Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

veego

localhost connect to router

Recommended Posts

Hi everyone,

 

I m new in oscommerce, I try to install an osc 2.3.1 in my XP, I put all Catalog file into www folder then install, the installation is successful, After install is completed, then I did remove the install folder, change all configure.php to read only all that stuff. After that I successfully browser the online store from outside the internet to the on both calalog and admin tool. like http://www.xxxxstore.com/index.php. Works prefect.

 

But my problem is, I can't get into the online store and Admin page by LAN PC successfully. like localhost/index.php and localhost/admin/index.php. What will happen is It will pop up the router login and password box, after i type root and password. The osc loaded but no image at all, and is not in a correct format. text only.

 

I read almost all articles from internet and one page describe my problem as may be I turn on something call like a remote access function in router. But I don't think so. coz i check my router setting, there is a admin page and inside there is a access page with is used to set the remote access, but it is disable.

 

I please anyone who know what happen.

 

I can not maintain the store if i can not browser it locally. My office only have one internet line.

 

My info as follow

Router: Buffalo WHR-G300N

 

 

osCommerce install info

Database Server : localhost

username:admin

password:

datebase Name : mysql

 

www address : http://www.veegostore.com/

webserver root directory : c:/appserv/www/

 

Is the above info cause my problem?! Or something do with my router.

 

Please please help.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

You probably need to add an entry into your windows HOSTS file

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

 

127.0.0.1	   veegostore.com
127.0.0.1	   www.veegostore.com

 

That way your browser will look to your locally installed webserver for that domain name.

 

What webserver are you using?


- Stop Oscommerce hacks dead in their tracks with osC_Sec (see discussion here)
- Another discussion about infected files ::here::
- A discussion on file permissions ::here::
- Site hacked? Should you upgrade or not, some thoughts ::here::
- Fix the admin login bypass exploit here
- Pareto Security: New security addon I am developing, a remake of osC_Sec in PHP 5 with a number of fixes
- BTC:1LHiMXedmtyq4wcYLedk9i9gkk8A8Hk7qX

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Taipo,

 

I am using Apache web server v.1.3.31.

 

After I adding these 2 lines, It works. Thank you so much.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×