Jump to content
Latest News: (loading..)
Sign in to follow this  
muhammad_barki

Product links redirecting to homepage

Recommended Posts

Hi,

 

I will appriciate if anyone can be of assistance to me.

 

I have installed the latest (205) version of the addon and it appears as if the URLs are being generated correctly. The issue comes when I click on any of the product URLs. I am being redirected to the homepage of the website.

 

.htaccess file is in the right place with the right settings. In fact I have the same addon working just fine on another domain on the same server.

 

Any clues what the issue could be?

 

URI format is set to path_rewrite on MySQL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I will appriciate if anyone can be of assistance to me.

 

I have installed the latest (205) version of the addon and it appears as if the URLs are being generated correctly. The issue comes when I click on any of the product URLs. I am being redirected to the homepage of the website.

 

.htaccess file is in the right place with the right settings. In fact I have the same addon working just fine on another domain on the same server.

 

Any clues what the issue could be?

 

URI format is set to path_rewrite on MySQL

 

Sounds like the standard result of adding a cheap Template Monster or other template.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cheap or expensive, who cares.

 

you obviously do as it has broken your site.

 

Do you have the solution or not?

 

Given your attitude I probably shouldn't respond, but I will on this occasion.

 

Crap javascript redirecting to PHP is the usual culprit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

you obviously do as it has broken your site.

 

 

 

Given your attitude I probably shouldn't respond, but I will on this occasion.

 

Crap javascript redirecting to PHP is the usual culprit.

 

 

Thanks Robert. Just needed some help finding where the issue was. Doing a favour for a friend, i.e. not setting up a cheap template but keeping the site up and running with that cheap template.

 

I showed the attitude because I didnt like your way of saying

 

Sounds like the standard result of adding a cheap Template Monster or other template.

 

I will see if I can find what bit javascript is causing the module to fail.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×