Jump to content
Latest News: (loading..)
Sign in to follow this  
aldabu

url product dont show me

Recommended Posts

I have a 2.3.1 osc, in product_info.php, I want to show the url to the product page.

How can I do It? Thank for your help.

 

:rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Product URL is no longer used in 2.3.1. You'll have to modify the code. Search this forum for th instructions -- this has been asked before.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

this does the trick

 

Add to catalog/product_info: LINE 210 or there abouts:

 

// PRODUCT URL

echo ('<h3><a target="_blank" href="'.($product_info['products_url']). '">' . TEXT_PRODUCT_MANUFCACTURERS_URL . '</a></h3>');?>

 

 

multilanguage - add to includes/languages/english/product_info.php

 

define('TEXT_PRODUCT_MANUFCACTURERS_URL', 'Visit manufacturers website?');

 

 

 

The only issue im having is that the url adds the sites url before - i have tried trim (php) but this is not the solution - any help? -

Share this post


Link to post
Share on other sites

The only issue i m having is that the url adds the sites url before - i have tried trim (php) but this is not the solution - any help? -

 

Add to catalog/product_info: LINE 202:

 

<?php

echo tep_draw_button(IMAGE_BUTTON_REVIEWS . (($reviews['count'] > 0) ? ' (' . $reviews['count'] . ')' : ''), 'comment', tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_REVIEWS, tep_get_all_get_params()));?>

 

<a display="block" target="_blank" href=<?php echo $product_info['products_url'];?>>

<button id="tdb7" type="button" class="ui-button ui-widget ui-state-default ui-corner-all ui-button-text-only ui-priority-secondary" role="button" aria-disabled="false">

<span class="ui-button-text"> <?php echo TEXT_PRODUCT_MANUFCACTURERS_URL;?> </span>

</button>

</a>

 

With red is a button to open the link in a new tab correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not a coder but this puts the link back in:

<?php
    if (tep_not_null($product_info['products_url'])) {
     echo sprintf(TEXT_MORE_INFORMATION, tep_href_link(FILENAME_REDIRECT, 'action=url&goto=' . urlencode($product_info['products_url']), 'NONSSL', true, false));
    }
?>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×