Latest News: (loading..)
Sunmanuk

Admin Boxes/images not showing after seting up SSL

3 posts in this topic

HI

 

ive just setup SSL and all is good except in admin the graphs and boxes are not showing up , below is my admin/configure .

 

Any help appreciated

define('HTTP_SERVER', 'http://www.lizzyj-lingerie.co.uk');
  define('HTTPS_SERVER', 'https://www.lizzyj-lingerie.co.uk');
  define('ENABLE_SSL', true);
  define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'www.lizzyj-lingerie.co.uk');
  define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'www.lizzyj-lingerie.co.uk');
  define('HTTP_COOKIE_PATH', '/admin');
  define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/admin');
  define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'www.lizzyj-lingerie.co.uk');
  define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'www.lizzyj-lingerie.co.uk');
  define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'true');
  define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', '/home/cluster-sites/2/l/lizzyj-lingerie.co.uk/public_html/');
  define('DIR_WS_ADMIN', '/admin/');
  define('DIR_WS_HTTPS_ADMIN', '/admin/');
  define('DIR_FS_ADMIN', '/home/cluster-sites/2/l/lizzyj-lingerie.co.uk/public_html/admin/');
  define('DIR_WS_CATALOG', '/');
  define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');
  define('DIR_FS_CATALOG', '/home/cluster-sites/2/l/lizzyj-lingerie.co.uk/public_html/');
  define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');
  define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
  define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', DIR_WS_CATALOG . 'images/');
  define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');
  define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');
  define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
  define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
  define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
  define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');
  define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_WS_CATALOG . 'includes/languages/');
  define('DIR_FS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/languages/');
  define('DIR_FS_CATALOG_IMAGES', DIR_FS_CATALOG . 'images/');
  define('DIR_FS_CATALOG_MODULES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/modules/');
  define('DIR_FS_BACKUP', DIR_FS_ADMIN . 'backups/');
  define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');
  define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

ljadmin error.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try changing these three lines:

define('HTTP_SERVER', 'https://www.lizzyj-lingerie.co.uk');
define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'https://www.lizzyj-lingerie.co.uk');
define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'https://www.lizzyj-lingerie.co.uk');

 

Sunmanuk likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now