Jump to content
kymation

[Addon} Modular Front Page

Recommended Posts

Hi Jim,

 

 

the Header Tags SEO 3.3.3.1 is from Jack_mcs and its to manage metatags, meta keywords, meta description, title tag and so on.

Think (not sure, your the expert) this is usefull, but tell me if not & why.

Took me much pain & sweat to get it integrated ( manual confusions ).

Ultimate_Seo_Urls_5_PRO_r205 rewrite the nothing meaning osc urls into readable urls.

So if I understand you well this cose me problem 4 nothing & must be deleted.

 

I installed Category_new_products_carousel_v1_1 ( I think from Auzstar ) and that is working !

I think the core of all carousels are the same. They all need jQuery Owl carousel so thats 4 shure this is working, they all need the same part of code in index.php so that could not be the problem.

Dont be angry, dont shout me please, its just an crazy idea, this is not a front page module but the others are fp modules.

With my little osc experience & the fact I use the newest front page version i'm affraid that this version cose me the problems.

I really hope this is not the fact

 

Saludos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hola Jim,

 

forgot something to mention ; after installing Featured Products Content module 1.0, this module does not appear in the admin->modules->content install module list!!

I've checked if all files where they must be and everything is on his place.

Featured Products Carousel is there, installed, choosing products but nothing appears on the site.

 

maybe it helps you to find out whats wrong

 

thanks Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Header tags are a very good thing and you should have them. However, @@burt is currently adding the header tags to the Edge version, so it would be best to use those.

 

"Readable URLs" are worthless because nobody reads them. Google is removing the URLs from their listings whenever possible and replacing them with Breadcrumbs. I suggest that you make sure your pages have the metadata for Google to use in making the breadcrumbs (and other things). That will be a lot more useful, and will not interfere with other modules like the URL rewriters do.

 

All carousels are not the same. You have one using the Owl jQuery plugin. Mine use a simpler CSS/JavaScript carousel. It is possible for one to work and the other not.

 

I don't see anything wrong with the Featured Products module, but I'll go do some testing and see what I can find.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks 4 your kind advice Jim.

 

I gonna start all over (again) this time with SEO Reloaded and without the url rewriters.

Let's see what that gonna be

 

saludos

Share this post


Link to post
Share on other sites

I couldn't find anything wrong with the Featured products module, but I didn't like the way it was coded so I rewrote it. The new version has been tested and is now available on the Addons page. Please let me know if you have any problems with this one.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok Jim, no SEO URL rewriters and I let you know if this one is ok

 

gracias

Camella

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hola Jim @@kymation,

 

 

front page 2.2.2 = ok, featured products carousel 1.0.4 also working.

 

Sorry Jim 4 all those troubles.

Seems that carousels aren compatible with Header Tags SEO or Ultimate SEO URLS 5.

Could also be that I messed up, but shure more would be not working

 

Thanks for advice

 

what you think about ipuv? Is that realy necesary?

Edited by SpicyGirl

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can't just upload a file if that file has already been modified by another Addon. You need to make those changes by hand. I suggest a file comparison program such as Meld, Beyond Compare, etc. All of the changes in my files are marked, so they should be easy to spot.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know Jim, 

 

everything was there but none of your carousels where working.

It was strange becose I know that all your stuff is easy 2 install, clear and working properly.

But becose you made update FP it was my doubt, but I was wrong, sorry 

Share this post


Link to post
Share on other sites

A nice & usefull feature on your next updates of your carousels are enable.disable price, buttons, textlengt

 

Must be easy 4 you if you look the codes of categore new products carousel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jim

 

Wonderful work with all you're doing for the oscommerce community.

 

I have implemented the following code in /includes/modules/new_products.php

	  if ($new_products['specials_new_products_price'] > 0) {
		  $new_prods_content .= '    <a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $new_products['products_id']) . '">' . tep_image(DIR_WS_ICONS . 'special.png', $new_products['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT, 'itemprop="image", style="background:url(' . DIR_WS_IMAGES . $new_products['products_image'] . ')"') . '</a>';
	  } else {
		  $new_prods_content .= '    <a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $new_products['products_id']) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $new_products['products_image'], $new_products['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT, 'itemprop="image"', '') . '</a>';
	  }

This is part of a code to show a special image on the left corner of any product that is on special. Thanks to burt for the help.

 

I tried to implement the same in the /includes/modules/content/front_page/templates/cm_fp_new_products.php .. Following is the code i implemented in 2.3.4 bootstrap Edge.

	 	  <?php if ($new_products['specials_new_products_price'] > 0) { ?>
            <a href="<?php echo tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $new_products['products_id']); ?>"><?php echo tep_image(DIR_WS_ICONS . 'special.png', $new_products['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT, 'style="background:url(' . DIR_WS_IMAGES . $new_products['products_image'] . ')"'); ?></a>
          <?php } else { ?>
            <a href="<?php echo tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $new_products['products_id']); ?>"><?php echo tep_image(DIR_WS_IMAGES . $new_products['products_image'], $new_products['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT, ''); ?></a>
          <?php } ?>

I am no php expert but i try to do what i can.

 

The If statement doesnt seem to be working  :(

 

Could you please show me the right way of doing it.

 

Thanks Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

So Gary has reinvented yet another wheel. He certainly seems to enjoy doing this.

 

Your if() statement is failing because $new_products['specials_new_products_price'] is never defined. You'll need to add s.specials_new_products_price, to the list of columns returned in both the query_string_single_category() and query_string_all_products() methods. Then add 'specials_new_products_price' => $new_products['specials_new_products_price'], to the array of values returned in the get_data() method. Your if() statement should then work.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So Gary has reinvented yet another wheel. He certainly seems to enjoy doing this.

 

Keep my name out of it. 

 

This is something from 2012, posted on my blog.


This is a signature that appears on all my posts.  
IF YOU MAKE A POST REQUESTING HELP...please state the exact version
of osCommerce that you are using. THANKS

 
Get the latest Responsive osCommerce CE (community edition) here

Share this post


Link to post
Share on other sites

So it was simultaneous invention. Picky, picky....

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

LOL .. sorry Gary. Thought it would be good to give you the credit  :thumbsup:

 

Thanks Jim .. I had done everything except the array of values ... I had a feeling it might have been that. I just didn't know how to do it.

 

Thank You again  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@CGhoST - comment was not aimed at you :thumbsup:


This is a signature that appears on all my posts.  
IF YOU MAKE A POST REQUESTING HELP...please state the exact version
of osCommerce that you are using. THANKS

 
Get the latest Responsive osCommerce CE (community edition) here

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helo there,

 

I use the OSC 2.3.4 bootstrap so I installed the addon from the Oscommerce_responsive module folder. Everything seems OK, only the costumer_greetings module that not worked. everytime I assign this module 'true', so the store page become blank only the header tag shows, even left and right column are missing too. The rest of the module works fine

I double check everything, seems nothing wrong with my installation... any suggestion?

 

In the mean time, I put back on the original index.php.. with the native index content module

 

thanks

rgds

pit

Share this post


Link to post
Share on other sites

That module works on my test site, as do all of the other modules in this Addon. Did you make changes to the language defines? Are you using a different language than the supplied English?

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helo Jim, Tx for the respon

I use two languages: English and Indonesia... the catalog/include/languages/<language>/module/content/front_page/<all module> I put them on both language.. 

 

I use the fresh Bootstrap EDGE: https://github.com/g...hive/master.zip and so far I just only made a change adding the add-on:

- State Selector BS 1.2

- Admin Login Group for OSC2.3

- Bank Trasnfer Payment Module

- Multi GeoZone and MultiTable

 

the Indonesia language module, I made myself just by copying all from folder english on new forder indonesia, as well as english.php duplicating to indonesia.php and editing all script inside which has to translate between tag ' - '.

 

Did I missed something?

 

tx, rgds

Pit

Share this post


Link to post
Share on other sites

You may have made a mistake in translating or in installing one of the addons. It's really hard to say without knowing what the error is, so you need to get the errors. In includes/application_top.php find this code

error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE);

and change it to this

  error_reporting(E_ALL);
  ini_set('display_errors', '1');

That may give you an error message on that blank page. If it doesn't, try using View Source on the blank page and see if there is an error message hidden in the source. If there still is nothing, you will probably need to set up a new copy of php.ini and change the error reporting settings. Ask your host for help with php.ini and where to put it.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank for the advise, Jim..

 

 

Herewith I copy the page when costumer_greeting module set to true:

<!DOCTYPE html>
<html dir="ltr" lang="id">
<head>
<meta charset="utf-8">
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, shrink-to-fit=no">
<title>Pitoyo.com Webstore</title>
<base href="http://pitoyo.com/webstore3/">

<link href="ext/bootstrap/css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet">
<!-- font awesome -->
<link rel="stylesheet" href="//maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.6.1/css/font-awesome.min.css">

<link href="custom.css" rel="stylesheet">
<link href="user.css" rel="stylesheet">

<!--[if lt IE 9]>
   <script src="ext/js/html5shiv.js"></script>
   <script src="ext/js/respond.min.js"></script>
   <script src="ext/js/excanvas.min.js"></script>
<![endif]-->
 
<script src="ext/jquery/jquery-2.2.3.min.js"></script>

<noscript><div class="no-script"><div class="no-script-inner"><p><strong>JavaScript seems to be disabled in your browser.</strong></p><p>You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. <a href="http://www.enable-javascript.com/" target="_blank" rel="nofollow">Click here for instructions on enabling javascript in your browser</a>.</div></div></noscript>
<style>.no-script { border: 1px solid #ddd; border-width: 0 0 1px; background: #ffff90; font: 14px verdana; line-height: 2; text-align: center; color: #2f2f2f; } .no-script .no-script-inner { margin: 0 auto; padding: 5px; } .no-script p { margin: 0; }</style></head>
<body>

  <nav class="navbar navbar-inverse navbar-no-corners navbar-custom" role="navigation">
  <div class="container-fluid">
    <div class="navbar-header">
<button type="button" class="navbar-toggle" data-toggle="collapse" data-target="#bs-navbar-collapse-core-nav">
  <span class="sr-only">Toggle Navigation</span>  <span class="icon-bar"></span><span class="icon-bar"></span><span class="icon-bar"></span></button>
<a class="navbar-brand" href="http://pitoyo.com/webstore3/index.php">Pitoyo.com Webstore</a></div>
      
    <div class="collapse navbar-collapse" id="bs-navbar-collapse-core-nav">
      <ul class="nav navbar-nav navbar-right">
<li class="nav navbar-text"><i class="fa fa-shopping-cart"></i> 0 items</li></ul>
    </div>
  </div>
</nav>
  
  <div id="bodyWrapper" class="container-fluid">
    <div class="row">

      
<div class="modular-header">
  <div id="storeLogo" class="col-sm-6">
  <a href="http://pitoyo.com/webstore3/index.php"><img src="images/store_logo.png" alt="Pitoyo.com Webstore" title="Pitoyo.com Webstore" width="200" height="50" class="img-responsive" /></a></div>


<div class="col-sm-6">
  <div class="searchbox-margin"><form name="quick_find" action="http://pitoyo.com/webstore3/advanced_search_result.php" method="get" class="form-horizontal">  <div class="input-group"><input type="search" name="keywords" required placeholder="Cari" class="form-control" /><span class="input-group-btn"><button type="submit" class="btn btn-info"><i class="fa fa-search"></i></button></span>  </div></form></div></div>


<div class="col-sm-12">
  <ol  itemscope itemtype="http://schema.org/BreadcrumbList" class="breadcrumb"><li itemprop="itemListElement" itemscope itemtype="http://schema.org/ListItem"><a href="http://www.pitoyo.com/webstore3/" itemprop="item"><span itemprop="name"><i class="fa fa-home"><span class="sr-only">Home</span></i></span></a><meta itemprop="position" content="1" /></li>
<li itemprop="itemListElement" itemscope itemtype="http://schema.org/ListItem"><a href="http://pitoyo.com/webstore3/index.php" itemprop="item"><span itemprop="name">Katalog</span></a><meta itemprop="position" content="2" /></li>
</ol></div>

</div>

<div class="clearfix"></div>

<div class="body-sans-header clearfix">


      <div id="bodyContent" class="col-md-8 col-md-push-2">

<div class="row">


<!-- Start cm_fp_customer_greeting module -->
  <div id="customer_greeting" class="col-sm-12">
    <div class="alert alert-info">
      

seems like it couldn't find tep_customer_greeting.. ?

 

Tx, rgds,

Pit

Share this post


Link to post
Share on other sites

It appears that tep_customer_greeting() has been removed from the latest Edge version. This module is now useless. Sorry, but that's what happens when you use cutting-edge software.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can grab the old tep_customer_greeting() function from Github, or from a copy of stock osCommerce 2.3.4. Then just paste the function at the bottom of the customer greeting module. You'll probably have to provide the language defines that it uses, since those have also been removed. Just paste them at the end of the language files for the module.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×