Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

petbeemer

Header Buttons Not Live?

Recommended Posts

Ive installed slideshow to my oscommerce 2.3.4 which works and looks a treat! 

However.......theres only the slightest mod to the header.php file but it seems to have made the buttons 'non live' (cart contents, checkout, my account) now and I cant seem to keep the slideshow and buttons working together? Any help please! the site is www.book.danceconnections.events

Share this post


Link to post
Share on other sites

You are at a very early stage in this site, so nuke it and start fresh with the Responsive osCommerce version. If that is a no-go, then uninstall the slideshow. If that makes the buttons work, then you know the problem is the slideshow - is it an addon? If yes, post at its support thread...


Help shape the future of Phoenix; join the Phoenix Club

Share this post


Link to post
Share on other sites

so if I use this code to show the slideshow 

<?php
require(DIR_WS_INCLUDES . 'slideshow.php');
?>

The buttons are non live!

and if I use this code

<div id="content-slide" class="grid_24"><?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'slideshow.php'); ?></div>

The buttons are live but the whole slideshow is just slightly out of line??

Share this post


Link to post
Share on other sites

What browser(s) are you trying? It's working for me in Firefox and Chrome.

 

Malcolm


Get the latest Responsive osCommerce CE (community edition) here .

Share this post


Link to post
Share on other sites

im using i.e11 windows 8.1 unfortunately!

I can still see its off to the right by a tiny amount, 1px maybe? just very annoying!

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Instead of 

<div id="content-slide" class="grid_24">

use

<div class="grid_24 alpha">

Worked a treat!!! don't understand how but thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

×