Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Sign in to follow this  
Guest

PDF Datasheet Module

Recommended Posts

Guest

Greetings,

 

I'm sure what I am experiencing is simple however. I am not a guru at .php or osCommerce. My issue is this.

I added an Add-On to create datasheets from my product info pages. The once I got the module to work properly I lost all of my left column data. All of my links that were in that area are now gone. The products and informational links are no longer on my site. I have since uploaded my back up site and database but still nothing.

 

Is there something that can be done to remedy this.. as this is a very stressful moment for me with a deadline fast approaching.

 

www.gtecht.com/products

 

Any help would be greatly appreciated.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Open includes/template_bottom.php and make sure you have this :

 

<div id="columnLeft" class="grid_<?php echo $oscTemplate->getGridColumnWidth(); ?> pull_<?php echo $oscTemplate->getGridContentWidth(); ?>">
 <?php echo $oscTemplate->getBlocks('boxes_column_left'); ?>
</div>

 

You appear to have deleted this part of the above statement:

class="grid_<?php echo $oscTemplate->getGridColumnWidth(); ?> pull_<?php echo $oscTemplate->getGridContentWidth(); ?>"


Oscommerce site:

 

 

OSC to CSS, http://addons.oscommerce.com/info/7263 -Mail Manager, http://addons.oscommerce.com/info/8120

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Open includes/template_bottom.php and make sure you have this :
 <div id="columnLeft" class="grid_<?php echo $oscTemplate->getGridColumnWidth(); ?> pull_<?php echo $oscTemplate->getGridContentWidth(); ?>"> <?php echo $oscTemplate->getBlocks('boxes_column_left'); ?> </div> 

You appear to have deleted this part of the above statement:

 class="grid_<?php echo $oscTemplate->getGridColumnWidth(); ?> pull_<?php echo $oscTemplate->getGridContentWidth(); ?>" 

 

 

Thanks George for this possible fix however, this code was never changed. I check it against the backup of the same name and there was never a "column_left" code in this directory. The menu or box on the left that is gone now didn't change until after I corrected the issue I was having with the PDF Datasheet module add on. The error I got before I lost that side of the site was TCPDF Error with no lines to correct just that. If there is anything else that I'm missing possibly by all means let me know.

 

Thank you again I'm eternally grateful!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

I fixed it! I had to reload the entire module and update products/includes/pdf_datasheet.php with the original code. Having minor issues with products/pdf_datasheet.php very minor considering the mishap I experienced before. Again Thank you George and all who read this. In my code "products" is the same as "catalog". Just in case you are using this module. I will also post the corrections I made on that page when I get this working properly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×