Jump to content
Zahoor

Contribution: Products tabs

Recommended Posts

There was no thread for this contribution: Products tabs, which I found quite interesting, but had some problems implementing. Found it to be a good solution to create a thread where problems related to this contribution could be discussed and perhaps solved.

 

I am having a problem with this contribution showing tabs on the front end. I have followed instructions in the package dated 26. october 2008. I think it is a conflict between some js-files. I don't know if it would be smart to paste my entire code from product_info.php and product_tabs.php, but I would be really thankful if someone could look into it.

Edited by Zahoor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Nice timing as the site I am developing is in need of tabbed product information and I just found this today. I will give this a shot and hope to provide some support. My javascript is weak but I'll try my best to help.

 

Matt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a demo available, so you can see how it looks and acts?

 

Unable to reach the demo on:

www.gadgetboom.net/store/product_info.php/products_id/59


I am who I am, unfortunately.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a demo available, so you can see how it looks and acts?

 

Unable to reach the demo on:

www.gadgetboom.net/store/product_info.php/products_id/59

 

pm'd

Edited by simaster99

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using Product Tabs is functioning normal in browser internet explorer.

When I add a new product for the Firefox browser, records in mysql table products_extraimage - products_musthave - products_spec within these options is (   )

 

Using browser Firefox without giving this error in mysql

Edited by dstebo

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using Product Tabs is functioning normal in browser internet explorer.

When I add a new product for the Firefox browser, records in mysql table products_extraimage - products_musthave - products_spec within these options is (   )

 

Using browser Firefox without giving this error in mysql

 

I am having similar problems in Google Chrome and Firefox. The info is there and no errors but it is not showing up in tabbed form. The problem can be seen here: http://bassassaultlures.com/tackleshop/catalog/product_info.php?cPath=70&products_id=668.It works great in IE.

 

Thanks,

Ashley

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

im looking for a solution to input product reviews into these tabs..

ive installed a different addon which allow this feature but i dont know how to integrate the file into the tabs automatically.

like..

the review addon explains to add <? include(DIR_WS_MODULES . 'product_reviews_info.php'); ?> and ive tried to add this into product_tabs.php but it aint working..

please if some one can help me out :)

thanks.


outside links are not allowed in signatures

Share this post


Link to post
Share on other sites

pm'd

 

 

I too would like to know what the demo site is, can this info be published instead of PM'd?

Thanks,

~M


Monica Bohanon

PHP Team Lead, Programming & Web Development

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@vampirehunter

 

Doesn't look like this one is compatible with v2.3.x

 

 

 

Chris


:|: Was this post helpful ? Click the LIKE THIS button :|:

 

See my Profile to learn more about add ons, templates, support plans and custom coding (click here)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I am using the product tab with my osc 2.2 currently. After I upgrade my server to php 5.4, the product tab on admin side will have problem loading the description with " ' " mark.

 

If I have ' in my description, the page will shows blank, without ' it will be fine.

 

Has anyone know how to fix this issues with php 5.4?

 

Thank you

Ken

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@ken0306
I know this is not the answer you are looking for, but have you tried replacing the ' marks with this HTML entity:
'

Edited by yomama360

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself.

Therefore, all progress depends upon the unreasonable man."

-- George Bernard Shaw

Share this post


Link to post
Share on other sites

BTW, here is another thread about this mod:
http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=318979&st=0&p=1326509entry1326509

 

Everything is old and unsupported... that's what I get for staying with OSC 2.2

Edited by yomama360

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself.

Therefore, all progress depends upon the unreasonable man."

-- George Bernard Shaw

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×