Jump to content

Recommended Posts

Perhaps the <?php is missing at the beginning of the file ?


Get the latest Responsive osCommerce CE (community edition) here .

(Live   : OsC 2.2, php 5.4 & UTF-8  |  Local : OsC 234BS php7.2 Edge for future shop)

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, bastosdesign said:

Update - this happens when I update the english.php file like the instructions call for... trying to debug why now

All of the definitions for admin, not just for this addon, are missing so the change you made to the english.php file is at fault. Maybe you used the one from the shop side? Or overwrote what was in it?

You should restore that file to the original. You will still get the missing definitions but only for this addon. Once you get to that point, making the changes to the english file should get rid of those remaining warnings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thx Jack. I got it all sorted out. Your addon makes life MUCH easier... just trying to figure out how to modify it to allow multiple attribute selection at once :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello when I installed the add on it shows like this at the top and bottom of the page can you tell me how to fix this please?

Thank you

image.thumb.png.1e3824d3a46fcb0b34750d66e6c8fad6.png

image.thumb.png.8959cc85ecfc7d53349fb5bd66daf9f7.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

In admin/includes/template_top.php, find this line

<base href="<?php echo ($request_type == 'SSL') ? HTTPS_SERVER . DIR_WS_HTTPS_ADMIN : HTTP_SERVER . DIR_WS_ADMIN; ?>" />

and change it to

<?php 
/****Begin Easier Attributes ****/
if ($PHP_SELF !== 'easier_attributes.php') { ?>
<base href="<?php echo ($request_type == 'SSL') ? HTTPS_SERVER . DIR_WS_HTTPS_ADMIN : HTTP_SERVER . DIR_WS_ADMIN; ?>" />
<?php 
} 
/****End Easier Attributes ****/
?>

Please note that I can only guess at what to change since you didn't mention your version of oscommerce. Please be sure to always mention that in any post on these forums..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×