Latest News: (loading..)
kymation

[Addon] Banner Box for 2.3

208 posts in this topic

BUG:

I am using two languages: English and Norwegian.

After instaling this contribution I had an error:

Warning: constant() [function.constant]: Couldn't find constant MODULE_BOXES_BANNER_TITLE_NORWEGIAN in C:\wamp\www\includes\modules\boxes\bm_banner.php on line 42

 

To fix it I went to data base and changed "MODULE_BOXES_BANNER_TITLE_NORSK" to "MODULE_BOXES_BANNER_TITLE_NORWEGIAN"

 

BUG NR 2

I left "Title Link" empty, but it is sending me to emty page: .../redirect.php?action=banner&goto=16

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. This is a known bug. I need to upload a fix for this. Thanks for reminding me.

 

2. Title link only affects the title. You can still set a link for the banner in your Banner Manager.

 

Regards

Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've uploaded a new package that fixes the language bug noted above. Thanks to everyone who brought this to my attention.

 

Regards

Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dear Jim,

 

Would you show me the link for a site with this module? Thanks!

 

Max

Share this post


Link to post
Share on other sites

That would be a violation of the forum rules, so no.

 

Regards

Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys, how do I install this new banner box? Kinda new at this but getting by. Thanks, and great product. Testing it out.

Edited by phantomct

Share this post


Link to post
Share on other sites

The same as any box -- Log into your Admin, then Click Modules, then Boxes. Click the install button, select the module, then click install again. This is all covered in the User's Manual BTW.

 

Regards

Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jim,

 

I've installed your addon V1.1.1, it works perfect. There is only one little issue.

 

If I run the box with "Enable Banner Rotator Navigation" set to "False", images show up perfectly, That is "Content Alignment" works.

If I run the box with "Enable Banner Rotator Navigation" set to "True", images always show up on the left side of the box. "Content Alignment" isn't working.

 

The box itself aligns perfect on the site.

 

I've read the forum but couldn't really find the answer to this. I don't know it this is an existing bug or not.

 

Thanks for your time.

 

Gerhard

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's probably a bug. The navigation feature uses #bannerNav, so you might try changing the stylesheet for that ID. You can also make the banners a bit wider (and change the stylesheet width to match) so they fill the whole box.

 

Regards

Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jim,

 

I've installed your addon V1.1.1, it works perfect. There is only one little issue.

 

If I run the box with "Enable Banner Rotator Navigation" set to "False", images show up perfectly, That is "Content Alignment" works.

If I run the box with "Enable Banner Rotator Navigation" set to "True", images always show up on the left side of the box. "Content Alignment" isn't working.

 

The box itself aligns perfect on the site.

 

I've read the forum but couldn't really find the answer to this. I don't know it this is an existing bug or not.

 

Thanks for your time.

 

Gerhard

 

Hi Jim,

 

Thanks for the quick reply. I just saw that I made a little mistake. It's not the "Enable Banner Rotator Navigation" which is causing the trouble but the "Rotate Banners". If I let them rotate, the alignment doesn't work anymore.

 

I'm sorry for the mistake, I guess it was late yesterday. :blink: .

 

Thanks for your help.

 

Regards,

 

Gerhard

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's nearly the same thing. The problem is that the rotator is not designed to be centered. I would just make the banners wide enough that it doesn't matter.

 

Regards

Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello

I installed the front page module on a osc 2.3.1 and now I like to center the scroller box to the center of the page. Where can I find the coe to move this box?

Here my site hto understand better: http://apromo.com.br

Thank you for helping

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry I forgot, where can I change the url that when I click on a picture that is goes where I like to define?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Normaly there is also a other way to explain what is wrong!! I changed now because I didnt't know that.

Specialy for JIM: It is the tone that makes the music.

 

So can I get now a answer or we are paliyng "Kindergarden"!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

You need to understand that all answers here are provided by volunteers, and we don't care for people who break the rules and then demand that we answer. If you continue with that bad attitude, you'll soon find that everyone will refuse to help you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

To finish this discussion, I didn't break a roule, and maybe you never made something wrong?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

Has anyone found out a solution to get this to work for 2.3.3?

 

I installed it and configured it exactly as described but my banner does not get displayed.

 

The only that is displayed the banner title and english title.

 

Any help would be much appreciated!

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

This addon works just fine in all of the 2.3x osCommerce releases. Did you set your banner group correctly?

 

Regards

Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey all,

 

I have this working in 2.3.3 but when I turn it on it flips my column so that the shopping cart is on the bottom and the banner on the top of the column. I would like my banner to be on the bottom. It does this to both columns even thought I only have the banner on one side. Could you please tell me what and whee to fix this please?

 

Thanks in advance

Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey all,

 

I have this working in 2.3.3 but when I turn it on it flips my column so that the shopping cart is on the bottom and the banner on the top of the column. I would like my banner to be on the bottom. It does this to both columns even thought I only have the banner on one side. Could you please tell me what and whee to fix this please?

 

Thanks in advance

Dan

 

 

Sorry, must have had a brain cramp. I fixed it in the sort order of course!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I've installed without problems, but now I'm stuck. I don't know how to set it up...: (which banner-group attach graphics and some other stuffs).

 

I realized that some member refer to a User-Manual (that I'm sure it could help me out).

 

But I am not able to find it neither. Would be please, possible to have it / or to know where I can find it?

 

Thank you

 

OSC 2.3.1

Edited by antagraber

Share this post


Link to post
Share on other sites

The User's Manual is in the Banner Box archive that you downloaded.

 

Regards

Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Correction: Click on the History tab in the Addon and download version 1.1.1. The latest one appears to be missing things.

 

Regards

Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now