Jump to content
Latest News: (loading..)
Sign in to follow this  
grandpaj

2334BS - Product Images problematic

Recommended Posts

Hi

 

Not sure whether this should be posted here, anyway no doubt someone will tell me or move it.

 

The problem I have is, if you look at

 

http://www.grandpas.co.nz/bootstrap/product_info.php?products_id=30

then

http://www.grandpas.co.nz/bootstrap/product_info.php?cPath=21&products_id=28

 

The 2 /3 "wee" images appearing below the main image on the right side of the page, these appear OK on the second link but not on the first, can anyone tellme whats wrong. I haven't got a clue.

 

Again apologies if I shouldn't have posted here.

 

Many thanks

Grandpa

Edited by grandpaj

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@grandpaj I can't see a problem. Can you explain more about the problem you're seeing?


This is a signature that appears on all my posts.  
IF YOU MAKE A POST REQUESTING HELP...please state the exact version
of osCommerce that you are using. THANKS

 
Get the latest current code (community-supported responsive 2.3.4.1BS Edge) here

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Burt

Ive attached a couple of screenshots which I hope may help clarify.

post-276414-0-19831800-1398336478_thumb.jpg

 

post-276414-0-38532700-1398336877_thumb.jpgpost-276414-0-19831800-1398336478_thumb.jpg

 

One shot (with the phone shows the 3 wee images below one larger image) and the other shows 2 only the 2 larger images but no wee ones.

 

Hope that helps

 

Im using FF and have also checked using Chrome.

 

Many thanks

 

Grandpa

Edited by grandpaj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have only two images for that product ? If so, add another.

 

The images "fit" into the space below the first large image, so if you add another the ones below become smaller (or wrap appropriately) if your images are "wide".

 

 

Edited by burt

This is a signature that appears on all my posts.  
IF YOU MAKE A POST REQUESTING HELP...please state the exact version
of osCommerce that you are using. THANKS

 
Get the latest current code (community-supported responsive 2.3.4.1BS Edge) here

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have only two images for that product ? If so, add another.

 

The images "fit" into the space below the first large image, so if you add another the ones below become smaller (or wrap appropriately) if your images are "wide".

 

Hi Burt. Many thanks for your help. I think I understand a liitle better now. I have posted a screenshot with another iamges added. I guess this is how it should look. Many thanks Grandpa

 

post-276414-0-42542400-1398338615_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exactly :thumbsup: So now the two images appear smaller as they have shrunk to fit the available width - makes sense ?

 

 


This is a signature that appears on all my posts.  
IF YOU MAKE A POST REQUESTING HELP...please state the exact version
of osCommerce that you are using. THANKS

 
Get the latest current code (community-supported responsive 2.3.4.1BS Edge) here

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×