Jump to content

Recommended Posts

I started over adapting this to both the NavBar and to Phoenix. I don't know what I did, but whatever problems I was initially having have been resolved. B)

I've been doing my development on an in-house WAMP server. I wanted to share my progress with others, so I moved the shop to my host's server. Here, I've discovered a slight browser related problem ...

If I access my shop (on my host's server) using Chrome, and I use the search function, everything works fine from any page.

Internet Explorer 11 also works fine.

If I access my shop using Firefox (68.0.2), and I use the search function ON THE HOME PAGE, nothing works. If I use it on ANY OTHER PAGE, it works fine. If I return to the home page, it no longer works.

If anyone can test this for me, I can pm you with the URL and some search terms.

TIA

Malcolm

 


Get the latest Responsive osCommerce CE (community edition) here .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Happy to test.


This is a signature that appears on all my posts.  
IF YOU MAKE A POST REQUESTING HELP...please state the exact version
of osCommerce that you are using. THANKS

 
Get the latest Responsive osCommerce CE (community edition) here

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, @burt tested it for me, and for him, it works fine under IE, but not under Chrome.

Can I get a couple more testers, please?

Malcolm


Get the latest Responsive osCommerce CE (community edition) here .

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can tomorrow Malcolm. Chrome IE and Firefox. 

Best regards

Valqui


Running Old EDGE, setting up Frozen and playing with Phoenix !

Community Oscommerce fan :heart:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good afternoon Malcolm @ArtcoInc.
I try on Chrome and Firefox,  same behavior.

After entering the URL you gave me, being on the main page the search does not work. Then if I click anywhere else on the site and use the search bar, the search works well.

Let me know if you need any other test.

Best regards

Valqui


Running Old EDGE, setting up Frozen and playing with Phoenix !

Community Oscommerce fan :heart:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
3 hours ago, ArtcoInc said:

@tgely @milerwan May I ask you two to test this? I am having different people getting different results ...

Malcolm

Please send me your link and/or your files.

Edited by milerwan

Osc v2.3.4 BS "custom"

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks like as script onload problem without I see your codes.


:blink:
osCommerce based shop owner with minimal design and focused on background works. When the less is more.
Email managment with tracking pixel, package managment for shipping, stock management, warehouse managment with bar code reader, parcel shops management on 3000 pickup points without local store.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@tgely

Ok, I tried something different ...

1) I logged into my host's server, created a new, blank subdirectory, and blank database. The subdirectory is under my primary domain.

2) I uploaded a copy of Phoenix (patched up to v1.0.1.4), which included my Store Search NavBar code.

3) I did an in-place installation, and let the installation create the configuration files.

4) I logged into admin, and installed the Store Search NavBar module.

5) I edited a few products and files to include the appropriate search terms.

So, I now launch a browser, and log into the new store. Using all three browsers here (IE, Chrome, and Firefox), the search function seems to work for me. It also worked fine for one tester, but two other testers are reporting problems.

Any ideas?

Malcolm

PS: I can pm you the URL and search terms if you want. I can also send you the module code.


Get the latest Responsive osCommerce CE (community edition) here .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×