Jump to content
Sign in to follow this  
chens19

Paypal Express checkout doesnt working

Recommended Posts

SETTING:

======================================

Enable PayPal Express Checkout

True

 

Seller Account

##########

 

API Username

#############

 

API Password

##################

 

API Signature

##################################

Transaction Server

Live

 

Transaction Method

Sale

 

PayPal Account Optional

False

 

PayPal Instant Update

True

 

PayPal Checkout Image

Static

 

Debug E-Mail Address

 

 

Payment Zone

--none--

 

Set Order Status

default

 

PayPal Transactions Order Status Level

PayPal [Transactions]

 

Sort order of display.

0

 

cURL Program Location

/usr/bin/curl

 

============================

 

But when customer finished the payment, a debug email received as the following information:

 

=============

PayPal Express Debug E-Mail

 

$HTTP_POST_VARS:

 

 

$HTTP_GET_VARS:

===================

 

And in my paypal account no money received, in customer paypal account no money paid.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just noticed that I have been receiving Paypal Express debug emails from my online shop with the following content:

 

$HTTP_POST_VARS:

 

 

$HTTP_GET_VARS:

 

It would seem that the shop isn't working. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have started getting the same thing. I haven't altered any of my files, Pypal Express was working fine one day and now sends me the debug email with the ransactions not going through on PayPal.

 

Any help would be greatly appreciated.

Edited by paccman

Share this post


Link to post
Share on other sites

i just installed Paypal express module got the API information entered and when I tried out a purchase, all I get is a red bar up in the corner of my website and nothing else. Not sure what it means but I am sure it isnt good.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@-arcane-

 

The red bar should contain a warning/error message.....

 

 

 

Chris


:|: Was this post helpful ? Click the LIKE THIS button :|:

 

See my Profile to learn more about add ons, templates, support plans and custom coding (click here)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

My osCommerce site registered a successful transaction a few days ago, but today I received 9 debug emails from the server with the same messages mentioned by others.

 

How exactly are we supposed to debug using these lacking messages? Has anyone figured out what it means and why they are sent?

Share this post


Link to post
Share on other sites

If the orders that are going through are ones that are either non-taxable or in which the dollar amount is even ($5, not $4.95), then you are probably having the same problem that I had using OS Commerce.2.3.3 with PayPal Advanced.

 

You can determine if this is your problem by going into Admin > Configuration > My Store and changing "Display Prices with Tax" to true. If your store works consistently when "Display Prices with Tax" is true, then you are probably experiencing the failure to round-off to two decimal places bug.

 

Go to the following thread to read more about this: http://forums.oscommerce.com/topic/388458-paypal-advanced-paypal-payflow/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×