Jump to content
Sign in to follow this  
Parikesit

[Contribution] Admin Account with Access Level

Recommended Posts

i installed version 2.3 but have problem now.

access to every page under /admin/ will lead to http 404 (file not fund) error.

 

and access to catalog got this error msg

 

Warning: main(includes/functions/localization.php) [function.main]: failed to create stream: No such file or directory in d:\appserv\www\jqube\includes\application_top.php on line 140

 

Fatal error: main() [function.main]: Failed opening required 'includes/functions/localization.php' (include_path='.;c:\php4\pear') in d:\appserv\www\jqube\includes\application_top.php on line 140

 

what is wrong?

thanks in advance for any help.

 

I had the exact same problems that you seem to be experiencing. You need to update your configuration with the correct file paths, which I believe are stored admin/includes/configure.php.

 

There are various roots that you'll need to re-route to your relevant paths. I asked for help and found it was a case of trial and error.

 

Hope this helps a little.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've installed this contribution which took a while. The "application_top_php" file made me think I needed to install everthing into the "admin/includes/application_top.php". I figured out that there is code that belongs in filenames.php & database_tables.php.

 

My problem is that when I login to work with the Member Groups - I can't add nor delete. In fact, there is nothing under the grey bar that states: Name, email address, groupls level, lognum, & action. There is nothing on the right side allowing me to add. Is this how it is supposed to be?

 

I just don't know where to go from here. Also, this contribution states it will only work with CVS2 and MS1. Well, I've downloaded the lates OSC. Does this mean it won't work with MS2?

 

anybody?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi netfrugal,

 

I installed this contrib on 2 and its working fine. Though I'd to spend several hours before I figured out what was going on.

The problem is that each one of us add contribs as per our requirement and so a standrad solution cannot be documented, I think.

 

You gott figure out most of the solutions through trial and error. :'(

 

I'm yet to figure out some after I Installed WYSIWYG Mailer contrib, which includes miles of code.


--- DontheCat ---

 

Obviously the truth is what's so

Not so obviously, it's also so what.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Warning: main(includes/column_left.php): failed to open stream: No such file or directory in /html/admin/admin_account.php on line 83

Fatal error: main(): Failed opening required 'includes/column_left.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /html/admin/admin_account.php on line 83

 

anyone know why id be getting this error?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Warning: main(includes/column_left.php): failed to open stream: No such file or directory in /html/admin/admin_account.php on line 83

Fatal error: main(): Failed opening required 'includes/column_left.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /html/admin/admin_account.php on line 83

 

anyone know why id be getting this error?

 

 

nevermind... im a dummie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I have installed this great contribution and i have some problems with the admin login panel.

 

1.Whatever i am trying to put as login information the login doesn`t work. Just reloads the page. I saw other people had the same problem but i couldn`t figure out a solution out from what you guys have discussed here. Maybe i didn`t got the point. I try to login as 'admin@localhost' pass:'admin' OR 'test@localhost' - pass: 'admin' . The result?! Nothing happens. :huh:

 

2.Also the "Forgotten password" function doesn`t work.

 

Please give me some information , i am newbie and i don`t know where to start solving this issue.

 

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I have installed this great contribution successfully, however, I have a question for the experts. Because there are many people can access the admin section, whenever one people changes the order status in the order page, is it possible to record who changed it, and display it on the order page? Any suggestions? Or there is another mod for this.

 

Thanks a lot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

1) Can anyone let me know the default login details.. I cant find this anywhere

 

2) The forgotten password function for some reason does not find the actual text for ADMIN_EMAIL_TEXT and therfore the password is not included in the email.. the email subject is ADMIN_EMAIL_SUBJECT and the email contains only the text ADMIN_EMAIL_TEXT.

 

I tried hard coding the include in forgotten_password.php to require('includes/languages/english/login.php'); but this also did not work... all the language files are present and in the correct directories, as far as i can see.

 

Thanks

Edited by strategy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi

 

1)  Can anyone let me know the default login details.. I cant find this anywhere

 

2)  The forgotten password function for some reason does not find the actual text for ADMIN_EMAIL_TEXT and therfore the password is not included in the email.. the email subject is  ADMIN_EMAIL_SUBJECT and the email contains only the text ADMIN_EMAIL_TEXT. 

 

I tried hard coding the include in forgotten_password.php to  require('includes/languages/english/login.php'); but this also did not work... all the language  files are present and in the correct directories, as far as i can see.

 

Thanks

 

 

 

I added the following lines to forgotten_password.php and it worked

 

require('includes/application_top.php');

require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/login.php');

 

It seems that there was no reference to the login.php which define the 2 variable. Ideally, Login.php should not be harded coded here but should I don't believe any new addition was made to the Filenames.php which refers to login.php either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I installed the contib. with no problem but I also have Easy Populate and after the installation it stop working when u try to download or update any thing on the catalog it takes me to a login screen again.

any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I've succesfully installed the Admin Access level 2.3.

 

Sorry folks,

But where is this Version 2.3? When I do a seach at the Contributions, I get "Admin Account with Access Level, 2.2-CVS, 20 Aug 2004" but the link takes me to "Version 1.2, 24 Apr 2003" and it says it "will only work with CVS2 and MS1." I have osCommerce 2.2-MS2.

 

Can a brother get a link?

BD

 

:-"

Share this post


Link to post
Share on other sites
My admin login.php page keeps reloading itself after putting in the correct username and PW. Has anyone had this problem and know who it fix it? I have made 3 differenct admin setions and it keeps doing it.

 

Thanks,

 

Scott

Ps. I know it is the correct UN & PW because I checked the database and it says that I have logged in 5 times.

 

Having the same problem. Does anyone have a solution please e-mail me at hkhockey@shaw.ca thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just installed this contrib to a stock ocs 2.2MS2 and I get the following errors:

 

PHP Warning:  main(includes/languages/add_ccgvdc_english.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/staging/osCommerce/admin/includes/languages/english.php on line 330

 

PHP Fatal error:  main(): Failed opening required 'includes/languages/add_ccgvdc_english.php' (include_path='.:/usr/share/pear') in /var/www/staging/osCommerce/admin/includes/languages/english.php on line 330

 

There is no file:

/var/www/staging/includes/languages/add_ccgvdc_english.php

 

 

Do I need to get that file from somewhere, or do I need to fix:

/var/www/staging/osCommerce/admin/includes/languages/english.php

 

Thank You,

Kevin

Share this post


Link to post
Share on other sites
I just installed this contrib to a stock ocs 2.2MS2 and I get the following errors:

 

PHP Warning: ?main(includes/languages/add_ccgvdc_english.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/staging/osCommerce/admin/includes/languages/english.php on line 330

 

PHP Fatal error: ?main(): Failed opening required 'includes/languages/add_ccgvdc_english.php' (include_path='.:/usr/share/pear') in /var/www/staging/osCommerce/admin/includes/languages/english.php on line 330

 

There is no file:

/var/www/staging/includes/languages/add_ccgvdc_english.php

Do I need to get that file from somewhere, or do I need to fix:

/var/www/staging/osCommerce/admin/includes/languages/english.php

 

Thank You,

Kevin

 

 

It just contains

<?php
define('BOX_INFORMATION_GV', 'Gift Voucher FAQ');
define('VOUCHER_BALANCE', 'Voucher Balance');
define('BOX_HEADING_GIFT_VOUCHER', 'Gift Voucher Account'); 
define('GV_FAQ', 'Gift Voucher FAQ');
define('ERROR_REDEEMED_AMOUNT', 'Congratulations, you have redeemed ');
define('ERROR_NO_REDEEM_CODE', 'You did not enter a redeem code.'); ?
define('ERROR_NO_INVALID_REDEEM_GV', 'Invalid Gift Voucher Code'); 
define('TABLE_HEADING_CREDIT', 'Credits Available');
define('GV_HAS_VOUCHERA', 'You have funds in your Gift Voucher Account. If you want <br>
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? you can send those funds by <a class="pageResults" href="');
? ? ? 
define('GV_HAS_VOUCHERB', '"><b>email</b></a> to someone'); 
define('ENTRY_AMOUNT_CHECK_ERROR', 'You do not have enough funds to send this amount.'); 
define('BOX_SEND_TO_FRIEND', 'Send Gift Voucher');

define('VOUCHER_REDEEMED', 'Voucher Redeemed');
define('CART_COUPON', 'Coupon :');
define('CART_COUPON_INFO', 'more info');
?>

 

Gift voucher and coupon definitions. So if your version of OSC doesn't have those installed, just comment out the include that's causing the problems

 

Brian

Edited by wheeloftime

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank You, I did figure out that commenting out that line fixed my problem. It is nice to read your post confirming that what I did was appropriate.

 

Thank You again,

Kevin

Share this post


Link to post
Share on other sites
Having the same problem. Does anyone have a solution please e-mail me at hkhockey@shaw.ca thank you.

 

 

Gotta say i have the same problem as you 2 if i put in the incorrect password it it says error incorrect password. but when i put admin@localhost and admin as pass word it just reloads the admin page i have tried it with php 5 first and thought that was causing it. so reloaded php 4.3 and is the same. i have also tried 2.1 and 2.3 of the contrib with the same affect

 

 

 

any help would be greatly appreciated

 

 

 

Marc

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gotta say i have the same problem as you 2 if i put in the incorrect password it it says error incorrect password. but when i put admin@localhost  and admin as pass word it just reloads the admin page i have tried it with php 5 first and thought that was causing it. so reloaded php 4.3  and is the same. i have also tried 2.1 and 2.3 of the contrib with the same affect

any help would be greatly appreciated

Marc

 

 

change your "session_write_directory" directrory ,have "write" authority.

 

take me two days.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I dont know if there is a problem with the sessions, but when i click on a drop down menu the system logs me off, and i have to log back in, but even if i do that it still wont let me do what i want to do, it will just log me back off again and again?

 

Thanks

Danny

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am trying to install this contribution and have come across a couple of problems I hope someone can help me with.

 

1. Some file names are not showing as they should. And I can not find a language file to specify the correct headings. They seem to be made on the fly coming from the database somewhere.

 

ie: shows Gv_admin instead of Gift Voucher

 

2. It is not showing sub pages underneath the different areas that are added on contributions, like the gift coupon, points rewards, etc. I manually entered the areas into the database and believe I did it correctly. I follows the sql file supplied with the contribution so it should be ok. They work fine if you want to give access to all of the pages in each group but can not set seperate levels for different pages within each new contribution.

 

3. when you click on save, it is not saving any new information to the database for the added on contributions. I have gone in and manually entered them, but every time I have tried to use the admin area to make changes it acutally removes all the access to the added on contributions.

 

 

 

Anyone know what I can do or is there an additional "how to use this contribution" file somewhere that I could read? Should mention I am using Admin 2.3

Edited by wendyjames

Wendy James

 

Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well after trying a couple of things I solved #2 and #3... anyone have a suggestion for #1? =)


Wendy James

 

Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, I downloaded this contribution and I've read through this topic and can't figure this out, so hopefully I don't sound like too much of an idiot.

 

How do you complete this step?

 

2. Database.

You must to create three tables into your DB, using the 'admin_tabel.sql' file.

 

Any help is appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×