Jump to content
Sign in to follow this  
flight136

USPS Rates not working?

Recommended Posts

Hi,

 

My site (www.naturalpetwarehouse.com) USPS rates are not showing up. It currently says: "An error occured with the USPS shipping calculations.

If you prefer to use USPS as your shipping method, please contact the store owner.".

 

I was adding a slider this week and put the latest jquery on the site, but did not delete any other jquery scripts.

 

On the admin side at the module it says: Parse error: syntax error, unexpected T_GLOBAL, expecting ')' in /home/content/b/r/a/brandonfritz/html/admin/modules.php(216) : eval()'d code on line 1

 

I am on production servers and have been using this add on for years without issue.

 

If anyone knows what to look for I would greatly appreciate the help.

 

Thank you so much in advance!

 

Brandon Fritz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you upgrade to the latest USPS version?

The parse error means there is a typo in the modules.php file. Use a compare program to check your file against a known good file.


If the only tool you have is a hammer, all your problems look like nails

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@flight136

 

Sounds like a hack to me. There is NO EVAL code on line one of the modules.php file.

 

 

edit: I just looked at your site. Your files are either corrupt or hacked. In either case, you need to correct the issues.

 

 

Chris

Edited by DunWeb

:|: Was this post helpful ? Click the LIKE THIS button :|:

 

See my Profile to learn more about add ons, templates, support plans and custom coding (click here)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×