Jump to content
Latest News: (loading..)
burt

Bootstrap 3 in 2.3.4 - Responsive from the Get Go

Recommended Posts

I have not had the problem again so far. So am leaving it as is for now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@burt

Will definitely do.
If everything goes as planned I should get a "real" server space somewhere during March, latest April.

Yesterday when I worked on the shop loading was normal and I didn't feel any slow downs, using the js script.

Edited by Tsimi

When you ask for help/support:

  • Always state your osCommerce version
  • If possible, list up installed add-ons
  • 3rd party templates are not supported in the forum

Latest osC: osCommerce CE (Community Edition aka. Edge)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having a problem when “Force Cookie Use” is set to true, I set it to true so that the URLs would not have the long “osCsid=5c06d7bc7dc631eb69d799df138a52bb” attached to the urls.

 

However when “Force Cookie Use” is set to true customers can no longer buy from the store! All they get is a warning page saying please turn on your cookies!

 

I have checked my self and I have cookies enabled in my browser but it still only gives this warning page. Anyone else had this problem or is there a known solution that I have not found?

cookie.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

With the default settings (force cookies false) you'll get session ids on the first page display but after that they go away.

You want prevent spider sessions True and check you don't have them indexed in google.

Edited by BrockleyJohn

For a new install or if your store isn't mobile-friendly, get the community-supported responsive osCommerce here: https://github.com/gburton/osCommerce-234-bootstrap/archive/master.zip

 

For Github users: Bootstrap addons - one per branch - https://github.com/BrockleyJohn/Responsive-osCommerce/wiki/Overview-of-Branches

Working on generalising bespoke solutions for Quickbooks integration, Easify integration and pay4later (DEKO) integration at 2.3.x

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Sorry too early to think! with set to false, I get the id on all page. It was set to True to make the URls short. However customers complaind they could not buy! They said cookies are on but still get error.

I too only get the error page with it set to true. Making it false goes back to long Urls,

Edited by justcatering

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok got to bottom of this, my mistake Config file setup wrong! I had,

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'https://www.xxxxxx.com');
define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'https://www.xxxxx.com');
define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');

 

changed to this and it works fine,

 

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '.www.xxxxxx.com');
define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '.www.xxxxx.com');
define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2018/2/15 at 5:49 PM, burt said:

Default Hook:
load the fa from the fa site

Non standard Hook (maybe an addon or such):
load the fa from your own server

Would be nice so that the "Pro" version can be utilized easily as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

EDITED

Problem is not showing in my stock Edge.

Edited by burt
3rd party support request removed. AGAIN.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When checking whos online in admin I am seeing guest logins with this " /cookie_usage.php " as the last page clicked URL! Its happening quite a few times, Should this be somthing a guest see as normal? I thought it was an error page!

It apperes to be mainly from .fr and .de IP addresses. Its been happening all morning. Why would they allways get /cookie.usage.php as last click?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
28 minutes ago, justcatering said:

When checking whos online in admin I am seeing guest logins with this " /cookie_usage.php " as the last page clicked URL! Its happening quite a few times, Should this be somthing a guest see as normal? I thought it was an error page!

It apperes to be mainly from .fr and .de IP addresses. Its been happening all morning. Why would they allways get /cookie.usage.php as last click?

 

 

They had cookies blocked in their browser. It's that kind of error page! Maybe it's a spider.


For a new install or if your store isn't mobile-friendly, get the community-supported responsive osCommerce here: https://github.com/gburton/osCommerce-234-bootstrap/archive/master.zip

 

For Github users: Bootstrap addons - one per branch - https://github.com/BrockleyJohn/Responsive-osCommerce/wiki/Overview-of-Branches

Working on generalising bespoke solutions for Quickbooks integration, Easify integration and pay4later (DEKO) integration at 2.3.x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure to be honest John had cookie problem when I installed the URL addon and thought I had resolved it. Too many customers having this issue. I have disabled the Seo Urls 5 addon and problem appears to have gone! Also had number of customers on site almost double the moment I turned Seo Urls 5 URL addon off!

Only problem now is the Addon has left code in the store than needs to be manually removed and DB needs to be edited!

Anyone installing this need to be careful as uninstall in not simple!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, justcatering said:

Not sure to be honest John had cookie problem when I installed the URL addon and thought I had resolved it. Too many customers having this issue. I have disabled the Seo Urls 5 addon and problem appears to have gone! Also had number of customers on site almost double the moment I turned Seo Urls 5 URL addon off!

Only problem now is the Addon has left code in the store than needs to be manually removed and DB needs to be edited!

Anyone installing this need to be careful as uninstall in not simple!

 

 

I believe you have something else going on (maybe at your hosting) that is causing issues with pieces of code.
I say this reference this, also reference our email correspondence this morning.

Maybe check on a different host if you are able to?  
Or on localhost?

Edited by burt

This is a signature that appears on all my posts.  
IF YOU MAKE A POST REQUESTING HELP...please state the exact version
of osCommerce that you are using. THANKS

 
Get the latest current code (community-supported responsive 2.3.4.1BS Edge) here

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is a signature that appears on all my posts.  
IF YOU MAKE A POST REQUESTING HELP...please state the exact version
of osCommerce that you are using. THANKS

 
Get the latest current code (community-supported responsive 2.3.4.1BS Edge) here

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Awesome woohoo i love it responsive oscommerce on my website.  Looks nice havent foun an issue yet that i see on the surface

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the last few weeks;

  • index.php made more modular
  • login.php made more modular
  • checkout_success.php made more modular
  • product_info.php made more modular
    + product info not found module as well
  • product_schema module introduced
  • introduced "actions" in application_top.php
    + new admin page for these actions
  • category_tree class updated to pull more category data
    + most areas of code updated to use category_tree class
  • template files renamed to help solve uploading problems
  • hooks auto registered in each page

Thanks to everyone who pitched in with ideas :thumbsup: and code :thumbsup: 


This is a signature that appears on all my posts.  
IF YOU MAKE A POST REQUESTING HELP...please state the exact version
of osCommerce that you are using. THANKS

 
Get the latest current code (community-supported responsive 2.3.4.1BS Edge) here

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is a signature that appears on all my posts.  
IF YOU MAKE A POST REQUESTING HELP...please state the exact version
of osCommerce that you are using. THANKS

 
Get the latest current code (community-supported responsive 2.3.4.1BS Edge) here

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

TY @burt  :rolleyes:  for the cool Breadcrumb Schema 

https://github.com/gburton/Responsive-osCommerce/pull/634

To update your shop;

  1. make changes to /includes/classes/breadcrumb.php  <--- very important to do this otherwise you end up with broken validation
  2. upload new HT module + its Language File
  3. login to admin and turn on

This is a signature that appears on all my posts.  
IF YOU MAKE A POST REQUESTING HELP...please state the exact version
of osCommerce that you are using. THANKS

 
Get the latest current code (community-supported responsive 2.3.4.1BS Edge) here

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×