//--></style>

</head>

<body marginwidth="0" marginheight="0" topmargin="0" bottommargin="0" leftmargin="0" rightmargin="0" bgcolor="#FFFFFF">



<table border="0" width="600" height="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center" valign="middle">

 <tr>

   <td><table border="0" width="600" height="440" cellspacing="0" cellpadding="1" align="center" valign="middle">

     <tr bgcolor="#000000">

       <td><table border="0" width="600" height="440" cellspacing="0" cellpadding="0">

         <tr bgcolor="#ffffff" height="50">

           <td height="50"><img src="images/oscommerce.gif" border="0" alt="osCommerce" title=" osCommerce " width="204" height="50"></td>

           <td align="right" class="text" nowrap><a href="/index.php">Hallinta</a> | <a href="http://www.voimaharjoittelu.net/catalog2/">Katalogi</a> | <a href="http://www.oscommerce.com" target="_blank">Tuki-sivusto</a>  </td>

         </tr>

         <tr bgcolor="#080381">

           <td colspan="2" align="center" valign="middle">

                         <form name="login" action="/login.php?action=process" method="post">                            <table width="280" border="0" cellspacing="0" cellpadding="2">

                             <tr>

                               <td class="login_heading" valign="top"> <b>Login Panel:</b></td>

                             </tr>

                             <tr>

                               <td height="100%" valign="top" align="center">

                               <table border="0" height="100%" cellspacing="0" cellpadding="1" bgcolor="#666666">

                                 <tr><td><table border="0" width="100%" height="100%" cellspacing="3" cellpadding="2" bgcolor="#F0F0FF">



5f

                                   <tr>

                                     <td colspan="2">

8d7

<img src="images/pixel_trans.gif" border="0" alt="" width="100%" height="10"></td>

                                   </tr>

                                   

                                   <tr>

                                     <td class="login">E-Mail:</td>

                                     <td class="login"><input type="text" name="email_address"></td>

                                   </tr>

                                   <tr>

                                     <td class="login">Salasana:</td>

                                     <td class="login"><input type="password" name="password" maxlength="40"></td>

                                   </tr>

                                   <tr>

                                     <td colspan="2" align="right" valign="top"><input type="image" src="includes/languages/finnish/images/buttons/button_confirm.gif" border="0" alt="Submit"></td>

                                   </tr>

                                 </table></td></tr>

                               </table>

                               </td>

                             </tr>

                             <tr>

                               <td valign="top" align="right"><a class="sub" href="/password_forgotten.php">Password forgotten?</a><span class="sub"> </span></td>

                             </tr>

                           </table>

                         </form>



           </td>

         </tr>

       </table></td>

     </tr>

     <tr>

       <td><br>

<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">

 <tr>

   <td align="center" class="smallText">

E-Commerce Engine Copyright © 2002 <a href="http://www.oscommerce.com" target="_blank">osCommerce</a><br>

osCommerce provides no warranty and is redistributable under the <a href="http://www.fsf.org/licenses/gpl.txt" target="_blank">GNU General Public License</a>

   </td>

 </tr>

 <tr>

   <td><img src="images/pixel_trans.gif" border="0" alt="" width="1" height="5"></td>

 </tr>

 <tr>

   <td align="center" class="smallText">Powered by <a href="http://www.oscommerce.com" target="_blank">osCommerce</a></td>

 </tr>

</table>

</td>

     </tr>

   </table></td>

 </tr>

</table>



</body>



</html>

0


"Use no way as way, have no limitation as limitation." - Bruce Lee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, what it's going on?

Maybe you have mistake when installing it. Also check is there any function same as with other contribution you have installed before?

 

zaenal

 

 

I am having probles with this one. The default admin works okay even after I modufied the information, but all other accounts do not login. The system redirects and redirects until browser reaches its limit of redirects or starts to download login.php where it says:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recently installed the package..

 

Missing image in distribution "button_define.gif" (FILE PERMISSION)

 

Also,

 

When requesting a forgotten password, and also in other places, email received with "ADMIN_EMAIL_SUBJECT" in subject and "ADMIN_EMAIL_TEXT" in body, as if include file missing?

 

Cheers,

 

Mark.

Share this post


Link to post
Share on other sites
When requesting a forgotten password, and also in other places, email received with "ADMIN_EMAIL_SUBJECT" in subject and "ADMIN_EMAIL_TEXT" in body, as if include file missing?

 

I am having this problem as well. It seems to have been discussed at brief earlier in this thread but I couldn't find a solution. Any help out there?

 

-Matt

Share this post


Link to post
Share on other sites

regarding

When requesting a forgotten password, and also in other places, email received with "ADMIN_EMAIL_SUBJECT" in subject and "ADMIN_EMAIL_TEXT" in body, as if include file missing?

here is my solution :D

firstly u must add the extra code which is given by zaenal on his post at recently.i paste the code again here:

define('ADMIN_EMAIL_SUBJECT', 'OsC Admin Member'); 

define('ADMIN_EMAIL_TEXT', 'Hi %s,nn You can access the admin panel with the following password. Once you access the admin, please change your password! nn  Website : %s n  Username: %s n  Password: %s nn Thanks! n %s n This is an automated response, please do not reply!');

paste the above code in admin/include/languages/english/login.php just like as he said before.

Then, checkout this line of code in admin/password_forgotten.php (i assume u have already copy this file from the contribution already :lol: ) on line 55:

require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_LOGIN);

i think this line should be placed on top since the tep_mail() requires it(see line 26).I think the problem rise because the tep_mail() cannot find the define variable of ADMIN_EMAIL_SUBJECT and ADMIN_EMAIL_TEXT since the require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_LOGIN); is placed after the code being executed. I just bring this line of code to the top which is below

require('includes/application_top.php');

and it works!!..


onimusha watanabe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

First of all congratulations to Zaenal for an excellent contribution.

 

In my opinion this is worthy of incorporation into the core of OSCommerce. It seems crazy to me that the 'Out of the Box' version of the core product does not come with, at the very least, password protection of the Admin Panel and with the complexity of features and functions within OSC I believe it is also essential to limit users only to those areas within scope of their responsibilities and, more importantly, their competances.

 

This contribution not only fits the bill with regard to fulfilling the above but does so in a manner which maintains the look, feel and quality of the core product. I'm not competant to comment on whether the actual code conforms to the standards and conventions of the core product but my vote would be for inclusion of this functionality within the next milestone release.

 

I have integrated v1.2 into a new install of OSC2.2ms1. I have had no problems with the install. Careful reading of the installation instructions and of this thread along with a methodical approach and a little time had everything up and running first go.

 

Vis-a-vis my comments above regarding integration with the core product, once I got everything up and running I packaged the combined files together, added the content of the admin_tabel.sql file to the oscommerce.sql file in the Install directory, put the lot on the server and ran the Install script and Hey Presto! I had a brand new installation of OSC2.2ms1 complete with Admin Account with Access Level v1.2 in a matter of minutes. By the way I have very little PHP knowledge and absolutely no SQL so this really HAD to be easy!

 

The only bugs I have found relate to the emails which are forwarded to Admin Members when they are first added as Admin Members, when they change their password e.g. on their first login, or when they forget their password. Some of these bugs and fixes have been mentioned elsewhere in this thread but some relate to problems in v 1.1 which have been partially fixed in v1.2. My comments here relate only to v1.2.

 

Firstly, not a bug but an omission in the readme.txt

 

There are two logins set up as part of the initial install. Without knowing about these you won't be able to gain access to the Admin Panel. I know that an early post in this thread details these but they should also be mentioned in the readme.txt. For completeness I have included them here.

 

email: admin@localhost

password: admin

and

email: test@localhost

password: admin

 

At last I get down to the bugs!

 

BUG 1

 

When you first login using one or other of the above you are advised to change your login details. When you do this, and after any subsequent change of password, you will receive a confirmation email. The problem is that this email has the subject 'ADMIN_EMAIL_SUBJECT' and the content text is 'ADMIN_EMAIL_TEXT'. The reason for this lies within the file admin/includes/languages/english/admin_account.php which should contain the definitions for the email subject and text but doesn't. I added the following to the bottom of the script - before '?>' at line 51:

 

define('ADMIN_EMAIL_SUBJECT', 'Password Change');

define('ADMIN_EMAIL_TEXT', 'Hi %s,' . "nn" . 'You have successfully changed your password' . "nn" . 'Website : %s' . "n" . 'Username: %s' . "n" . "nn" . 'Please do not write your password down or share it with anyone.' .  "nn" . 'Thanks!' . "n" . '%s' . "nn" . 'This is an automated response, please do not reply!');

 

This works with the email now containing the required subject and content. There is one problem 'though. There is no signature on this email and I can't understand why. If anyone can help me out with this it would be much appreciated.

 

Bug 2

 

When you click on 'Password Forgotten?' on the login screen you are sent an email containing a new system generated password, or at least you should. What actually happens is that you get an email with the subject 'ADMIN_EMAIL_SUBJECT' and the content text is 'ADMIN_EMAIL_TEXT' as above. The fix for this was posted by Onimusha Watanabe for which my thanks.

 

Then, checkout this line of code in admin/password_forgotten.php (i assume u have already copy this file from the contribution already ) on line 55:

Code:

require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_LOGIN);

 

i think this line should be placed on top since the tep_mail() requires it(see line 26).I think the problem rise because the tep_mail() cannot find the define variable of ADMIN_EMAIL_SUBJECT and ADMIN_EMAIL_TEXT since the require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_LOGIN); is placed after the code being executed. I just bring this line of code to the top which is below

Code:

require('includes/application_top.php');

 

and it works!!..

 

And indeed it does.

 

There was a similar bug in v1.1 with the email forwarded to new Admin Members where the email subject and content was not defined in admin/include/languages/english/login.php but this is fixed in v1.2

 

With the above small bug fixes this contribution works as it should.

 

I do have some comments/queries about the 'File Access' functionality but I think they should be the subject of a separate post.

 

Keep up the good work! I for one very much appreciate it.


Alan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marg,

 

I have had the same problem as yourself.

 

I know that Zaenal posted a reply to this but I think he missunderstood your problem. My problem is that I DO have a secure server but all my admin functions are accessed http:// rather than https:// I think that was your problem too.

 

Here is the fix:

 

Open the file admin/incudes/confgure.php and at the top replace

 

define('HTTP_SERVER', 'http://www.yourserver.com');

 

with

 

define('HTTP_SERVER', 'https://www.yoursecureserver.com';

 

That did the trick for me!

 

I'm not sure why I've had to change this manually. Perhaps I did not configure this correctly during the install process or perhaps the install/configuration scripts don't configure the admin for https:// I'll pay a bit more attention to this the next time I install from scratch.

 

Anyway I hope this helps

 

Hi!

I go to https:xxxxx.xxxxx.net/shop/admin/login.php and login only to be brought to a non https address. (http://www.xxxxx.com/shop/admin/index.php) Can someone please tell me what it is I have missed.

Thanks in advance,

Marg


Alan

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have installes osc2.2_ms1 fresh and admin access. After loading the .sql file via phpmyadmin and copying all the files in. I get an error when entering the admin site..

 

 

Fatal error: Call to undefined function: tep_admin_check_boxes() in /var/www/sals/admin/index.php on line 24

 

Any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites
BUG 1

 

When you first login using one or other of the above you are advised to change your login details. When you do this, and after any subsequent change of password, you will receive a confirmation email. The problem is that this email has the subject 'ADMIN_EMAIL_SUBJECT' and the content text is 'ADMIN_EMAIL_TEXT'. The reason for this lies within the file admin/includes/languages/english/admin_account.php which should contain the definitions for the email subject and text but doesn't. I added the following to the bottom of the script - before '?>' at line 51:

 

define('ADMIN_EMAIL_SUBJECT', 'Password Change');

define('ADMIN_EMAIL_TEXT', 'Hi %s,' . "nn" . 'You have successfully changed your password' . "nn" . 'Website : %s' . "n" . 'Username: %s' . "n" . "nn" . 'Please do not write your password down or share it with anyone.' .  "nn" . 'Thanks!' . "n" . '%s' . "nn" . 'This is an automated response, please do not reply!');

 

This works with the email now containing the required subject and content. There is one problem 'though. There is no signature on this email and I can't understand why. If anyone can help me out with this it would be much appreciated.

 

i dont know php but i found the some part in login.php but i can't find ware the use it maby thats the problem

 

then a gain i don't know about php just learning


yes i know my english is bad, but you understand wath i mean;) if not ask

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×