Jump to content
Cyperis

CONTRIBUTION Product Tabs

Recommended Posts

Hi Clint,

 

I integrated review function in one of the product tab, looks great . below is the code.

 

Hello Bonnie,

 

Would you mind telling me where you posted this code to get Reviews to appear in a tab please?

 

Running 2.3.3 and installed Product Tabs only.

 

Thanks,

 

Lorraine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

 

My webby, http://www.oxytarm-ap.com

 

I just did finished round 1 of product info page box (still need some tweaks) - posted on forum that i needed help...

 

Nonetheless, i moved on to try products tabs...

 

Can't seem to combine both, there's some errors.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Bonnie,

 

Would you mind telling me where you posted this code to get Reviews to appear in a tab please?

 

Running 2.3.3 and installed Product Tabs only.

 

Thanks,

 

Lorraine

 

hi

is this plugin easy to install?

im still deciding over this one or that TMS plugin which also makes tabs

 

just want to check which is the easiest and less problematic one to install.

as you know, modifying oscommerce is equivalent to taking your trousers down and taking one for the team, its painful and hard.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@newburns

 

and anyone who can help me...

 

@@Comesticage

What issues are you having?

 

Hi,

 

I tried again today. OScommerce 2.3.1

 

Still looks ugly

 

http://oxytarm-ap.com/shop/catalog/product_info.php?products_id=34

 

I have a products tabs in my admin section under echo customization AND configuration (how come it's in configuration too?), i am able to rename tab 1 tab 2 to new names (like dosage. contents) - but none appear on my website.

If i were to go into catalog > Categories/Products and edit a product, i see addtional 5 boxes of the supposedly working tabs - but no matter what i key in the new tabs, none appear on my website.

 

1) i followed the installations instructions

2) Copied the new files into my dir

3) Modified the files using a file comparison tool

4) upload mysql file

5) Double check again using the instructions in "/Install Product Tabs V1.1.html"

 

I cannot seem to find the belong and hence cannot replace it.

 

// Find (Around line 184)

<p style="text-align: center;"><?php echo sprintf(TEXT_DATE_AVAILABLE, tep_date_long($product_info['products_date_available'])); ?></p>

 

<?php

}

?>

 

</div>

 

<?php

Replace with:

<p style="text-align: center;"><?php echo sprintf(TEXT_DATE_AVAILABLE, tep_date_long($product_info['products_date_available'])); ?></p>

 

<?php

}

?>

 

</div>

 

<?php include_once (DIR_WS_MODULES . FILENAME_PRODUCTS_TABS); ?>

 

<?php

 

//

 

I am guessing that this is the major culprit, where can i find it?

Edited by Comesticage

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi All,

 

http://oxytarm-ap.com/shop/catalog/product_info.php?products_id=33

 

Check out this. After going through all the posts,

 

I manage to get the tabs working and editable.

 

I still need two more help

 

1) Every image eats into my tabs - causing the header for the tabs to stretch and becomes ugly

2) http://oxytarm-ap.com/shop/catalog/product_info.php?products_id=29

 

I used to have a multi image for this product. (added 4 pictures in the admin page) and viola, it becomes a single picture with small images below it, allowing clients to scroll them and click. but now it is forever loading. How come?

 

TIA!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@Comesticage Just add line breaks before the code calls for the tabs.

That's what I did.

 

Also, what did you change? Maybe the instructions needs some updating.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here's an excerpt to my product_info.php

Extra attention to the <br><br><br><br>

 

		 <div align="center">
			 <?php
 if (PRODUCT_INFO_PAGE_BOX_TELL_BUTTON == 'True') {
 echo tep_draw_form('email_friend', tep_href_link(FILENAME_TELL_A_FRIEND, 'action=process&products_id=' . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id']), 'post', '', true);
 echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_TELL_A_FRIEND_POPUP) . '" target="_blank" onclick="$(\'#tellafriend\').dialog(\'open\'); return false;">';
 echo tep_draw_button(TEXT_TELL_A_FRIEND_POPUP, 'mail-closed');
 echo '</a>';
 }
 ?>
	 </div>

</div>
</div>
<?php// echo stripslashes($product_info['products_description']); ?>
</div>
</div>
<br><br><br><br><br>
<br>
<div>
<!-- FOR PRODUCT-TABS JUST UNCOMMENT THE LINE BELOW AND COMMENT OUT <?php //echo stripslashes($product_info['products_description']); ?> above -->
<?php include_once (DIR_WS_MODULES . FILENAME_PRODUCTS_TABS); ?>
</div>
<div id="reviews" title="<?php
echo 'Reviews for ';
echo tep_get_products_name($product_info['products_id']); ?>">
 <?php include(FILENAME_REVIEWS_POPUP); ?>
</div></form>
<div id="tellafriend" title="<?php
echo 'Tell a Friend About ';
echo tep_get_products_name($product_info['products_id']); ?>">
 <?php include(FILENAME_TELL_A_FRIEND_POPUP); ?>
</div></form>
<div id="askaquestion" title="<?php
echo 'As Us a Question About ';
echo tep_get_products_name($product_info['products_id']); ?>">
 <?php include(FILENAME_ASK_A_QUESTION_POPUP); ?>

</div></form>

Edited by newburns

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@Comesticage

Not true. I mentioned this to you before you began your product tabs installation. I experienced it once when going "Back" from the cart after adding an item.

I think it has something to do with your images addon, by the way, what does it do for you?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@Comesticage

Well we can say that it's not product tabs.

Now you can get the rest of the forum involved as this is a core issue you are having. Possibly jquery. I had it before, then I just installed the KISSit Image Thumbnailer.

Made my problems go away, but of course, I only have one image per product.

 

It somewhat works on my other store, but the large image does not load. And there isn't a php error in the log

http://koreyeagleton.com/online_store/product_info.php/heartcries-p-65

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for this awesome addon

 

Can someone tell me if it's possible to remove the top description? I currently see my product description at the top of the product listing page and in the description tab. I'm keen to remove the top description text and have everything in tabs rather

 

Thanks again

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't worry about answering my question above, I redid the setup and see everything in tabs now.

 

The only issue I have now is that I don't see the tabs in the admin page like in screenshot 2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has anyone noticed issues with IE8/IE9? None of the tabs are appearing for those versions and just getting all of the content in one long block. If anyone has a solution, I'd greatly appreciate!

 

http://bit.ly/10RggQy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

 

Please take a look at my site www.oxytarm-ap.com

 

My tabs work perfectly. As you can see, i also added EchoGuns's Product info box.

 

I would like to take this further, creating a tab "reviews" so that my guess can have another option to click on this tab and all the reviews are in it and updated as and when there are new reviews.

 

Does anyone have any clue how to do this? I been trying for days but to no avail.

 

Best,

 

CosmetiCage.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Products Specifications addon (see link below) has a Reviews tab. The tabs are in catalog/includes/modules/products_tabs.php and the reviews tab contents are in catalog/includes/modules/products_reviews.php. Just take the parts that you need.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@Comesticage

I told you it was already built in

Put this into your configure.php

 define ( 'PRODUCT_TABS_REVIEWS_TAB','True' )

My issue is I want to set this value in the admin control panel. Not hard coded.

 

If you take a look at /includes/modules/product_tabs.php you will see where it calls for reviews and some other things.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@newburns

 

You are correct.

 

After inserting

define ( 'PRODUCT_TABS_REVIEWS_TAB','True' )

into both configure.php files of

 

/shop/catalog/includes

 

and

 

/shop/catalog/admin/includes

 

There is an additional tab that says reviews.

 

But when i went into my website of each individual product,

 

i got an error msg.

 

Warning: include(includes/modules/product_reviews.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/17/8283017/html/shop/catalog/includes/modules/products_tabs.php on line 135

 

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'includes/modules/product_reviews.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/content/17/8283017/html/shop/catalog/includes/modules/products_tabs.php on line 135

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@Comesticage

Upload the attached file to \includes\modules\

My PHP is very rough, just a lot of copying and pasting from other places, but as soon as I understand what's going on with PHP, I promise to fix it and update the contrib file.

product_reviews.php

Edited by newburns

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@newburns

 

It is working now!

 

It's perfect! =)) I am impressed by you.

 

Another question, why are the default "stars ratings so ugly" the stars are not yellow and symmetrical.. look more like a starfish. Do you know how to change them?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×