Latest News: (loading..)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

exupawi

Unable to access Admin- no login box- only error

3 posts in this topic

When I try to access my admin I receive the following error:

[an error occurred while processing this directive.}

 

That's it. There is no login box or anything. I was previously unable to access my Frontpage and data base and it was suggested that I reinstall Frontpage extensions on my hosting admin site. Now all that is fine but no oscommerce admin access. Can anyone help with this? Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@exupawi

 

I suggest checking your server logs to get more information.

 

 

 

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@DunWeb

Thanks for the sugestion Chris. I am studying the server logs.

 

I have found:

 

/public_html/osCommerce/catalog/extras/_vti_cnf/error_log: vti_encoding:SR|utf8-nl vti_timelastmodified:TR|24 May 2012 16:49:46 -0000 vti_extenderversion:SR|5.0.2.4803 vti_cacheddtm:TX|24 May 2012 16:49:46 -0000 vti_filesize:IR|80938 vti_backlinkinfo:VX|

 

and

 

PHP Warning: include(../mysql.php) [<a href='function.include'>function.include</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home1/storename/public_html/osCommerce/catalog/extras/update.php on line 3 [24-May-2012 10:49:46] PHP Warning: include() [<a href='function.include'>function.include</a>]: Failed opening '../mysql.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib64/php:/usr/lib/php') in /home1/storename/public_html/osCommerce/catalog/extras/update.php on line 3

 

I greatly appreciate your feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites