Jump to content
RC Storick

What should I do?

Recommended Posts

Reinstall, as there is no known problem with browsers that are not IE. Suggest you have made some changes somewhere which has broken it.


This is a signature that appears on all my posts.  
IF YOU MAKE A POST REQUESTING HELP...please state the exact version
of osCommerce that you are using. THANKS

 
Get the latest Responsive osCommerce CE (community edition) here

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you are certain, get a developer to sort it out => http://forums.oscommerce.com/forum/79-commercial-support-enquiries/


This is a signature that appears on all my posts.  
IF YOU MAKE A POST REQUESTING HELP...please state the exact version
of osCommerce that you are using. THANKS

 
Get the latest Responsive osCommerce CE (community edition) here

Share this post


Link to post
Share on other sites

I made no changes it did this from the first install.

Just bought a test item and I am taken to the paypal payment page both with paypal express and from normal checkout using firefox

 

oscommerce seems to be working as it should ??

 

Maybe you should clear your browser cache

 

Where in the process are you sent back ??

 

I do see an extra //// if you look at the browser address should not be there

 

http://stunthanger.com/hobby//product_info.php?

 

check your include/configure.php

 

Regards

Joli


To improve is to change; to be perfect is to change often.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×